Koç burcu hangi grup?

Koç hangi grupta?

ATEŞ GRUBU: Bu grubun burçları: Koç, Aslan ve Yay’dır. Ateş grubu burçları; güçlü, yaratıcı, enerjik ve hevesli bir yapıya sahiplerdir.

Koç burcu kızı nasıl olur?

Koç burcu kadını oldukça enerjik ve hayat doludur. Aynı zamanda cesur ve şefkatli olan koç burcu kadını cesur ve cesaret verici bir yapıları vardır. Koç burcu kadını dik durarak güçlü bir karaktere sahiplerdir. Koç burcu kadını kibirli ve umursamaz bir yapıya sahiplerdir.

Koç burcu çocuğu nasıl olur?

Koç burcu çocuğu her ne kadar bağımsızlığına düşkün, inatçı, hareketli olsa da asıl istediği sevgidir. Bütün ilginin kendisi üzerinde olmasını ister. Anlatıldığı dinlenmediği, istediği yapılmadığında küsme, hırçınlık, kendini yere atma, yuvarlama hareketleri sergileyebilir.

Koç burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?

Hangi burçlarla anlaşıyor sunuz?

  • Koç Arası çok iyi: Aslan, Yay � …
  • Boğa. Arası çok iyi: Başak, Oğlak. …
  • İkizler� Arası çok iyi: Terazi, Kova. …
  • Yengeç Arası çok iyi: Akrep, Balık. …
  • Başak. Arası çok iyi: Boğa, Oğlak. …
  • Terazi. Arası çok iyi: Boğa, Başak. …
  • Yay. Arası çok iyi: Koç ve Aslan. …
  • Oğlak. Arası çok iyi: Boğa, Başak.

KOÇ Ateş grubu mu?

Ateş burçları Koç, Aslan ve yay burçlarından oluşur.

Burçlar kaç gruba ayrılır?

Burçlar ateş, toprak, hava ve su olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. Ateş burçları Koç, Aslan ve Yay burcu; Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak; Hava burcu İkizler, Terazi ve Kova, Su burcu Akrep, Balık ve Yengeç burçlarından oluşmaktadır.

Koç burcu kadını güzel midir?

Koç kadını doğal güzellerdendir. Genellikle çok güzel bir gülüşleri vardır. Dişleri çok düzgündür. Bakışları keskin ve delicidir.

Koç burcu kadını akıllı mıdır?

Koç kadını, son derece tutkulu, cazibeli, akıllı, neşeli, yaşam dolu ve sıcakkanlıdır. Her zaman etrafında birçok erkek olur.

Koç burcu zeki mi?

KOÇ BURCU VE ZEKA ÖZELLİĞİ Koç: Koç burcu sadece hırslı değil, aynı zamanda oldukça anlayışlı bir burçtur. Bir şey öğrenmek istediklerinde, o konuda ustalaşırlar. Onlar için başarısızlık kelimesi bir son değil, yeni bir başlangıç demektir.

Koç burcu hangi özelliklere sahiptir?

Koçlar aşkta son derece oyuncu ve maceracıdırlar. Hevesli doğaları ve atılgan tavırlarıyla aceleci davranabilir ve düşünmeden ilk adımı atabilirler. Onlar için eylem düşünceden önce gelir. Bununla birlikte, haritalarında güçlü Koç burcu kişileri, özellikle Venüs de bu burçtaysa, aşkı bir saman alevi tüketebilirler.

Koç burcu hangi burçla evlenmeli?

Çapkın Koç burcu; Terazi, İkizler ve kendi burcundan birisi ile yüksek cinsel çekim gücüne dayalı ilişkiler yaşayabilir fakat konu aşk ve evlilik olunca, Aslan ve Yay burçları ile kalıcı bir evlilik mümkündür.

Koç burcu hangi burçla anlaşamaz?

Koç burcunun anlaşamadığı burçlar arasında ilk sırada terazi burcu ve aslan burcu gelir. Koç burcu insanları yapısal olarak daha çok sakinlikleri bir o kadar da mütevazilikleri ile bilinirler. Fakat aslan burcu insanları egolu yapılarının yanı sıra terazi burçlarının kendini beğenmiş halleri pek de hoş karşılanmaz.

Koç burcu hava mi?

Burçlar ateş, toprak, hava ve su olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. Ateş burçları Koç, Aslan ve Yay burcu; Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak; Hava burcu İkizler, Terazi ve Kova, Su burcu Akrep, Balık ve Yengeç burçlarından oluşmaktadır.

Hangi burç olduğumu nasıl anlarım?

Tüm soruların cevabını öğrenmeniz için işte aylara göre burçlar ve yorumları.

  1. KOÇ: 21 Mart – 20 Nisan.
  2. BOĞA: 21 Nisan – 21 Mayıs.
  3. İKİZLER: 22 Mayıs – 22 Haziran.
  4. YENGEÇ: 23 Haziran – 22 Temmuz.
  5. ASLAN: 23 Temmuz – 22 Ağustos.
  6. BAŞAK: 23 Ağustos – 22 Eylül.
  7. TERAZİ: 23 Eylül – 22 Ekim.
  8. AKREP: 23 Ekim – 21 Kasım.

12 burç nedir?

Burçlar Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olmak üzere 12‘ye ayrılır.