Nisan ayı hangi burç?

Koç burcunun Özellikleri Nelerdir?

Koçlar aşkta son derece oyuncu ve maceracıdırlar. Hevesli doğaları ve atılgan tavırlarıyla aceleci davranabilir ve düşünmeden ilk adımı atabilirler. Onlar için eylem düşünceden önce gelir. Bununla birlikte, haritalarında güçlü Koç burcu kişileri, özellikle Venüs de bu burçtaysa, aşkı bir saman alevi tüketebilirler.

Nisan ayı hangi burç ve özellikleri?

1Nisan ve 20 Nisan tarihlerinde doğan kişiler Koç burcu olmaktadır. 21 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde doğan kişiler ise Boğa burcu olarak kabul edilmektedir. Nisan Ayı içerisinde bu tarihler arasında doğanlar için iki burçtan biri olmaları mümkün olmaktadır.

Mayıs hangi burç?

Mayıs Ayı Hangi Burç Olur? 21 Nisan – 21 Mayıs tarihleri arasında kalan herkesin burcu toprak grubuna ait Boğa burcudur. 21 Mayıs – 20 Haziran tarihlerinin arasında doğmuş olanlar İkizler burcuna sahip olan kişilerdir.

Aralık hangi burç?

Aralık ayı burçları Yay ve Oğlak burcu olarak biliniyor. 23 Kasım-21 Aralık tarihi arasında doğanlar Yay burcu, 22 Aralık-20 Ocak tarihi aralığında doğanlar ise Oğlak burcu oluyor.

Koç burcu en çok neyi sever?

Bu nedenle Koç burcu sevdikleri şeyler arasında kendi karakter özelliği olan adrenalin tutkusu da yer alır. Adrenalin gerektiren her şey neredeyse koç burcunun sevdiği şeylerin başında gelir. Koç burcunu heyecanlandıran her türlü konu, mücadele ya da meydan okuma onu heyecanlandırır.

Koç burcu en çok nelerden hoşlanır?

Zor bir karakter olmalarına rağmen koç erkekleri en küçük şeylerden bile mutlu olurlar. Bu sebeple de küçük sürprizlerden çok hoşlanırlar. Koç burcu erkeklerinin hoşlandığı bir diğer özellik ise gözü kara olmaktır. Özgür ve maceraperest bir burç olmalarından dolayı kendilerine eşlik edecek bir partner ararlar.

Boğa kızı nasıl olur?

Kendinden emin ve dik duruşuyla tanınan boğa burcu kadını, özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinde kırılgan bir duygu durumu içindedir. Asla sert tavırlardan, sözlerden hoşlanmaz, etkilenmez. Bu bakımdan çok kolay kırıldığı için boğa burcu kadınının biraz kaprisli olduğunu da söylemek mümkün.

Koç erkekleri nasıl olur?

Bencil yapıları yüzünden ilişkilerinde sevme ve bağlanma istemezler ölçülü davranırlar. Koç burcu erkeği hırslı yapısıyla iş hayatında da oldukça etkileyicidir. Lider olma özelliği ve sahip olduğu hırsla iş hayatında başarılı olurlar. İyi bir lider, eğlenceli bir ekip arkadaşı olurlar.

29 Mayıs hangi burç olur?

29 Mayıs gününde dünyaya gelen bir kişi ikizler burcundadır. İkizler burcu 21 Mayıs tarihi ile 21 Haziran tarihi arasında dünyaya gelen kişilerin sahip olduğu burçtur.

Akrep erkeğinin özellikleri nelerdir?

Akrep burcu erkeği, her bakımdan güvenilir, güçlü, ayakları üzerinde durabilen bir kişiliğe sahiptir. Sürekli hareket halindedir ve yerinde duramaz. İçlerinde bir küçük çocuğun heyecanını barındırır. Yapmak istediği her şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar çabalar ve asla vazgeçmez.

29 Aralık hangi burç olur?

29 Aralık günü doğmuş kişilerin burcu “Oğlak Burcu” olacaktır. 29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Günlük Burç Yorumları Aşk hayatınızda değişim yaşanabilir.

Koç burcu neyi sever neyi sevmez?

Koç burcu sevmediklerini açıkça belli eder. Her ne kadar yapısı sahiplenici ve kıskanç olsa da sahiplenilmekten ve kıskanılmaktan hiç hoşlanmaz. İlişkide özgür olmayı ve sahiplenmeyi tercih eder. Bu nedenle baskı altında hissetmekte koç burcu sevmedikleri arasında yer alır.

Koç burcu en çok hangi rengi sever?

İşte burçlar ve favori renkleri: 1. Koç Burcu: Mars gezegeninin yönettiği koç burcunun rengi kırmızı. Kırmızı ve tonları koç burçlarının kendilerini daha iyi bir şekilde ifade etmelerinde önemli rol oynuyor.

Boğa burçları sinirli midir?

Boğa burcu erkekleri çok sinirli bir yapıya sahiptir. – Boğa burcu erkeğinin, sinirliyken kimseyi tanımadığını belirtmek mümkündür. – Sakin gözüken boğa burcu erkekleri, genelde yerinde durmayan ve devamlı olarak gezmeyi seven erkeklerdir. – Boğa burcu erkekleri, çalışkan ve azimlidir.

Boğa burcu neyi sevmez?

Sadece maddi konularda değil manevi konularda da sabitlik severler. Boğa burçları oldukça yavaş hareket eder bu nedenle boğa burcu sevmedikleri arasında acelecilik sayılabilir. Bazı işleri üşengeç oldukları için son ana bıraksalar da, o işi acele etmeden bitirmek isteyeceklerdir.