Passatın en dolu paketi hangisi?

Passatların en dolu paketi hangisi?

Elegance paketi en üst paketten birisidir. 18″ Dartford alüminyum alaşım jantlar ve LED Matrix ön farları sayesinde güvenlik düzeyi bir üst seviyeye taşınmış durumda. Isıtmalı ön koltuklar ve kolay açılır / kapanır bagaj kapağı ile kullanıcılara rahatlığı üst seviyelerde yaşatıyor.

Passat aşiret paket hangisi?

gaziantep, kahramanmaraş, şanlıurfa üçgeninde genelde 2018 model üzeri ve highline + r line + panoramic sunroof opsiyonlarına sahip olarak satın alınmış “volkswagen passat”lar için kullanılan bir tabir.. ilaveten 12 burma bilezik + beşibiryerde + altın kemer bulunan paket.

Passat Impression hangi paket?

Impression, Passat baz donanımı olarak geçiyor ve 1.5 litrelik turbo beslemeli TSI motor veya 1.6 litrelik dizel TDI ünite ile alınabiliyor. Benzinli motor 150 Ps güç ve 250 Nm tork üretirken, dizel ünite 120 Ps güç ve 250 Nm tork üretebiliyor.

Wosvagenin en dolu paketi hangisi?

Volkswagen Highline Nedir? Markanın birçok modeli için kullandığı en yüksek donanım seviyesine verilen addır. Genellikle Polo harici modellerde ülkemizde satışta olan bu donanımda özel koltuk döşemesi, led ön ve arka farlar, büyük multimedya sistemi, katlanır aynalar, far yağmur sensörleri ve büyük jantlar bulunur.

Passat B7 en full paket hangisi?

Highline daha doludur. Hangi kasa passat? B7 kasada Exlusive’de comfortline’a ek deri döşeme, 4 koltuk ısıtma, 220v priz, elektrikli arka perde, ahşap dekor,17’jant var.Highline’da arka perde, arka ısıtma ve 220v priz yok.Highline B7 kasada çok daha doludur.

Passat R line ne demek?

Diğer bir deyişler RLine, Golf R‘ın stilini seven ancak ekstra beygir gücünde gözü olmayan müşteriler için çıkarılan bir donanım paketi. RLine kiti, araçlara daha spor ön ve arka tamponlar kazandırmanın yanı sıra parlak siyah renkteki marşpiyel eklerini de içeriyor.

Passat sıfır kaç para?

Fiyat Listesi

Model (*4) Donanım Fiyat (*1-2-3-8)
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSGBusiness Business ₺697,800.00
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSGElegance Elegance ₺842,200.00
Passat 2.0 TDI SCR 150 PS DSGBusiness Business ₺1,114,300.00
Passat 2.0 TDI SCR 150 PS DSGElegance Elegance ₺1,338,200.00

Passat 2021 kaç basıyor?

Son yıllarda paket seçeneklerinde önemli değişimler gözlemlendi ve motor seçenekleri de her ihtiyaca uygun. 2021 model Volkswagen Passat; Impression, Business ve Elegance paket seçeneklerine sahip….2021 Volkswagen Passat fiyat listesi.

Model Donanım Fiyat
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Business ₺510.600,00
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance ₺616.300,00

•7 Kas 2021

Araçlarda çift kırmızı ne demek?

Logonun üzerinde ki harflerin herbirinin kırmızı olması aracın ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir işaret aslında. TDI Turbocharged Direct Injection (Turbosarj Direkt Enjeksiyon),Volkswagen grubunun kullandığı turbo dizel motorun adıdır.

Impression Passat alınır mı?

Impression donanım paketinde en önemli özellik Passat‘ın giriş versiyonlarından itibaren led farların artık standart olarak sunulması. 2021 yılında bazı markaların hala halojen farlarda ısrar ettiğini göz önüne alırsak bu konuda kesinlikle artı puan almayı hakediyor.

Passat Impression hız sabitleyici takılır mı?

öncelikle hız sabitleyici isterseniz şimdi bile takabilirler. kolayca takılabilen bir donanım. far ve yağmur sensörü biraz zahmetli ama onlar da takılabiliyor.

Comfortline Highline Trendline ne demek?

vw donanim paketlerindeki standart, ideal secim. dönemine göre altında midline, midline plus, trendline, üstünde ise highline bulunan volkswagen donanım seviyesidir.

Amarok en dolusu hangisi?

Volkswagen’in geliştirdiği ilk pick-up modeli Amarok‘un en üst donanıma sahip Canyon modelini ntv.com.tr okuyucuları için test ettik.

Passat B7 kasa hangi yıllar?

2010-2014 yılları arasında üretilen Passat B7, dış tasarımda 6. nesil Passat‘ın altyapısını kullanmış olsa da o günün yenilikçi dokunuşları ile bambaşka bir otomobil görünümü kazanmıştı.

Passat B7 ne demek?

Passat B7(2010) 2010 yılında satışına başlanan B7 Passat, bir önceki neslin altyapısına sahipti. Tasarım olarak baştan aşağı yenilenen otomobilin 2015 sonuna kadar üretimi devam etti. Passat‘ın en iyi modeli hangisi şeklinde bir soru sorulsa tartışmasız Passat B7 diyebilirim.