Kuşadası kaç mahalle var?

Kuşadası’nda hangi mahallede oturulur?

Kuşadasında sadece yazın değilde, Kuşadasında kışında tatil yapmak isteyenlerin tercihi Kadınlar denizi mahallesi olmuştur. Davutlar mahallesi ve Güzelçamlı mahallesi sakın ve huzuru arayanlar için en çok tercih edilmekle bilinmektedir.

Aydında kaç mahalle var?

AYDIN ilinin plakası 9, AYDIN ilinin ilçe sayısı 17, AYDIN ilinin mahalle sayısı 671, AYDIN ilinin köy sayısı 0.

Kuşadası yaşam için nasıl bir yer?

Türkiye’nin önemli ve gelişmiş merkezlerinden biri olan Kuşadası; iki yat limanı, çok sayıda plajı, kamp alanları, tatil köyleri ve eğlence mekanları ile bilinir. Kadınlar Denizi Plajı, Sevgi Plajı, Milli Park Plajları, Yılanlı Burnu Plajı ve Güzelçamlı Plajı denize girmek için en ideal noktalarındandır.

Kuşadası yazlık nereden alınır?

Kuşadası‘nın merkezinde konut almayı düşünüyorsanız ,en çok tercih edilen yerler Marina bölgesi, Otogar arkası ( Kırazlı yolu ) ,Değirmendere, Kadınlar denizi, ( eski Salı pazarı ) ve Ege Mahallesi olarak en çok seçim yapılmaktadır.

Kuşadası Sahil Siteleri hangi mahallede?

Sahil Siteleri Karaova Mevkii Posta Kodu 09400 Cumhuriyet Mh. Davutlar Türksanlı Mahallesi (Davutlar Bld.)

Kuşadası nemli mi?

Kuşadası İklimi Özellikleri Kışları yağışlı ve ılık, yazlar ise sıcak ve kurak geçer. Nem oranı çok düşüktür. Kış aylarında ortalama hava sıcaklığı 10°C-15 °C civarındadır.

Aydında kaç tane köy var?

Aydın‘a bağlı 17 ilçe, bu ilçelere bağlı 36 belde ve 491 köy bulunmaktadır.

Aydın merkezde kaç mahalle var?

EFELER MAHALLELERİ VE KÖYLERİ, AYDIN

İLÇE ADI EFELER MAHALLE SAYISI EFELER KÖY SAYISI
EFELER 83 0

Kuşadasının en güzel yeri neresidir?

Kusadasinin en guzel yeri ve denizi – Kadınlar Plajı

Kuşadası denizi güzel mi?

Masmavi denizi ve uzun kumluk plajları ile Ege Bölgesi’nin en ferah sahillerine ev sahipliği yapan Kuşadası‘nın her köşesinde bir cennet saklı. Kuşadası‘nın mavi bayraklı plajları o kadar temiz ki caretta carettalar bile bu sahilleri tercih ediyor.

Türkiye’de en ucuz yazlık nereden alınır?

Çınarcık en ucuz yazlık evler arasında ilk sırada Yalova iline bağlı olan Çınarcık, Türkiye‘de yazlık fiyatlarının en ucuz olduğu yerlerden biri.

Kuşadası iklimi nasıl?

Ilıman Akdeniz iklimi hakimdir. Kışları yağışlı ve ılık, yazlar ise sıcak ve kurak geçer. Nem oranı çok düşüktür. Kış aylarında ortalama hava sıcaklığı 10°C-15 °C civarındadır.

Kuşadası Kadınlar Denizi hangi mahallede?

Kadınlar Denizi Mahallesi Aydın ilinde yer almakta olup, Kuşadası Merkez semtinde bulunan Kadınlar Denizi Mahallesi Kuşadası ilçesine bağlıdır.Kadınlar Denizi Mahallesi haritası konumu ise 37° 50′ 20.9112” Kuzey ve 27° 14′ 59.9100” Doğu gps koordinatlarıdır.

Kuşadası hangi semt?

Kuşadası
Ülke Türkiye
İl Aydın
Coğrafi bölge Ege Bölgesi
İdare

Kuşadası Neden Kuşadası?

Küçükada (Güvercinada), Bizanslılar için önemli bir askeri üs görevini yapan önemli bir yerdi,1834 yılında büyük bir yenilenme görmüş ve ünlü kalesi yapılmıştır. “Kuşadası” adı bu kaleden gelmektedir.