Albus Severus Potter kiminle evli?

James Sirius Potter kiminle evlendi?

Harry Potter (karakter)

Harry Potter
Evlilik(ler) Ginny Weasley
Çocuklar Lily Luna Potter (kızı) James Sirius Potter (oğlu) Albus Severus Potter (oğlu) Teddy Lupin (vaftiz oğlu)
Akrabaları Petunia Dursley (teyzesi) Vernon Dursley (eniştesi) Dudley Dursley (kuzeni) Sirius Black (vaftiz babası)
Bina Gryffindor

Lily Luna Potter kimle evlendi?

16-) luna lovegood doğacı newt scamander’in torunu olan rolf scamander ile evlendi. iki çocukları oldu; lorcan ve lysander adında erkek ikizleri…

Ginny Weasley kiminle evli?

Ginevra Molly Weasley, J. K. Rowling’in yazdığı Harry Potter kitap serisindeki kurgusal bir karakterdir. Ginny ilk kitap Harry Potter ve Felsefe Taşı’nda Weasley ailesinin en genç ve tek kız çocuğu olarak tanıtıldı. Harry’nin aşkı haline gelir ve serinin sonunda evlenirler.

Harry neden kızının adını Luna koydu?

Harry kendisi yüzünden pek çok tehlikeye göğüs geren fakat asla cesaretinden ödün vermeyen Luna‘nın adını kızına vererek bazen başkaları tarafından hor görülen insanların en sadık ve en cesur yoldaşar olabileceğini ve farklı olmanın eleştirilecek değil aksine kutlanacak bir durum olması gerektiğini kızına göstermek …

Scorpius Malfoy kiminle evlendi?

Eşi Astoria Greengrass’dır. Scorpius adlı bir oğlu vardır. Draco Malfoy, Harry Potter film serisinin tümünde Tom Felton tarafından canlandırılmaktadır….

Draco Malfoy
Evlilik(ler) Astoria Greengrass
Çocuklar Scorpius Hyperion Malfoy
Bina Slytherin
Bağlılık Ölüm Yiyenler Vincent Crabbe Gregory Goyle

Neville Longbottom kiminle evlendi?

Daha sonra Hogwarts’da Bitkibilim öğretmeni olarak işe başlamıştır ve Hannah Abbott ile evlenmiştir. Hogwarts Savaşı’ndan sonra Kingsley Shacklebolt Sihir Bakanı olmuştur.

Lily Luna Potter hangi binada?

Albus Severus Potter ve Scorpius Malfoy Slytherin binasına, Rose Granger-Weasley, James Sirius Potter ve Lily Luna Potter Gryffindor binasına yerleşiyor.

Victoire Weasley kim?

Victoire Weasley, Fleur Delacour ile Bill Weasley‘nin çocuğudur. Sadece 7. kitabın sonunda adı geçmektedir. Orada da Harry Potter’ın vaftiz babası olduğu Nymphadora Tonks ve Remus Lupin’in çocuğu Teddy Remus Lupin ile öpüşmektedir.

Luna kimin kızı?

Ünlü oyuncu Özge Özder, 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine girmiş ve geçtiğimiz aylarda ilk kızı Luna dünyaya geldi. Doğumdan önce ve sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Özge Özder, kızı Luna‘yla da sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

Harry Potter Luna ne oldu?

Ölüm Yiyenler ile mücadele ederken,Sirius Black , Bellatrix Lestrange’ ın ölüm laneti ile öldürüldü.Bundan sonra Harry için her şey daha da zor olmuş en çok güvendiği insanı kaybetmişti.

Rose Granger Weasley kiminle evli?

Hermione Granger

Hermione Jean Granger
Evlilik(ler) Ron Weasley
Çocuklar Rose Weasley Hugo Weasley
Bina Gryffindor
Bağlılık Dumbledore’un Ordusu

Scorpius Malfoy kim canlandırdı?

İşte karşınızda Malfoy erkekleri: Harry’nin eski düşmanını canlandıran Alex Price ve oğlu Scorpius rolünde karşımıza çıkan Anthony Boyle.

Neville ın ebeveynleri hangi lanete maruz kalmışlardır?

Sahte Alastor Moody’nin derslerinden biri sırasında Neville, Cruciatus Laneti’ni sınıfın geri kalanına tanıtır, çünkü bu, ebeveynlerini kalıcı olarak etkisiz hale getiren ve bir örümceğin üzerinde kullanılan lanetin etkilerini görünce dehşete kapılan lanettir.

Harry Potter Rolf scamander kimdir?

Rolf Scamender, Britanya Adaları’na yakın bir yerde doğmuştur. Hogwarts’ta okul kitabı olarak okutulan ”Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ” adlı kitabın yazarı olan ve zamanının en kötü büyücüsü olan Gellert Grindelwald’la birebir mücadele eden Newt Scamender ve Porpentina’nın torunudur.

Rose Weasley hangi binada?

Albus Severus Potter ve Scorpius Malfoy Slytherin binasına, Rose Granger-Weasley, James Sirius Potter ve Lily Luna Potter Gryffindor binasına yerleşiyor.