OMIX telefon hangi ülke?

OMIX telefon kim üretiyor?

Omix Mobile, 2021 yılında kurulan Omix Mobile Technologies Pte. Ltd. bünyesindeki akıllı telefon, kablosuz kulaklık ve tablet markasıdır.

OMIX hangi ülkenin markası?

Türkiye pazarına kısa süre önce giren Singapur merkezli teknoloji markası OMIX, X300 ve X500 akıllı telefon modellerini ve ekosistem ürünlerini tanıttı. OMIX Tuzla Organize Sanayi Bölgesindeki tesisinde ürettiği yeni modellerinden X300 ve X500’de 6,67 inçlik Full HD+ ekranı ile sonsuz bir ekran deneyimi sunuyor.

OMIX telefon nerede üretiliyor?

Singapur merkezli cep telefon markası Omix, Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde üretime başladı. Omix‘in başında ise teknoloji sektörünün yakından tanıdığı bir isim bulunuyor.

Oukitel hangi ülkenin?

Çinli akıllı telefon üreticisi Oukitel, Haziran ayında 10.000 mAh bataryalı akıllı telefon üzerinde çalıştığını duyurmuştu. O zaman prototip aşamasında olan cihaz artık satışa sunulacak hale geldi. Oukitel K10000 modeli sahip olduğu bataryası ile rakiplerine göz dağı veriyor.

OMIX ne demek?

general mobile’dan ayrılanların kurduğu yerli cep telefonu markası.

OMIX hangi markanın yan ürünü?

Marka ve cihaz bağımsız olarak çalışan MixO, Apple Store ve Google Play Store’da yerini almış durumda. OMIX, 5G, yapay zeka ve nesnelerin interneti tabanlı ürünleri ile öne çıkmayı hedefliyor ve tüm ürünlerini MixO çatısı altında tek bir platformda yenilikçi bir teknolojiyle kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Xiaomi hangi ülkenin malı?

Xiaomi Corporation, Nisan 2010’da Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin’de bulunan Çinli bir elektronik şirketidir.

Oukitel hangi markanın yan ürünü?

Oukitel Smartphone, 2007 yılında kurulan Shenzhen YunJi Intelligent Tech. Co. Ltd. bünyesinde üretilen akıllı telefonlar ve tüketici elektroniği markasıdır.

Oukitel markası nasıl?

Ana akımda boy gösteren Çinli üreticilerin aksine, ismi pek fazla duyulmayan bir marka olan Oukitel, sağlamlığı ile öne çıkan telefonları ile sektörde farklı bir yerde konumlanıyor. Shenzhen merkezli firma, merakla beklenen yeni modeli Oukitel WP6’nın global lansmanını gerçekleştirdi.

OMIX Türk mü?

Türkiye pazarına kısa bir süre önce giriş yapan Singapur merkezli teknoloji markası OMIX, üst segment ürünlerini ekonomik fiyatlarla ülkemize getirdi. Her üründe farklı bir deneyim yolculuğu yaşatmayı vaat eden OMIX, X300 ve X500 adlı akıllı telefon modellerini ve ekosistem ürünlerini tanıttı.

OMIX telefon nedir?

general mobile’dan ayrılanların kurduğu yerli cep telefonu markası.

OMIX ne kadar?

Omix X300 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Omix X300 64 GB Omix X500 128 GB 4GB
Fiyat 2.399,00 TL 53 satıcı 2.899,00 TL 41 satıcı
Popülerlik 3. Popüler Omix Cep Telefonu 1. Popüler Omix Cep Telefonu
Ortalama Puan 1 yorum
Ekran Boyutu 6.67″ 6.67″

•3 Şub 2022

Xiaomi Japon markası mı?

Xiaomi dünya çapında hizmet veren bir teknoloji üretim merkezidir. Xiaomi Hangi Ülkenin Markası? Xiaomi Asya ülkelerinden olan Çin’in markasıdır.

Iphone hangi ülkenin malı?

Iphone markası, Amerika Birleşik Devletleri’ne ait olan bir markadır. Iphone Nerede Üretiliyor? Iphone markası, Çin içeresinde Foxconn tarafından üretilmektedir. Foxconn’un sadece Çin içerisinde bir fabrikaya sahip olmamasından dolayı Malezya, Güney Kore ve Çek Cumhuriyeti gibi çok sayıda alanda fabrikalara sahiptir.

Oukitel nerede üretiliyor?

Çin merkezlidir ve ürünlerini Çin’de üretmektedir.