Baran Süzer kimin oğlu?

Süzer kimin?

Süzer Grubu

Kuruluş 1952
Kurucu Hasan Süzer
Genel merkezi İstanbul , Türkiye
Sahibi Mustafa Süzer
Website suzer.com.tr

Mustafa Süzer ne iş yapar?

İş İnsanıMustafa Süzer / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

Ali Baran Süzer kaç yaşında?

Süzer Holding’in 25 yaşındaki genç veliahtları Ali Baran ve Hasan Serhan Süzer, şu anda grup içinde önemli pozisyonlarda görev alıyor.

Ali Baran suzer nereli?

İstanbul, TürkiyeBaran Süzer / Doğum yeri

Süzer Ailesi Kimdir?

İngilizce bilen Mustafa Süzer, Nazan Süzer ile evlidir ve Serhan Süzer (d.1977) ve Baran Süzer adlarında ikiz erkek ve Nazlı adında bir kız çocuk babasıdır. Mustafa Süzer‘in kardeşi 1953 doğumlu Hüseyin Cahit Süzer, 3 Şubat 2015 tarihinde Bahçeşehir’deki ofisinde silahla kendini başından vurarak intihar etti.

Süzer Holding sahibi nereli?

Mustafa Süzer, 1948, Gaziantep doğumlu, iş adamıdır. Süzer Holding Onursal Başkanıdır.

Serhan Süzer kaç yaşında?

1977 yılında İstanbul’da doğan Hasan Serhan Süzer, ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1995 -1999 yılları arasında yükseköğrenimini Kanada’nın Montreal kentindeki Mc Gill Üniversitesi’nde finans ve muhasebe alanlarında tamamlamış.

Mustafa Süzer kaç yaşında?

74 yaşında (10 Ocak 1948)Mustafa Süzer / Yaş

Hasan Süzer nereli?

Dedem 1926 yılında Malatya’nın Akçadağ ilçesinde doğmuş. 1928 yılında babası Ali Süzer, annesi Cennet, ablası Zöre ve küçük kardeşi Haydar ile Gaziantep’e göç ettiklerinde iki yaşındaymış. Küçük yaşından beri Gaziantep’te ticari hayatın her kademesinden geçen dedem Hasan Süzer, 1953’te iş hayatına atılmış.

Sami Çakır Süzer Kimdir?

2007 yılından itibaren Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO’luk görevlerini yürütmekte olan Sami Çakır, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle 2010 yılından itibaren Süzer Vakfı’nın doğal üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak toplumsal çalışmalarda bulunmaktadır.

Süzer ailesi nereli?

Dedem 1926 yılında Malatya’nın Akçadağ ilçesinde doğmuş. 1928 yılında babası Ali Süzer, annesi Cennet, ablası Zöre ve küçük kardeşi Haydar ile Gaziantep’e göç ettiklerinde iki yaşındaymış. Küçük yaşından beri Gaziantep’te ticari hayatın her kademesinden geçen dedem Hasan Süzer, 1953’te iş hayatına atılmış.

Serhan Süzer nereli?

Serhan Süzer Kimdir? 1977 yılında İstanbul’da doğan Hasan Serhan Süzer, ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1995 -1999 yılları arasında yükseköğrenimini Kanada’nın Montreal kentindeki Mc Gill Üniversitesi’nde finans ve muhasebe alanlarında tamamlamış.

Hasan Süzer kim?

11 Kasım 1995, İstanbul doğumludur, Türkiye’nin önde gelen ailelerinden Süzer ailesinin bireyidir. Adını Süzer Holding’in kurucusu dedesi Hasan Süzer‘de almıştır. Aynı zamanda Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suzer‘in yeğeni ve adından sıkça söz ettiren başarılı iş insanı Baran Süzer‘in kuzenidir.

Cengiz Süzer Kimdir?

En küçük kardeş olan Cengiz Süzer 42 yaşındaydı. Evli ve iki çocuk babası olan Cengiz Süzer ailenin otellerinin işletmeciliğini üstlenmişti. 1992 yılında Süzer Holding tarafından kurulan Kentbank, 9 Temmuz 2001 tarihinde TMSF’ye devredildi.

Süzer Plaza hangi mahalle?

SÜZER PLAZA RITZCARLTON,DA SATILIK BOGAZ MANZARALI 5+1 550 M2.BG. İstanbul / Şişli / Harbiye Mah.