Mert Fırat eşi kimdir?

Mert Fıratın çocuğu var mı?

İki yıl önce evlenen ünlü oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat çiftinin dün öğleden sonra kız bebekleri dünyaya geldi. Özel bir hastanede doğum yapan İdil Fırat ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Fırat çiftinin, bebeklerine Seyhan Mia adını verdikleri öğrenildi.

Mert Fırat kaç evlilik yaptı?

Mert Fırat
Etkin yıllar 2000 – günümüz
Evlilik İdil Fırat ( e. 2018)
Çocuk(lar) 1
Ödüller Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Senaryo Ödülü 2010 Atlıkarınca Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 2010 Başka Dilde Aşk Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 2010 Başka Dilde Aşk

Mert Fıratın eşi İdil Fırat kaç yaşında?

İdil Fırat, 1988’de doğdu. Fırat, üniversite eğitimini Amerika’da almıştır. 4 sene boyunca Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan genç kadın, George Washington DC Üniversitesi’ne gitmiştir. Eğitim aldığı üniversitenin Uluslararası Politika bölümünden mezun olan İdil Fırat, ardından yüksek lisansını da tamamlamıştır.

İdil Fırat ne mezunu?

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İdil Fırat, George Washington DC Üniversitesi Uluslararası Politika bölümünden mezun olmuştur. Baba tarafından Malatyalı olan Fırat, London School Of Economics’de Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisans eğitimi almıştır.

Mert Fıratın kaç çocuğu var?

Mert Fırat’ın özel hayatı da hayranları tarafından merak ediliyor. 2018’de cemiyetin tanınmış yüzlerinden İdil Fırat ile nikah masasına oturan Mert Fırat bir kız babası.

Fırat’ın çocuğu var mı?

İhtiyaç Haritası gibi pek çok sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan ve öncülük yapan Mert Fırat, 9 Eylül 2018 yılında İş adamı Önder Fıratın kızı İdil Fırat ile Çeşme Alaçatı’da hayatını birleştirdi. Çiftin, 2020 yılında dünyaya gelen Seyhan Mia ismini verdikleri bir de kızları var.

Mert Firatin kac cocugu var?

MERT FIRAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 10 Ocak 1981 yılında Ankara’da doğan Şehabettin Mert Fırat, 40 yaşında, 1.81 boyunda, oğlak burcu, evli ve bir çocuk babasıdır.

Mert Fırat’ın kardeşi var mı?

Nila FıratMert Fırat / Kardeşleri

İdil Fırat kaç yaşında?

49 yaşında (5 Kasım 1972)İdil Fırat / Yaş

İdil Fırat ve Kıvanç Tatlıtuğ neden ayrıldı?

Kıvanç ile ilişkimiz boyunca kavga, gürültü, kıskançlık, kişisel çatışma gibi şeyler yaşamadık. Gayet dostça ayrıldık. Ayrılığımızın nedeni benim Londra’ya master’a gitmem. Araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmama adına bu kararı aldık…”

İdil Fırat estetikli mi?

Oyuncu İdil Fırat, burun estetiği yaptırdı.

İdil Fırat kaç çocuğu var?

Sosyetenin tanınan simalarından biri olan İdil Fırat, ünlü oyuncu Mert Fırat ile evlidir. Çiftin bir çocukları vardır.İdil Fırat kimdir?

Mert Fırat kaç kardeş?

Nila FıratMert Fırat / Kardeşleri

Mert Fırat ne mezunu?

Daha sonra orayı yarıda bırakıp Ankara’ya dönerek 2006 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nin Tiyatro Bölümünden mezun olan ünlü oyuncu, 2006 yılında İstanbul’da Oyun Atölyesi’nde William Shakespeare’in ‘Hırçın Kız’ adlı oyunu için sınava girerek seçildi ve İstanbul’a taşındı.

Mert Fırat kimin oğlu?

Nihat Fırat
Necla Fırat
Mert Fırat/Ebeveynleri