Koç burcu hangi tarih aralığı?

Koç burcu hangi tarih?

Koç (astroloji)

Koç
Doğum Tarihleri 21 Mart – 20 Nisan
Zodyak Elementi Ateş
Zodyak Dörtlüsü Öncü
Gezegeni Mars

Koç hangi ay doğumlu?

Koç burcu için verilen tarih aralığı 21 Mart ve 20 Nisan arasıdır.

Hangi ay hangi burç?

Hangi ay, hangi burca denk geliyor? Doğduğunuz ayı bulun, burcunuzu öğrenin…”

  • İkizler.
  • 22 Haziran – 22 Temmuz. Aslan.
  • 23 Temmuz – 22 Ağustos. Başak. 23 Ağustos – 22 Eylül. Terazi.
  • 23 Eylül – 23 Ekim. Akrep.
  • 24 Ekim – 22 Kasım. Yay.
  • 23 Kasım – 21 Aralık. Oğlak. 22 Aralık – 20 Ocak.
  • Kova.
  • 21 Ocak – 18 Şubat. Balık. 19 Şubat – 20 Mart.

Koç burcu çocuğu nasıl olur?

Koç burcu çocuğu her ne kadar bağımsızlığına düşkün, inatçı, hareketli olsa da asıl istediği sevgidir. Bütün ilginin kendisi üzerinde olmasını ister. Anlatıldığı dinlenmediği, istediği yapılmadığında küsme, hırçınlık, kendini yere atma, yuvarlama hareketleri sergileyebilir.

Koç burcunun Özellikleri Nelerdir?

Koçlar aşkta son derece oyuncu ve maceracıdırlar. Hevesli doğaları ve atılgan tavırlarıyla aceleci davranabilir ve düşünmeden ilk adımı atabilirler. Onlar için eylem düşünceden önce gelir. Bununla birlikte, haritalarında güçlü Koç burcu kişileri, özellikle Venüs de bu burçtaysa, aşkı bir saman alevi tüketebilirler.

Koç burcu 2022 hangi ay?

Koç burcuna verilen tarih aralığı 21 Mart – 20 Nisan tarihleri aralığıdır. Bu tarihler arasında doğan insanlar ateş grubundan Koç burcuna dahil olurlar.

Koç burcu hangi Aylardadır?

Zodyak takviminin ilk burcu koç burcudur. Koç burcu hem Zodyak takviminin, hem de ateş grubu burçların ilk burcudur. Her burç gibi Koç burcunun da kendine özel belirlenmiş bir tarihi vardır. Koç burcu, 21 Mart ile 20 Nisan arasındaki tarihleri kapsamaktadır.

Koç Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

Bencil yapıları yüzünden ilişkilerinde sevme ve bağlanma istemezler ölçülü davranırlar. Koç burcu erkeği hırslı yapısıyla iş hayatında da oldukça etkileyicidir. Lider olma özelliği ve sahip olduğu hırsla iş hayatında başarılı olurlar. İyi bir lider, eğlenceli bir ekip arkadaşı olurlar.

12 ay hangi burç?

Tabii 1 Aralık ile 21 Aralık arasında doğan kişilerin doğmuş olduğu güne bağlı olarak da değişik özellikleri ön plana çıkmaktadır. Aralık ayında doğanların burcu yay burcu olarak öne çıkıyor. Yay burçları ise 23 Kasımdan başlamak suretiyle 21 aralığa kadar devam etmektedir.

Tarihlere göre burçlar hangileri?

Burç Tarihleri ve Özellikleri, 2022 Burçların Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
  • İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
  • Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
  • Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
  • Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Koç burcu kızı nasıl olur?

Koç burcu kadını oldukça enerjik ve hayat doludur. Aynı zamanda cesur ve şefkatli olan koç burcu kadını cesur ve cesaret verici bir yapıları vardır. Koç burcu kadını dik durarak güçlü bir karaktere sahiplerdir. Koç burcu kadını kibirli ve umursamaz bir yapıya sahiplerdir.

Koç burcu zeki mi?

KOÇ BURCU VE ZEKA ÖZELLİĞİ Koç: Koç burcu sadece hırslı değil, aynı zamanda oldukça anlayışlı bir burçtur. Bir şey öğrenmek istediklerinde, o konuda ustalaşırlar. Onlar için başarısızlık kelimesi bir son değil, yeni bir başlangıç demektir.

Koç burcu en çok neyi sever?

Bu nedenle Koç burcu sevdikleri şeyler arasında kendi karakter özelliği olan adrenalin tutkusu da yer alır. Adrenalin gerektiren her şey neredeyse koç burcunun sevdiği şeylerin başında gelir. Koç burcunu heyecanlandıran her türlü konu, mücadele ya da meydan okuma onu heyecanlandırır.

Koç burcu en çok nelerden hoşlanır?

Zor bir karakter olmalarına rağmen koç erkekleri en küçük şeylerden bile mutlu olurlar. Bu sebeple de küçük sürprizlerden çok hoşlanırlar. Koç burcu erkeklerinin hoşlandığı bir diğer özellik ise gözü kara olmaktır. Özgür ve maceraperest bir burç olmalarından dolayı kendilerine eşlik edecek bir partner ararlar.

Koç burcunu 2022 de ne bekliyor?

2022 Yılı Koç ve yükselen burcu koç olanlar, Özellikle kariyer hayatınızda bambaşka bir yola eviriliyorsunuz. Belki kendi işinizi kuruyorsunuz ya da yakın bir arkadaşınızdan ortaklık teklifi alıyorsunuz. Ocak -Şubat- Mart ayları sizlerin tırmanma zamanları diyebiliriz. Artık dağın tepesine çok az kaldı.