Kadir Doğulu’nun karısının adı ne?

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül evlendi mi?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 2016 yılında evlendi.

Neslihan Atagül ve eşi ne zaman evlendi?

8 Temmuz 2016 (Kadir Doğulu)Neslihan Atagül / Evlilik tarihi

Neslihan Kadir nerede evlendi?

İki yıldır birlikte olan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, Kanlıca’daki Ajia Otel’de nikah masasına oturdu. Kadir Doğulu, müstakbel eşi Neslihan Atagül‘ü Bağcılar’daki babaevinden aldı. Düğün arabasının yanında çifte telli oynayan çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

Kadir Doğulu esini aldatiyor mu?

“SABAH SEVGİLİMİN YÜZÜNE BAKMADIM, İHANET ETTİM” Ünlü oyuncu, “Evet, ihanet ettim. … Eşi Neslihan Atagül’ün yurt dışında aldığı ödüller için oyuncu, “Evet, bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül yeni kocası kim?

Başarılı oyuncu Kadir Doğlu ile kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül 2016 yılında dünya evine girmişlerdi.

Neslihan Atagül iyileşti mi?

O dizide bomba bir partnerle başrolde… Neslihan Atagül iyileşti, sonunda dönüyor! O dizide bomba bir partnerle başrolde…

Neslihan Atagül kimle evli?

Kadir DoğuluNeslihan Atagül / Eşi (e. 2016)

Neslihan Atagül Kemal Doğulu ne zaman evlendi?

Kadir Doğulu, Fatih Harbiye dizisinde başrolü paylaştığı Neslihan Atagül ile beraberliğinin ikinci yılında dünyaevine girdi. Kanlıca’da yapılan törenle 8 Temmuz 2016 tarihinde birlikteliğini taçlandıran çift evliliğini sürdürüyor. Çiftin sosyal medya paylaşımları çok sayıda beğeni alıyor.

Neslihan Kadir düğün nerede oldu?

Dizilerinin sezon finali yapmasının ardından düğün hazırlıklarına başlayacak olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, düğün yeri olarak da Çubuklu 29’da karar kıldı. Mekana özel bir yatla gelecek olan ünlü çiftin düğünü yaklaşık 500 kişilik olacak.

Neslihan Atagül hastalığı nedir?

Geçirgen Bağırsak Sendromu sebebiyle zor günler geçiren oyuncu Neslihan Atagül‘ün iyileşme süreci devam ediyor. Hastalığı olan Geçirgen Bağırsak Sendromu nedeniyle rol aldığı diziye de veda eden Atagül‘ün sağlık durumu ise merak konusu oldu.

Neslihan Atagül kocası kim?

Kadir DoğuluNeslihan Atagül / Koca (e. 2016)

Neslihan Atagül kaç yılında evlendi?

8 Temmuz 2016 (Kadir Doğulu)Neslihan Atagül / Evlilik tarihi
1992 tarihinde dünyaya gelen Neslihan Atagül, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşında ve aslan burcu. Başarılı oyuncu, 1.69 boyunda ve 49 kilo. Neslihan Doğulu Atagül, 25 Kasım 2015 tarihinde, oyuncu Kadir Doğulu ile nişanlanarak, 8 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Neslihan Atagül şimdi ne yapıyor?

2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye” dizinde rol almıştır. Şu an ise “Kara Sevda” adlı dizide oynamaktadır.

Neslihan Atagül hayatta mı?

NESLİHAN ATAGÜL‘ÜN ÖZEL YAŞAMI 1992 tarihinde dünyaya gelen Neslihan Atagül, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşında ve aslan burcu. Başarılı oyuncu, 1.69 boyunda ve 49 kilo. Neslihan Doğulu Atagül, 25 Kasım 2015 tarihinde, oyuncu Kadir Doğulu ile nişanlanarak, 8 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Neslihan Atagül yeni kocası kimdir?

Başarılı oyuncu Kadir Doğlu ile kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül 2016 yılında dünya evine girmişlerdi.