19 Mayıs Üniversitesi rektörü kim?

Omünün rektörü kim?

1963 yılında Ordu/Fatsa’da dünyaya gelen rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, 1988 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Dekanı kim?

Rektör (BAŞKAN) Prof. Dr. Yavuz ÜNAL
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fehmi YAZICI
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep SANCAK
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz BATUK
Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin KEÇELİGİL

Prof Dr Yavuz Ünal kim?

DR. YAVUZ ÜNAL KİMDİR? 1963 yılında Ordu Fatsa’da doğan Yavuz Ünal ilk ve ortaokulu Ilıca kasabasında liseyi Fatsa İmam Hatip lisesinde okudu. 1983 yılında O.M. Ü İlahiyat Fakültesi’den 1988 yılında mezun oldu.

Prof Dr Sait Bilgiç kimdir?

1959, Besni), Türk akademisyen. İlk, orta ve lise tahsilini doğum yeri olan Besni ilçesinde tamamlamıştır. 1981 yılında Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun olmuştur. Doktorasını da aynı üniversitede tamamladıktan sonra 1987 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesine geçmiştir.

Cengiz Çokluk hangi hastanede?

CENGİZ ÇOKLUK | Ondokuz Mayıs Üniversitesi.

Fehmi Yazıcı Kimdir?

Prof. Dr. Hasan Fehmi Yazıcı 10 Aralık 1925’de İkizdere–Rize’nin Güneyce köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Rize ve Bâlâ –Ankara’da bitirdi; orta ve lise öğrenimini devlet bursu ile yatılı olarak okuduğu Galatasaray Lisesi’nde, 1946 yılında okul birincisi olarak tamamladı.

OMÜ Başhekimi kimdir?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni Başkekimi Prof. Dr. Fatih Özkan oldu. Başhekimlik makamında yapılan Devir Teslim Töreni’nde Başhekim Prof.

Prof Dr Cengiz Çokluk hangi hastanede?

Japonya Fukui Tıp Üniversitesi, Japonya Nagoya Üniversitesi Tıp Fakültesi, American Congress Of Neeurological Surgeons ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde görev almıştır. Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Samsun’da bulunan Özel Medicana International Samsun Hastanesi‘nde hastalarına hizmet vermektedir.

Yavuz Ünal nereli?

Yavuz Ünal (d. 1963, Fatsa, Ordu) 19 Mayıs Üniversitesi rektörüdür. 1963 yılında Fatsa’da doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini 1982 yılında bitirdi. 1988 yılında ise 19 Mayıs Üniversitesi’ni bitirdi.

Prof Dr Recep Sancak Kimdir?

Prof. Dr. Recep Sancak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalışıyor. … Recep Sancak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi uzmanıdır.

Prof Dr Hüseyin Akan kimdir?

Hüseyin Akan, (d. 1958, Manisa) Ondokuz Mayıs Üniversitesi eski rektörü. 1958 yılında Manisa’da doğan Akan, Ankara Fen Lisesi’ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı uzmanlık eğitimini 1990 yılında tamamladı.

Cem Kopuz kimdir?

Cem Kopuz, Anatomi Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sait Bilgiç ile 2 yardımcısının kendisine saldırarak, ”yaka paça” dövdükleri iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Veteriner Fakültesi’nden mezun olmasına karşın Tıp Fakültesi’nde Anatomi Bölüm Başkanı olması nedeniyle eleştirilen Prof.

Ömer Iyigün hangi hastanede?

Prof.Dr. ÖMER LÜTFİ İYİGÜN | Ondokuz Mayıs Üniversitesi.

Keramettin Aydın hangi hastanede?

Prof. Dr. Keramettin Aydın VM Medical Park Samsun Hastanesinde hasta kabul etmektedr.

OMU Genel Sekreteri Kim?

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep atandı.