Kral Şakir 3 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Kral Şakir’in sineması ne zaman?

Kral Şakir ‘Korsanlar Diyarı’nın seslendirme kadrosunda Atilla Şendil, Levent Ünsal, Mustafa Oral, Didem Atlıhan, Sema Kahriman, Hakan Akın ve Onur Akgülgil gibi isimler bulunuyor. Kral Şakir ‘Korsanlar Diyarı’, izleyicileriyle 4 Ekim tarihinde sinemalarda buluşacak.

Kral Şakir’in yeni filminin adı ne?

Kral Şakir’in yeni filmi Mikrop Avcıları, Exxen’de yayınlanacak.

Kral Şakir yeni sinema filmi ne zaman vizyonda?

4 Ekim’de beyazperdede. “Kral Şakiryeni sinema filmi “Korsanlar Diyarı” filmi ile 4 Ekim’de yeniden beyazperdede.

Kral Şakir virüs ne zaman çıkacak?

Kral Şakir: Mikrop Avcıları, Grafi2000 tarafından üretilmiş ve 22 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda prömiyer yapan bir Türk çizgi filmidir. Exxen’deki ilk animasyon filmlerdendir.

Kral Şakir Mikrop Avcıları nasıl izlenir?

Çocuğunuza eğlenceli bir sömestir tatili yaşatmak istiyorsanız exxen.com’ dan üyeliğinizi gerçekleştirerek “Kral Şakir: Mikrop Avcıları”nı izleyebilirsiniz. EXXEN NASIL İZLENİR? Türkiye’nin dijital platformu Exxen Apple Store’da ve Play Store’da yer alıyor. Exxen yazıp aratılarak mobil cihaza indirilebilir.

Kral Şakir hangi ülkelerde gösteriliyor?

Aralarında Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Kuveyt ve Katar’ın da olduğu 19 ülkede yayınlanan animasyon dizisi, Cartoon Network’ün Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da yayın yapan kanalı aracılığıyla 200 milyon kişiye ulaştı.

Kral Şakir’in filmleri nelerdir?

  • 3.1 Kral Şakir: Oyun Zamanı (2018)
  • 3.2 Kral Şakir: Korsanlar Diyarı (2019)
  • 3.3 Kral Şakir: Mikrop Avcıları (2021)
  • 3.4 Kral Şakir: Cumburlop (2021)

Kral Şakir geri dönüşüm filmi ne zaman sinemalarda?

Sorumlu tüketim ve döngüsel ekonomi konularını ele alan yeni uzun metrajlı filmKral Şakir: Geri Dönüşüm” ise 2022 yılında vizyona girecek. Kral Şakir karakteri, yaratıldığından bu yana, giyim, oyuncak, çizgi roman ve diğer medya dahil olmak üzere uluslararası bir medya ürünü haline geldi.

Kral Şakir cumburlop ne zaman yayınlanacak?

Kral Şakir: Cumburlop, Exxen platformunda yayınlanan, Grafi2000 tarafından üretilmiş ve 23 Nisan 2021 tarihinde prömiyer yapan bir Türk çizgi filmidir.

Exxen Kral Şakir ne zaman çıkacak?

Yayın hayatına 2021 yılı itibariyle başlayacak olan Exxen‘de yer alacak projelerden biri de Kral Şakir olacak. Çok sevilen çizgi film Kral Şakir yeni bölümleriyle 1 Ocak itibariyle başlayacak.

Kral Şakir 6 sezon ne zaman?

Sezon görünümü

Sezon Bölüm sayısı Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi
6 TBA 3 Ocak 2022
Kral Şakir: Oyun Zamanı 11 Mayıs 2018
Kral Şakir: Korsanlar Diyarı 4 Ekim 2019

Kral Şakir cumburlop kaç saat?

Animasyon, Komedi | 41 dk.

Kral Şakir Mikrop Avcıları kitabı var mı?

Maceraya hazır mısınız? Çünkü Akbaba Kürşat ve Goril Ercan yine bir işler peşinde. Eğer koltuklarınıza oturup kemerlerinizi bağladıysanız, başlayalım! Kitap Adı Kral Şakir Mikrop Avcıları!

Kral Şakir yurtdışında yayınlanıyor mu?

Kral Şakir 18 ülkede 8 ayrı lehçede yayınlanıyor” “Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da 18 ülkede ve yaklaşık 8 ayrı lehçede Kral Şakir yayınlanmaya başladı. Yani şu anda dünya çocukları Kral Şakir‘i izliyor.

Kral Şakir başka ülkelerde yayınlanıyor mu?

Türkiye’nin ilk yerli yapım çizgi filmi ‘Kral Şakir‘ Cartoon Network aracılığıyla Suudi Arabistan, Mısır, Kuveyt ve Katar’ın da aralarında olduğu 19 ülkede milyonlarca çocuk ile buluştu.