Pjanic hangi millî takımda?

Pjanic hangi milli takımda?

Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde oynanan Bosna Herkes-Finlandiya maçında taraftarın tepkisiyle karşılaştı. Bosna Hersek Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki kritik maçta Finlandiya’yı konuk etti.

Pjanic hangi takıma transfer oldu?

Beşiktaş#15 / Orta saha
Bosna-Hersek millî futbol takımıOrta saha
Miralem Pjanić/Şu andaki takımları
60 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU Serie A’da Roma ve Juventus formaları giyen Pjanic, 2020 yazında Torino ekibinden Barcelona’ya 60 milyon Euro’ya transfer olmuş ve bu sezon başında da Beşiktaş‘a kiralanmıştı.

Pjanic kaç numaralı formayı giyecek?

Miralem Pjanic

Sezon Kulüp
18/19 Juventus 5
17/18 Juventus 5
16/17 Juventus 5
15/16 Roma 15

Pjanic kiralık mı?

Beşiktaş’ta geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Miralem Pjanic geliyor. Deneyimli yıldızın sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek ve Barcelona’ya dönecek.

Miralem Pjanic dini nedir?

Pjanić, Müslüman’dır. Uzun zamandır birlikte olduğu Josepha isminde sevgilisi ile Edin isimli bir oğlu vardır.

Miralem Pjanic Lig’in en iyisi mi?

Transfer penceresinin tamamlanmasının ardından Süper Lig‘de bu sezonun en değerli oyuncuları da belli oldu. Transfermarkt’ın verileri göre, Beşiktaş’ın Barcelona’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Bosna Hersekli futbolcu Miralem Pjanic listenin zirvesinde yer alıyor.

Miralem Pjanic kaç para?

Süper Lig’de piyasa değeri en yüksek olan 10 futbolcu şöyle: Miralem Pjanic (31) – Beşiktaş – 20 milyon Euro.

Miralem Pjanic hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaMiralem Pjanić / Pozisyon

Oğuzhan Özyakup Kaç numara giyiyor?

10Oğuzhan Özyakup / Numara (Beşiktaş / Orta saha)

Pjanic Beşiktaş’ta kiralık mı?

Beşiktaşta kiralık olarak forma giyen Pjanic, seneye İtalya’da forma giyecek.

Beşiktaş Pjanic kiralık mı?

Miralem Pjanic ile ilgili bir haber yayınlayan İtalyan sitesi, tecrübeli orta sahanın gelecek sezon da Beşiktaş‘ta kalacağını yazdı. Süper Lig devi Beşiktaş‘ın sezon başında Barcelona’dan son kadrosuna kiralık olarak kattığı Pjanic, gelecek sezonda da siyah beyazlı ekipte kalmak istediğini açıklamıştı.

Miralen pjanic Müslüman mı?

Kişisel yaşamı Pjanić, Müslüman‘dır. Uzun zamandır birlikte olduğu Josepha isminde sevgilisi ile Edin isimli bir oğlu vardır. Pjanić, ana dili olan Boşnakça ile birlikte, Lüksemburgca, Fransızca, İngilizce, Almanca ve İtalyanca dillerini de akıcı olarak konuşmaktadır.

Zidane hangi dine mensup?

Kendini “kültürel müslüman” olarak tanımlar. Hayatını dini gerekliliklere göre kurmadığını ama maçlardan önce dua ettiğini ifade etmiştir. Hristiyan bir kadınla evlidir.

Pjanic hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaMiralem Pjanić / Pozisyon

Pjanic ne zaman dönecek?

Mundo Deportivo’da yer alan habere göre Miralem Pjanic, Koeman’ın Beşiktaş’tan ayrılığınına ardından Katalan devine dönüşü için hazırlık yapıyor. Yıldız futbolcu, 2022 Haziran’da Barcelona’ya dönmeyi planlıyor.