iPhone kayboldu nasıl bulabilirim?

Kaybolan kapalı iPhone nasıl bulunur?

iPhone‘unuzda Ayarlar uygulamasını açın ve ekranın üst kısmındaki adınıza dokunun. Ardından, Bul > iPhone‘umu Bul öğesine dokunun . iPhone‘umu Bul’un yanındaki anahtarın açık olduğundan ve oradayken Ağımı Bul ve Son Konumu Gönder’in yanındaki anahtarların da açık olduğundan emin olun .

iPhone telefonum nerede?

Aygıtınızın konumunu belirleme iCloud.com’da iPhone‘umu Bul‘da Tüm Aygıtlar’ı tıklayın. Konumunu belirlemek istediğiniz aygıtı seçin. Aygıtın adı araç çubuğunun ortasında görünür. Aygıtın konumu belirlenebilirse: Aygıt haritada görünür, böylece aygıtın nerede olduğunu görebilirsiniz.

iPhone kayıp modunda ne olur?

Kayıp Modu; iPhone, iPad, iPod touch, Mac veya Apple Watch’unuzu kilitlemenizi sağlayarak başkalarının kişisel bilgilerinize erişmesini önler. iCloud.com’daki iPhone‘umu Bul uygulamasında Kayıp Modu‘nu açabilirsiniz.

iPhone telefon çalınırsa ne olur?

iPhone cihazınız çalındığında, iPhone‘umu Bul uygulamasını kullanmanız cihazınızı geri almanıza yardımcı olabilir. Bu ücretsiz iCloud özelliği, iPhone cihazınızın dahili GPS’ini kullanarak sizin ya da yetkililerin haritada cihazınızın yerine ulaşmasını sağlar.

Şarjı biten iPhone nasıl bulunur?

Bunun için Ayarlar > iCloud > iPhone‘umu Bul içerisinden “Son Konumu Gönder”i aktif hale getiriyoruz. Umarım hiç başımıza gelmez, ama böylece iPhone‘umuzu kaybetsek ve kaybettiğimizi fark etmesek bile, cihazımızın pili bitmeden önce son konumunu Apple’a gönderdiği için yerini bulma şansımız yükseliyor.

iPhone umu Bul internet kapalıyken çalışır mı?

Herhangi bir internet bağlantısına sahipseniz iPhone‘unuz çalındığında veya kaybolduğunda, ‘iPhoneumu Bul‘ uygulaması üzerinden konum takibi yapabiliyorsunuz. Ancak yeni ‘Find My’ uygulaması ile internet bağlantınız olmasa bile iPhone‘unuzun konum takibini yapabilirsiniz.

iPhone’dan iPhone takip nasıl yapılır?

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda:

  1. Ayarlar > [adınız] bölümüne gidin.
  2. iOS 12 kullanıyorsanız Konumumu Paylaş’a dokunun. iOS‘in önceki bir sürümünü kullanıyorsanız iCloud > Konumumu Paylaş’a dokunun.
  3. Konumumu Paylaş’ı kapatın.

27 Ara 2021

Savcilik Calinan telefonu bulur mu?

Kurumumuzun çalınan, gasp edilen veya kaybedilen telefonları bulmak ve ilgili kişiye teslim etmek gibi bir görev ve sorumluluğu bulunmamakta olup bu konuda emniyet güçlerine ve adli mercilere başvurulması gerekmektedir.

iPhone buldum ne yapmalıyım?

Telefonun IMEI numarasını bulun ve iPhone sahibinin kullandığı GSM operatörü ile temasa geçin. Durumu anlatın ve IMEI numarasını operatöre ileterek cihazını sahibine ulaşmalarını talep edin. IMEI numarası ve GSM operatörünü kullanabileceğiniz yöntem, bulduğunuz iPhone tamamen kapalıysa bile işe yarayacaktır.

Çalınan iPhone kullanılabilir mı?

– Cihazımı Bul (Android) ve iPhone‘umu Bul (iOS) özellikleri, kaybolan veya çalınan bir akıllı telefonun konumunu Google veya Apple ID hesabı üzerinden izleyebilmenizi sağlar. Bu özellikleri hem cihazınızı uzaktan kilitlemek hem de cihazınızdaki tüm verileri tamamen silmek için kullanabilirsiniz.

iPhone çalınırsa ne yapılmalı?

iPhone, iPad veya iPod touch’ınız kaybolur ya da çalınırsa

  1. Aygıtınızı haritada arama. …
  2. Aygıtınızı Kayıp olarak işaretleme. …
  3. Kayıp aygıtınızı polise bildirme. …
  4. Hırsızlık ve Kayıp talebinde bulunma. …
  5. Aygıtınızı uzaktan silme. …
  6. Kablosuz iletişim operatörünüzle irtibat kurma. …
  7. Kayıp aygıtınızı hesabınızdan kaldırma.

11 Mar 2021

iPhone telefon çalıntı mı?

Böylece yeni iPhone almak isteyenler IMEI veya seri numarasını Apple’dan sorgulayarak cihazla ilgili çalıntı ihbarı olup olmadığını denetleyebilecekler. “Etkinleştirme Kilidi” adı verilen bu servisle Apple çalıntı cihazların satışını bir adım daha zorlaştırmış oluyor.

Konum servisleri kapalıyken iPhone umu Bul çalışır mı?

Konum Servisleri‘ni açma iPhoneu ilk kez ayarlarken Konum Servisleri‘ni açmadıysanız Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri bölümüne gidin, sonra Konum Servisleri‘ni açın. Önemli: Konum Servisleri‘ni kapatırsanız birçok önemli iPhone özelliği çalışmaz.

Internet kapalıyken konum görünür mü?

Google Konum Doğruluğu kapalı olduğunda GPS, kablosuz, ağ ve sensör verilerini kullanmaz veya toplamaz. Android 12 ve sonraki sürümler için her uygulamanın tam konuma erişme iznini yönetebilirsiniz.

iPhone umu Bul karşı taraf anlar mı?

Konumunuzun değiştiğini arkadaşlarınıza haber vermek için Bul uygulamasını kullanın. Arkadaşınızın konumu değiştiğinde de bir bildirim alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın konumu değiştiğinde iPhone‘daki Bul‘da bildirim alma konusuna bakın.