Mersin orman yangını bitti mi?

Mersin’de orman yangını var mı?

Mersin‘in Aydıncık ve Gülnar ilçeleri arasında kalan ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aynı bölgede, 15 Temmuz’da da orman yangını çıkmış, alevler yaklaşık 50 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınmıştı.

Mersin yangını kontrol altına alındı mı?

Mersin‘in Bozyazı ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle bazı meyve ve sebze seraları ile depolar zarar gördü. Mersin‘in Bozyazı ilçesi Gözce Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Mersin yangını ne durumda?

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Yaklaşık 5,5 saatte kontrol altına alınan yangında, çok sayıda muz serası da zarar gördü. Hasar tespit çalışmalarının, soğutma işlemleri sonrasında yapılacağı bildirildi.

Aydıncık yangın devam ediyor mu?

Mersin Aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını 3’üncü gününde, Silifke ilçesinde çıkan orman yangını ise 2’nci gününde devam ediyor. Aydıncık ilçesine bağlı Pembecik Mahallesi’nde 28 Temmuz günü öğle saatlerinde çıkan, poyrazın da etkisiyle hızla yayılan orman yangını, 3’üncü gününde halen devam ediyor.

Mersinde nerede yangın var?

Mersin‘in Aydıncık ilçesinde çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Pembecik Mahallesinde çıkan yangına, havadan bir uçak ve bir helikopter ile karadan da Anamur, Gülnar ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinin ekipleri müdahale ediyor.

Mersinde nereler yanıyor?

Mersin‘in 3 ilçesinde yangın çıktı. Alevlerin olduğu bölgelere çok sayıda ekip yollandı. Çadır kamplar ve evlerin tahliye edildiği açıklandı… Mersin‘in Aydıncık, Bozyazı ve Silifke ilçelerinde çıkan orman yangınları havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Mersinde yangın nerede?

Mersin‘in Bozyazı ilçesinde orman yangını çıktı. 20 arazöz ve bir helikopter ile yangına müdahale ediliyor. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gözce Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Mersinde yangın hangi bölgede?

TATİL CENNETİ BOĞSAK ALEVLERE TESLİM Mersin‘in Silifke ilçesine bağlı Nato Limanı’nın da yer aldığı Boğsak İncekum kesimindeki orman yangını da sürüyor. Boğsak mahallesinin üst kesimlerinde sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını yerleşim kesimini tehdit ediyor.

Mersin’de yangın nerede çıktı?

Mersin‘in Silifke ilçesinde çıkan orman yangını, poyrazın da etkisiyle gece saatlerinde de devam ediyor. Yangının poyraz nedeniyle hızla yayılması nedeniyle Yeşilovacık, Akdere, Işıklı, Bağalanı ve İmamuşağı mahallelerinde evlerin tahliye edildiği öğrenildi.

Aydıncık taki yangın kontrol altına alındı mı?

Çok sayıda ekibin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. … Yangın, kuvvetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezi ile farklı noktalara yayılmıştı.

Aydıncık yangın nerede?

Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi’ndeki kızılçam ormanında 2 gün önce çıkan yangını kontrol altına almak için çalışma başlatılmıştı. Şiddetli rüzgar nedeniyle yangına müdahalede güçlük çekilen bölgeye, çevre illerden de takviye ekipler yönlendirilmişti.

Mersin’in hangi ilçesi yanıyor?

Mersin‘in Silifke ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın nedeniyle Mersin-Antalya kara yolu bir süre çift yönlü ulaşıma kapatıldı. Çıkan orman yangını, gece saatlerinde de devam ediyor.

Mersinde yangın hangi ilçede?

Mersin‘in Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde dün orman yangını çıkmış, yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler tedbiren boşaltılmıştı.

Mersinde neresi yandi?

Mersin‘in Mut İlçesinde Çıkan Yangında 2 Hektar Ormanlık Alan Yandı. Mersin Limanı’nın Özelleştirilmesi, Kesk’e Bağlı Birleşik Taşımacalık Çalışanları Sendikası (Bts) Tarafından Liman Önünde Düzenlenen Gösteriyle Protesto Edildi. Mersin‘in Silifke İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne Malzeme Takviyesi Yapıldı.

Aydıncık daki yangın ne oldu?

Aydıncık‘ta sabaha kadar süren ve rüzgarın etkisiyle giderek büyüyerek ilçe merkezini eser alan yangın kısa sürede Yenikaş Köyü’nde etkili oldu. Çok sayıda evin yanarak kül olduğu Yenikaş Köyü boşaltılırken, söndürme çalışmaları ise devam ediyor.