Matrix 4 Morpheus ne oldu?

Matrix 4 Laurence Fishburne neden yok?

Peki, neden Fishburne yok? Beyazperde’nin haberine göre, oyuncunun bu konuda neredeyse hiçbir fikri yok. Fisburne, kısa süre önce Matrix 4 sorularının sorulmasından bıkıp usanmadığı sorulduğunda, “İnsanların bana bunu sorması mantıklı, bu yüzden eskimiyor.

Matrix 4 neden çekildi?

Keanu Reeves, dördüncü bir film için The Matrix‘e geri dönmesinin tek sebebinin, film yapımcısı Lana Wachowski’nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını söyledi. Reeves; “Lana Wachowski benimle frekans yakalayan harika bir hikaye ve güzel bir senaryo yazdı. Bunu yapmanın tek nedeni bu.

Matrix 4 ne anlatıyor?

Seçilmiş kişi gerçek dünya sandığı bir evrende uyanıyor, dışarıdan bir kişi onu buluyor ve kırmızı haplar içiliyor. Böylece kahramanımız Neo gerçek “gerçek dünya”ya uyanıyor. Fakat uyandığında Matrix‘te kalmış diğer kişilere üzülüp sisteme geri girerek onları oradan çıkarmaya çalışıyor.

Matrix Resurrections nasıl izlenir?

HBO Max yurt dışında aylık 9,99 dolar ve 14,99 dolar olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği sunuyor. 14,99 dolarlık üyelik tercih edildiğinde Warner Bros’un sinemalarda vizyona giren filmleri (The Matrix Resurrections de buna dahil) aynı gün HBO Max’te de izlenebiliyor.

Laurence Fishburne neden oynamadı?

Matrix serisinin Morpheus’u Laurence Fishburne, 2022 yılında vizyona girecek Matrix 4’te neden rol almayacağını açıkladı. New York Magazine’e konuşan ünlü oyuncu, teklif almadığı için yeni filmde bulunmayacağını söyledi.

Laurence Fishburne kaç yaşında?

60 yaşında (30 Temmuz 1961)Laurence Fishburne / Yaş

Matrix 3 ün sonunda ne oldu?

The Matrix Revolutions, Neo’nun nihai ölümünü göstermiş olsa da Neo daha önce de ölüyor. Matrix‘te Trinity ve Neo, Morpheus’u kurtarmak için Matrix‘e giriyor. Neo kendini feda etmeye de hazır bunun için. Trinity ve Morpheus, Matrix‘ten canlı olarak çıkıyor ancak Neo, Ajan Smith tarafından tuzağa düşürülerek ölüyor.

Matrix 4 Kim yaptı?

Matrix Resurrections (özgün adı: The Matrix Resurrections), The Matrix serisinin dördüncü filmidir. 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan film, önceki üç filmi yöneten Wachowski kardeşlerden biri olan Lana Wachowski tarafından yazıldı ve yönetildi.

Matrix 4 ne zaman sinemada?

01.03.2021 Filmin Adı; “Matrix Resurrections” olarak değişti. (Eski Adı: “The Matrix 4” idi.) 02.11.2020 Vizyon tarihi 22.12.2021 olarak değişti. 30.06.2020 Vizyon tarihi 01.04.2022 olarak değişti.

Matrix 4 nerede çekildi?

San Francisco’da başlayan Matrix 4 çekimleri, Berlin’de devam etmek üzere planlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kendine özgü tanıtımıyla dikkatleri yeniden çeken Matrix 4: Resurrections filminin ilk resmi fragmanı 9 Eylül 2021’de yayınlandı ve vizyon tarihi olarak 22 Aralık 2021 tarihi işaret edildi.

Matrix Resurrections hangi platformda?

Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix Resurrections cuma günü vizyona giriyor. HBO Max platformunda da yayınlanmaya başlayan film, başrol oyuncusu Keanu Reeves’in kazancını gündeme taşıdı.

Matrix Resurrections hangi dijital platformda?

Merakla beklenen Matrix Resurrections, bu cuma vizyona giriyor. Film sinemalarla aynı anda, dijital platform HBO Max’te de yayınlanacak.

Morpheus Matrix 4 de neden yok?

The Matrix Online’in Matrix hikayesinin resmi devamı olduğu düşünülürse, ‘Resurrections’ta Neo bir yolunu bulup ‘geri döndürmezse’ hikayenin devamında Morpheus aramızda olmayacak.

Hugo Weaving neden yok?

Filmin çekimlerinin gecikmesindeki en büyük nedenlerden biri COVID-19 pandemisi olsa da, Weaving‘in setlere katılamamış olması da çekimleri geciktirmiş. Bu da demek oluyor ki Lana Wachowski, Weaving‘in eksiliğini başka bir karakterle kapattı ya da senaryodaki temel bağlantıları kesip yenilerini oluşturdu.

Morpheus kac yasinda?

Matrix film serilerinde oynadığı Morpheus karakteri ile tanındı. Laurence Fishburne, 30 Temmuz 1961 tarihinde Augusta, Georgia, ABD’de doğmuştur.