Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kayıt Nasıl Yapılır?

Omu ders kaydı nasıl yapılır?

Ders kaydını nerede yapabilirim? İnternet ortamında ubs.omu.edu.tr adresine giriş yapmak sureti ile interneti bulunan heryerden yapabilirsiniz.

19 Mayıs Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya?

Ödemeler Türkiye Halk Bankası’nın şube ve ATM’lerinden öğrenci numarası ile yapılabilecektir.

Uzeme nasıl kayıt olunur?

E-Devlet sistemi üzerinden kayıt olun. Eğer e-devlet sistemi üzerinden kayıt olamıyorsanız başvurunuzu şahsen veya vekalatname ile yapın. Öğrenci Otomasyonu veya İlahiyat Fakültesi öğrenci işlerinden öğrenci numaranızı öğrenin.

Omu Classroom giriş nasıl yapılır?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna classroom.google.com yazın ve kullanıcı giriş ekranına ulaşın. Sisteme bağlandıktan sonra karşınıza kullanıcı giriş formu gelecektir. İlerleyebilmeniz için gerekli olan stu.omu.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz mevcut omu.edu.tr uzantılı adresiniz ile aynıdır.

19 mayıs üniversitesi ne zaman açılıyor?

2021-2022 eğitim öğretim yılı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademik takvimi ve sınav tarihleri ne zaman, üniversite ne zaman açılacak detaylar haberimizde… Ondokuz Mayıs Üniversitesi güz dönemi dersleri 4 Ekim günü başlayacak ve 14 Ocak günü sona erecektir.

Omu Yatay Geçiş Kesin kayıt nasıl yapılır?

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı yatay geçiş başvuruları 01.02.2022 günü saat 08:00’de başlayacak olup, 06.02.2022 günü saat 17:00’ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Omu harç ödemeleri nasıl yapılır?

2021 – 2022 ÖDEME BİLGİLERİ Değerli öğrencilerimiz, Öğrenim Ücreti ve Uzaktan Öğretim Materyal Ücreti Halkbank şubeleri tarafından öğrenci numaranız ile tahsil edilecektir. Tahsil edilecek tutarın Halkbank haricinde diğer bankalara yatırılmaması gerekmektedir. Diğer bankalara yapılan ödemelerden UZEM sorumlu değildir.

Omu HES kodu tanımlama nasıl yapılır?

Değerli öğrencilerimiz ders kayıtlarınızın onaylanması için portal.omu.edu.tr adresine HES kodunuzu kaydetmeniz gerekmektedir. Sisteme, omu uzantılı elektronik posta adresiniz ve UBS şifrenizle giriş yapabilirsiniz. NOT: E-posta adresiniz başına ‘o’ harfi olmadan öğrenci numaranızdır.

Üniversitede ders seçme işlemi nasıl yapılır?

Ders seçimi sürecinde okul tarafından size bölümünüzden bir danışman hoca atanır. Danışman hocalar birden fazla öğrenciyle ilgilenir, en çok da ders seçim dönemlerinde yardımcı olurlar. Dolayısyla seçimler başladığı zaman tavsiyemiz üniversitenizin olduğu şehirde yaşıyor oluşunuzdur.

Ders Kayıtları Danışman onayına nasıl gönderilir?

Danışman onayı için öğrencinin şahsen gelmesi veya vekalet vermesi gerekmekte ders kesinleştirme işlemi yapıp imzasını atmak zorundadır. Danışman, onaya gönderilen ders kaydını onaylama veya yine sistem üzerinden iade etme hakkını kullanabilir.

OMÜ harç ödemeleri 2021 hangi banka?

2021 – 2022 ÖDEME BİLGİLERİ Değerli öğrencilerimiz, Öğrenim Ücreti ve Uzaktan Öğretim Materyal Ücreti Halkbank şubeleri tarafından öğrenci numaranız ile tahsil edilecektir. Tahsil edilecek tutarın Halkbank haricinde diğer bankalara yatırılmaması gerekmektedir. Diğer bankalara yapılan ödemelerden UZEM sorumlu değildir.

Samsun Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya?

Ödeme işlemleri TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI şubelerinden, ATM’lerinden ve ya TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’ na ait İnternet bankacılık hesaplarından yapılabilmektedir. Öğrenci numarasıyla ödeme sürecinde bankada borç yansımaması durumunda (0.362 )313 01 12 numaralı telefon hattı iletişime geçebilirsiniz.

UZEM nasıl giriş yapılır?

Uzeme giriş yapmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmemiz gerekmektedir.

  1. Adım: İlk olarak ilgili üniversitenin UZEM sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir. …
  2. Adım: İkinci olarak ‘Bys Giriş‘ kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir.
  3. Adım: 3.bölmeye ‘Bys Giriş‘ kullanıcı şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

UZEM şifresi nasıl alınır?

Şifre Sıfırlama Adımları Kimlik Numaranızı yazın. Geçici şifrenizi size ulaştırabilmemiz için kayıt olurken belirtmiş olduğunuz e-posta adresinizi veya telefon numaranızı yazınız. Telefon numaranızı “5554443322” formatında yazınız. Size gönderilecek geçici şifre ile sisteme giriş yapıp geçici parolanızı değiştiriniz.

Omu not sistemi nasıl?

Bir dersten başarılı sayılabilmek için; yarıyıl/yılsonu veya bütünleme sınav puanının en az 50, başarı puanının en az 60 olması zorunludur. Uzaktan eğitim öğrencilerinin başarı puanı dönem içi sınavının % 20’si ile yıl sonu sınavı puanının veya bütünleme sınavının %80’inin toplamıdır.