Vesely ye ne oldu?

Jan Vesely neden oynamıyor?

“Takımımız Fenerbahçe Beko’nun 23 Aralık Perşembe günü oynadığı ASVEL karşılaşmasında sağ ayak bileğinde burkulmaya bağlı bağ yaralanması oluşan Jan Vesely ve sol el ikinci tarak kemiğinde kırık meydana gelen Nando De Colo’nun İstanbul’da yapılan tetkik ve müdahalelerinin ardından, sporcularımızın sahalara dönüş …

Vesely kaç hafta sakat?

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’nın THY Avrupa Ligi’nde Fransa’nın LDLC Asvel ekibiyle oynadığı maçta sakatlanan Jan Vesely‘nin 6 hafta, Nando de Colo’nun da 8-10 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

De Colo ya ne oldu?

Kulüpten yapılan açıklamada, “ASVEL ile oynadığımız THY Avrupa Ligi maçında sol elinden sakatlanan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Nando De Colo, Acıbadem Altunizade Hastanesinde ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren sporcumuzun en kısa sürede kondisyon egzersizlerine başlaması planlanıyor.

Vesely döndü mü?

10 Şubat 2022, Perşembe 07:48 23 Aralık’ta oynanan ASVEL mücadelesinde sakatlanan Fenerbahçeli basketbolcu Jan Vesely geri dönüyor.

Vesely ne kadar yok?

Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan Jan Vesely ve Lorenzo Brown’ın son durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Vesely‘nin 7-10 gün arası forma giyemeyeceği duyuruldu.

De Colo ve Vesely ne zaman dönecek?

İki yıldızın da öngörülen dönüş tarihleri açıklandı. Kulüpten yapılan resmî açıklamaya göre Nando De Colo‘nun 8-10 hafta arasında, Jan Vesely‘nin ise 6 hafta sonra döneceklerinin öngörüldüğü belirtildi.

Vesely sakatlık ne zaman?

Çek yıldız, 23 Aralık’ta oynanan ASVEL mücadelesinde sakatlanmıştı. Jan Vesely‘nin, sağ ayak bileğinde burkulmaya bağlı bağ yaralanması tespit edilmiş ve yaklaşık 6 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklanmıştı.

Vesely de Colo ne zaman dönecek?

Kulüpten yapılan resmî açıklamaya göre Nando De Colo‘nun 8-10 hafta arasında, Jan Vesely‘nin ise 6 hafta sonra döneceklerinin öngörüldüğü belirtildi.

Fenerbahçe Beko De Colo neden yok?

Fenerbahçe‘ye Barcelona maçı öncesi De Colo‘dan şok haber! THY Euroleague’de Barcelona ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko‘da yıldız oyuncu Nando De Colo sakatlığı nedeniyle yer alamayacak.

Vesely ne kadar kazanıyor?

Bu oyuncuyu, Anadolu Efes’ten Shane Larkin (3,7 milyon dolar) ve Vasilije Micic (3 milyon dolar), CSKA Moskova’dan Nikola Milutinov (2,5 milyon dolar) ve Fenerbahçe’den Jan Vesely (2,3 milyon dolar) izledi.

De Colo gitti mi?

Fenerbahçe’ye Barcelona maçı öncesi De Colo‘dan şok haber! THY Euroleague’de Barcelona ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko’da yıldız oyuncu Nando De Colo sakatlığı nedeniyle yer alamayacak.

Vesely ne zaman iyileşecek?

Kulüpten yapılan resmî açıklamaya göre Nando De Colo’nun 8-10 hafta arasında, Jan Vesely‘nin ise 6 hafta sonra döneceklerinin öngörüldüğü belirtildi.

Fenerbahçe Beko kimleri transfer edecek?

Markel Starks, Fenerbahçe Beko‘nun 2021-22 sezonunda guard rotasyonunun önemli parçalarından biri olacak. Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Markel Starks’a hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz.

Yan Vesely ne zaman iyileşecek?

Fenerbahçe Beko, Asvel’le oynanan THY Euroleague maçında sakatlanan Nando De Colo ve Jan Vesely‘nin sahalardan ne kadar uzak kalacağını duyurdu. Buna göre De Colo’nun 8-10, Vesely‘nin ise 6 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Türk basketbolcular ne kadar para kazanıyor?

Basketbolcuların aldıkları maaş ise merak edilen bir konudur. Basketbolcu Maaşları oyunculara göre değişiklik gösterirken aldıkları net bir miktar söylemek güçtür. Ancak rakam verecek olursak aylık maaşları 3000 TL ile 5000 TL arasında ve en fazla 900.000 Dolara kadar ücret alınmaktadır.