Delikanlı Sadinin çocukluğunu kim oynadı?

Kadir Bertan nereli?

Çocuk oyuncu. 2012 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Baba tarafı Ağrılıdır. İlkokul öğrenimine devam etmekte olan Bertan, oyunculuğa 2020 yılında Aşkın Gönül Yazısı isimli sinema filminde rol alarak başladı.

Genc Sadiyi kim oynuyor?

Kırmızı Oda dizisinde Sadi‘nin gençliğine Baran Bölükbaşı hayat veriyor. Baran Bölükbaşı 1 Mayıs 1994’te İstanbul’da doğmuştur. 1 metre 75 santim boyunda olan Bölükbaşı 71 kilodur.

Delikanlı Sadi gerçek hayatta kimdir?

DELİKANLI SADİYİ OYNAYAN OYUNCU Delikanlı Sadi karakterini canlandıran oyuncu Erkan Petekkaya kimdir: Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi, İstanbul’da büyüdü. Erkan Petekkaya aslen Diyarbakırlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.

Kadir Bertan kaç yaşında?

Kadir Bertan kimdir? Kırmızı Oda dizisinde Sadi’nin küçüklüğünü canlandıran Kadir Bertan hakkında bilgiler araştırılıyor. 9 yaşında olan Kırmızı Oda’nın küçük Sadi’si 2012 yılında İstanbul’da doğdu.

Bertan kim?

Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 tarihinde Makedonya’nın Üsküp kentinde dünyaya gelmiştir. Üsküp Eski Türk Çarşısı’nda ‘Saatçi Selim’ olarak bilinen esnafın oğludur. Müzik ve sporla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve kendi stüdyosunu henüz 13 yaşında kurarak beste yapmaya başlamıştır.

Kırmızı Oda Sadiyi kimler oynuyor?

Kırmızı Oda‘nın yeni bölüm fragmanında Sadi karakteri yer aldı. Geçtiğimiz bölümlerde yer alan Sadi karakterinin tekrar dönmesi dikkat çekti. Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandırıyor.

Baran Bölükbaşı kaç yaşında?

27 yaşında (1 Mayıs 1994)Baran Bölükbaşı / Yaş

Delikanlı Sadi kim Ekşi?

kırmızı oda dizisinde erkan petekkaya “delikanlı sadi” rolünü resmen yaşıyor. gerçekten bu rollere çok giden bir oyuncu. şive olayını da bence çok iyi yapıyor. izlettiriyor kendini.

Sadinin karısı kim?

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi’nin eşi rolünde olan Azra karakterini küçük, genç ve yetişkin olarak görmekteyiz. Peki, Kırmızı Oda Azra kim?

Delikanlı Sadi kaç yaşında?

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR? 11 Aralık 1970, Elazığ doğumlu olan oyuncu, aslen Diyarbakırlıdır. Çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu’nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur.

Kırmızı Oda Cevher kim?

Kırmızı Oda dizisinde Cevher Abla rolünü Hülya Şen canlandırmaktadır.

Kırmızı Oda Dara nın küçüklüğünü kim oynuyor?

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda‘da Dara karakterinin çocukluğunu Yılmaz Mert Şişman canlandırmaktadır.

Baran Bölükbaşı hangi okul mezunu?

Beykent ÜniversitesiBaran Bölükbaşı / Eğitim

Baran Bölükbaşı Hangi üniversite mezunu?

Beykent ÜniversitesiBaran Bölükbaşı / Üniversite

Delikanlı Sadi nerenin şivesi?

bir kırmızı oda dizisi karakteri. edit: ilk entry’ ye cevaben: sadi‘nin şivesi diyarbakır qırıx’larının şivesidir. kırmızı oda dizisinde erkan petekkaya “delikanlı sadi” rolünü resmen yaşıyor. gerçekten bu rollere çok giden bir oyuncu.