Sadi’nin küçüklüğünü kim oynuyor?

Kadir Bertan kimdir?

Çocuk oyuncu. 2012 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Baba tarafı Ağrılıdır. İlkokul öğrenimine devam etmekte olan Bertan, oyunculuğa 2020 yılında Aşkın Gönül Yazısı isimli sinema filminde rol alarak başladı.

Sadinin yolunu kesen kim?

Bu sebeple Sadi’nin önünü kesen kim bilmiyoruz ama umarız ki Miço’dur.

Delikanlı Sadi gerçekte kim?

Delikanlı Sadi karakterini canlandıran oyuncu Erkan Petekkaya kimdir: Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi, İstanbul’da büyüdü. Erkan Petekkaya aslen Diyarbakırlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.

Kırmızı Oda Kadir Bertan kaç yaşında?

Kadir Bertan kimdir? Kırmızı Oda dizisinde Sadi’nin küçüklüğünü canlandıran Kadir Bertan hakkında bilgiler araştırılıyor. 9 yaşında olan Kırmızı Oda‘nın küçük Sadi’si 2012 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğretimine devam eden küçük oyuncu Aşkın Gönül Yazısı sinema filmi ile kameralarla tanıştı.

Delikanlı Sadi kimin kardeşi?

Annesi ölen ve babası hapse giren Sadi, yalnız kalır ve üvey annesi ile yaşamaya başlar. Üvey annesi, üvey erkek kardeşleri ve anneannesiyle birlikte yaşayan Sadi, o yaşta anneannesine ve engelli kardeşi Seda’ya bakmaya başlar. Seda, Sadi‘nin üvey kardeşidir. Kardeşine de bakan Sadi, onu asla yalnız bırakmaz.

Miço geri gelecek mi?

Kırmızı Oda Miço Mehmet karakteri 36.bölümle beraber geri döndü. Karakterin Sadi ile düşman olup olmadığını anlamak için yeni bölümü beklemek gerekiyor. Birçok dizi bayram arası verirken Kırmızı Oda dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Büyük Miçoyu kim oynuyor?

Miço karakteri Miraç Altan Çuhadar tarafından canlandırılmaktadır. Kırmızı Oda dizisinde Miço Mehmet, Sadi’nin en yakın arkadaşı olarak bilinmektedir. Sadi yer altı dünyasına Miço karakteriyle tanışarak girmiştir. Miço Mehmet Sadi’ye yardım eden, Sadi’ye yardımcı olan bir gençtir.

Delikanlı Sadi nerenin şivesi?

bir kırmızı oda dizisi karakteri. edit: ilk entry’ ye cevaben: sadi‘nin şivesi diyarbakır qırıx’larının şivesidir. kırmızı oda dizisinde erkan petekkaya “delikanlı sadi” rolünü resmen yaşıyor. gerçekten bu rollere çok giden bir oyuncu.

Sadinin karısı kim?

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi’nin eşi rolünde olan Azra karakterini küçük, genç ve yetişkin olarak görmekteyiz. Peki, Kırmızı Oda Azra kim?

Baran Bölükbaşı kaç yaşında?

27 yaşında (1 Mayıs 1994)Baran Bölükbaşı / Yaş

Kırmızı Oda Sadi kaç yaşında?

Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 yılında Elazığ’da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu’nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur.

Kırmızı Oda Dara kim?

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda‘da sürpriz bir isim var. Dizide Dara karakterini Gökhan Özoğuz canlandırmaktadır. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olan Gökhan Özoğuz, TV8’in büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Kırmızı Oda‘nın kadrosuna dahil oldu.

Kırmızı Oda seda kim?

26 Şubat 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonludur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Moda Tasarım okumuştur.

Miço Mehmet yaşıyor mu?

Sadi yer altı dünyasına Miço karakteriyle tanışarak girdi. Miço, üvey annesi ve kardeşleri tarafından sokağa atılan Sadi’nin ilk sığındığı liman olmuştu. Annesi tarafından terk edilen Miço‘nun gece gece kulübünde çalışan annesini korumak isterken bıçaklanarak öldüğü ortaya çıktı.

Delikanlı Sadi’nin arkadaşı Miçoya ne oldu?

Dizinin son bölümünde Sadi ve arkadaşı Miço, Emre’nin intikamı için Hamdi Baba’ya gitmişti. Hamdi Baba, Abdullah’ı yakalamış ve çocukları elinden kurtarmıştı. … Ancak dizinin 34. bölümünde Miço‘nun ölmediği ve Sadi‘yi bırakıp gittiği ortaya çıktı.