Mersinde havalimanı yok mu?

Mersinde havalimanı neden yok?

Ancak henüz tam olarak bir havaalanından bahsetmemiz mümkün değildir. Bundan neredeyse 6 – 7 yıl önce temeli atılan Mersin‘deki Havalaanı ne yazık ki hala inşaat aşamasında tamamlanmayı beklemektedir. Bu yüzden şimdilik mersin adana tren saatleri kontrol edilerek adana havaalanı kullanılabilir.

Mersin havalimanı ne zaman açılacak?

Yap-işlet-devret modeliyle ve €357 milyon bedelle hayata geçirilecek olan havalimanının özel sektör tarafından işletim süresi 9 yıl 10 ay 10 gün olarak belirlendi. İnşaatının Mart 2022’de bitmesi, açılışın da 29 Ekim 2022’de yapılması planlanmaktadır.

Mersin’e uçak var mı?

Mersin’de şuanda aktif olarak hizmet veren bir hava limanı bulunmadığından uçuşlar, en yakın il olan Adana’daki Şakirpaşa Havalimanından gerçekleşmektedir. Çukurova’da bulunan havalimanı çevre illerin de hava ulaşımı için durak noktasıdır.

Istanbul’dan Mersin’e uçak var mı?

Pegasus İstanbul-Mersin arası direkt uçuş düzenliyor.

Şakirpaşa Havalimanı taşınıyor mu?

Mersin’in Tarsus ilçesinde inşası devam eden Çukurova Havalimanı‘nın altyapı inşaatının yüzde 92,3’ü tamamlandı. Havalimanının birinci etabının 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Mersin uçakla nasıl gidilir?

Şehre hava yolu, kara yolu ve demir yolu ile ulaşılabiliyor. Mersin’e uçakla nasıl gidilir: Mersin şehir merkezine en yakın havalimanı Adana Şakirpaşa Havalimanı. Şehre 66 km uzaklıktaki havalimanı Mersin‘in dış dünyaya açılan hava bağlantısını sağlıyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılıyor?

Çukurova Bölgesel Havalimanı‘nın açılışı için geri sayım başladı. 2022 yılının son çeyreğinde hizmete açılması beklenen havalimanının bölgenin turizm ve ticaretine katkıda bulunması bekleniyor.

Mersin havaalanı nerede?

Maalesef Mersin / İçel şehrinde havalimanı bulunmuyor. Bu konuma en yakın havalimanı olan Adana Şakirpaşa Havalimanı‘na karayolu ile 1 saat 2 dakikada ulaşabilirsiniz.

Mersine hangi havaalanı yakın?

Maalesef Mersin / İçel şehrinde havalimanı bulunmuyor. Bu konuma en yakın havalimanı olan Adana Şakirpaşa Havalimanı‘na karayolu ile 1 saat 2 dakikada ulaşabilirsiniz.

Mersin’e uçakla nasıl giderim?

Şehre hava yolu, kara yolu ve demir yolu ile ulaşılabiliyor. Mersin’e uçakla nasıl gidilir: Mersin şehir merkezine en yakın havalimanı Adana Şakirpaşa Havalimanı. Şehre 66 km uzaklıktaki havalimanı Mersin’in dış dünyaya açılan hava bağlantısını sağlıyor.

Istanbul’dan Mersin’e kaç saat sürüyor?

İSTANBUL MERSİN ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT

KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE 921 KM
KARAYOLUYLA ORTALAMA HIZ İLE YOLCULUK SÜRESİ 10 SAAT 16 DAKİKA
HAVAYOLUYLA (UÇAKLA) YOLCULUK SÜRESİ 1 SAAT 20 DAKİKA
UÇUS MESAFESİ 634 KM

20 Kas 2015

Adana Havaalanı taşınacak mı?

Havalimanının birinci etabı 2022’de hizmete açılacak 8 Ocak 2021’de yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanan projenin birinci etabının 2022 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Adana havaalanı nereye taşınacak?

adana havalimanı mersinemi taşınacak Haberi Şu ana kadar hiç kapanmamıştır. Geliştirilmesi, pist uzunluğunun artırılması ve genişletilmesi de mümkündür.

Istanbul Mersin uçak bileti kaç TL?

İstanbul Mersin Uçak Seferleri

En Ucuz Sefer 170 TL
Seyahat Mesafesi 678 km
Sefer Süresi 1 sa 24 dk

Istanbul’dan Mersin’e uçak bileti kaç para?

İstanbul Mersin Uçak Bileti, 129 TL den itibaren – HepFly.com.