Oml Coin nedir?

Oml hangi borsalarda?

Omlira ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Bitget, MEXC, Uniswap (V3), ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Omlira 3 faz ne zaman?

Omlira‘nın halka açık olarak gerçekleştirilecek 3.Faz Satışları 28 Temmuz 2021 Çarşamba saat 09:00’da başlıyor. Satış süreçleri nasıl gerçekleşecek? Faz satış süreci 2 hafta sürecek olup, 3.faz için toplamda 50 milyon Omlira satılacaktır.

Omlira alınır mı?

Omlira Ethereum ağı üzerinde ERC-20 uyumlu olarak ve omChain üzerinde temel birim olarak çalışan hibrit kripto varlıktır. Omlira ERC-20 destekleyen tüm kripto cüzdanları ile gönderilip alınabilir.

Omlira kime ait?

om lira odtu ve bogazici üniversitesinden kişiler tarafından kurulmuş ilk başta etherium tabanlı olacak olan yeni ve milli kripto paramızdır.

Omlira nasıl satılır?

Omlira gibi bazı kripto para birimleri yalnızca merkezsiz takas platformları üzerinden başka bir kripto para birimiyle satın alınabilir. Omlira satın almadan önce Ethereum (ETH) almanız gerekir. Ardından Omlira satın almak için bu ETH’yi kullanırsınız.

Omlira Projesi Nedir?

Om Lira Coin Ethereum tabanlı olmasının yanında yerli ve milli olarak ortaya çıkmıştır. OM Lira kullanıcılarının OM Lira bakiyelerini kolay bir şekilde Ethereum ağı üzerinde bulunan cüzdan adreslerine kolayca transfer edebilmektedirler. Bunun yanında hediye etmek imkanı da sunulmaktadır.

OM lira ne zaman satışa çıkacak?

İlk Çekirdek Satış Tamamlandı Çekirdek Satış sürecinde toplamda 30 milyon OM Lira satılacak olup, %5 referans bonusu bulunmaktadır. Satış 2 Kasım — 11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

OM lira nasıl satın alınır?

Omlira nasıl satın alınır. Omlira gibi bazı kripto para birimleri yalnızca merkezsiz takas platformları üzerinden başka bir kripto para birimiyle satın alınabilir. Omlira satın almadan önce Ethereum (ETH) almanız gerekir. Ardından Omlira satın almak için bu ETH’yi kullanırsınız.

OM lira guvenilir mi?

Om Lira üreticileri toplamda bir milyar adet olarak ürettiklerini açıklamışlardır. Sınırlı sayıda üretilecek olmasından dolayı güvenilir bir para birimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Tüm bunların yanında üreticiler kripto para biriminin kaynak kodlarının dileyen herkese gösterilebileceğini de açıklamışladır.

Türk Coini var mı?

Türkiye’nin de bir Bitcoin’i var. İlk yerli dijital para: Akche (Akçe) doğdu, yerli fonlama platformu: İmece arkadan geliyor. Akche, geçtiğimiz 29 Ekim’de tedavüle girdi. Alım-satım işlemleri dünyanın en hızlı “merkeziyetsiz borsa”sı Waves Platformu’nun sunduğu DEX’de yapılıyor.

OM lira Coin güvenilir mi?

Om Lira üreticileri toplamda bir milyar adet olarak ürettiklerini açıklamışlardır. Sınırlı sayıda üretilecek olmasından dolayı güvenilir bir para birimi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bitexen kaç TL?

Döviz Gezgini

İsim Fiyat Fark
BTXN/TRY 39,35 -0,15

OM lira ne kadar?

1. Faz satış 1 adet OM Lira = 0.10 TL (10 kuruş) 2. Faz satış 1 adet OM Lira = 0.15 TL (15 kuruş)

OM lira güvenilir mi?

Om Lira üreticileri toplamda bir milyar adet olarak ürettiklerini açıklamışlardır. Sınırlı sayıda üretilecek olmasından dolayı güvenilir bir para birimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Tüm bunların yanında üreticiler kripto para biriminin kaynak kodlarının dileyen herkese gösterilebileceğini de açıklamışladır.

Bitci com nedir?

Bitci, kripto para birimlerinin ticareti ve muhafaza edilmesi için platform sağlayan bir Türk Kripto Para borsasıdır. 2018 yılında Çağdaş Holding’in CEO’su olan Burak Çağdaş Çağlar tarafından kurulmuştur. Kullanıcılarının yatırım hareketlerini inceleyip, raporlayan bir Türk Dijital Para borsasıdır.