Ayaydın Grup kimin?

Mert Ayaydın kimdir?

Yurtdışında üniversite eğitimini tamamlayarak mezun olan Yalçın Ayaydın‘ın oğlu Mert Ayaydın‘ı diploma töreninde ailesi yalnız bırakmadı. Moda dünyasının deneyimli isimlerinden Ferhan İstanbullu ve Mert Aslan’ın kreatif direktörü olduğu Zest İstanbul, Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenlendi.

Ipek Ayaydın kimdir?

Ayaydın-Miroglio Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Tunay Ayaydın‘ın kızları, Ipekyol Yönetim Kurulu Üyesi İpek Ayaydın, 2014 Eylül ayında genç iş adamı, Astemya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Talat Abdik ile dünya evine girmişti.

Nejdet Ayaydın nereli?

Ünlü iş adamı Nejdet Ayaydın memleketi Mardin’in Derik ilçesini ziyaret ederken Derik Kaymakamı Hakan Kafkas ile bir araya geldi. Ayaydın‘a eşinden kutlama!

Necdet Ayaydın kimdir?

Marmaris’te bir aradaİpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi ve çocukları ile Marmaris’te tatil yapıyor. Virüsü atlattılarİpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın, çocukları Yağmur ve Doruk ile koronavirüs hastalığını atlattı.

Talat Abdik kim?

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Tunay Ayaydın’ın kızları İpek Ayaydın ile Astemya İnşaat ve Akaryakıt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Abdik ve Şeniz Abdik‘in oğulları Talat Abdik, geçtiğimiz cumartesi günü evlendi.

Ipekyolu sahibi kimdir?

YALÇIN AYAYDIN İpekyol Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, 1960 Mardin doğumlu. Liseyi Mardin’de bitirdikten sonra 1983 yılında Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre profesyonel olarak çalıştıktan sonra, 1986’da İpekyol‘u kurdu.

Ayaydın ailesi nereli?

Aydın Ağan Ayaydın (d. 20 Ağustos 1951 Derik, Mardin Türkiye), Kürt kökenli Türk siyasetçidir.

Yağmur Ayaydın kimdir?

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Nejdet ve Emel Ayaydın‘ın kızı Yağmur Ayaydın tekstil işine girerek arkadaşı Zeynep Çorbacıoğlu ile birlikte kendi markalarını yarattı. İş insanı Nejdet Ayaydın yeni yaşını ailesinin hazırladığı sürprizle kutladı. Cemiyet hayatının ünlü isimleri 2021’i aileleriyle birlikte karşıladı.

Yalçın Abdik kim?

Yimta İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yalçın Abdik, Başkan Yardımcısı olarak Necati Abdik, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise İsmail Topel, Alay Topel ve Yılmaz Abdik görev yapacak.

Temel Abdik nereli?

1981 yılında Samsun’da Temel Abdik başkanlığında kurulan Örtaş Grup, kalite anlayışından, insana ve çevreye olan saygısından ödün vermeden, inşaat, gayrimenkul ve tarım sektöründe müşteri memnuniyeti ile kısa bir sürede hedeflerini gerçekleştirebilmek adına 1986 yılında merkezini İstanbul’a taşıdı.

Ipekyol yerli mi?

1986 yılındaki kuruluşuyla Türk hazır giyim sektörüne katılan Ipekyol, 1989 yılında Nişantaşı’nda Rumeli Caddesi üzerinde ilk mağazasını açmıştır.

Miss Ipekyol ne demek?

Kadın giyiminde bir dünya devi olan İpekyol‘un yeni nesil ve outlet ürünlerini takipçileriyle buluşturan yan markası Miss İpekyol, etkileyici modelleriyle şehirli, çağdaş ve güçlü kadının eşsiz bir profilini çıkarıyor.

Ipek yolun sahibi kim?

YALÇIN AYAYDIN İpekyol Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, 1960 Mardin doğumlu. Liseyi Mardin’de bitirdikten sonra 1983 yılında Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre profesyonel olarak çalıştıktan sonra, 1986’da İpekyol‘u kurdu.

Büşra Ayaydın Muhteşem Yüzyıl hangi rolde?

muhteşem yüzyıl 4. sezon ilk iki bölümünde (104-105) 3. sezondan rümeysa hatun olarak bildiğimiz oyuncunun bir anda diziden çıkmasıyla iki bölümcük karakteri oynayıp karakterin öldürülmesiyle diziden çıkmıştı. şehzade mustafa’nın mihrünnisa hatun (berrak tüzünataç)’dan önceki son yavuklusuydu.

Ipekyol hangi ülkeye ait?

MARDİNLİ Yalçın Ayaydın, 1986 yılında kurduğu İpekyol‘u Türkiye’de marka yaptığına inandıktan sonra, dünya markası olma yolunda ciddi adımlar atmaya başladı. Bugüne kadar ürünlerini fason ürettiren Yalçın Ayaydın, Haziran ayından itibaren Edirne’de 10 milyon Euro yatırımla kurduğu kendi tesislerinde üretim yapacak.