Nazım Salur nereli?

Nazım Salur Kimdir Biyografisi?

Nazım Salur 1986’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor. Kariyerinin bir döneminde ofis mobilyaları üretti, bir döneminde ise Amerika’da yaşayarak endüstriyel tesislerin ve fabrika üretim hatlarının satışına aracılık yapan bir şirket kurdu.

Nazım Salur kaç doğumlu?

1962 (60 yıl yaşında)Nazım Salur / Doğum tarihi

Getir CEO kim?

Batuhan Gultakan – Chief Executive OfficerGetir | LinkedIn.

Getir com un sahibi kim?

5 gün önce
Nazım Salur kimdir: Getir mobil uygulamalarının kurucusu. 1986’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra mobilya imalatında ve kullanılan endüstriyel tesislerin satışında aracılık yapan çeşitli şirketler kurdu.

Özlem Salur kimdir?

Salur 2014 yılından itibaren, PepsiCo International’da Avrupa Kıdemli Yetenek Kazanım Direktörlüğü görevini yürütmekteydi. Kasım 2015 itibariyle Roche İlaç Türkiye’de İK Direktörü olarak göreve başlayan Özlem Salur evli ve 3 çocuk annesi.

Nazım Salur ne zaman doğdu?

1962 (60 yıl yaşında)Nazım Salur / Doğum tarihi

Mert Salur kaç yaşında?

Mert Salur, Nazım Salur‘un oğludur. 1991 doğumludur.

Nazım Salur nerede doğdu?

Nazım Salur
Doğum 1963 İstanbul
Eğitim Boğaziçi Üniversitesi
Meslek Girişimci, İş Adamı
Rakip(ler) Uber, Yemeksepeti Banabi, TrendyolGO, İstegelsin

Kaan Sancaklı kimdir?

Sektörün en büyük oyuncusu BiTaksi. 8’inci yılını kutlayan dijital uygulama bugüne kadar 50 milyon yolcu taşıdı. BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı, dijital takside lider olduklarını belirterek, 20 bin aktif sürücüleri bulunduğunu ve sekiz yılda 50 milyon yolcu taşıdıklarını söyledi.

Mert Salur kim?

Mert Salur, Nazım Salur‘un oğludur. 1991 doğumludur. Northwestern Üniversitesi’nde Siyasi Bilimler ve Ekonomi bölümlerinden mezun Mert, üniversite tatilleri sırasında BiTaksi’de çalıştı ve girişimin kuruluş aşamasında bulundu.

Getirin ortakları kim?

NAZIM SALUR KİMDİR? Getir mobil uygulamalarının kurucusu. 1986’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra mobilya imalatında ve kullanılan endüstriyel tesislerin satışında aracılık yapan çeşitli şirketler kurdu. Nazım Salur, Getir‘den önce taksi çağırma uygulaması BiTaksi şirketini kurdu.

Getir insan kaynakları müdür?

Etiket: Getir İnsan Departmanı Direktörü Özlem Salur.

Getir ne kadar ücret alıyor?

Getir kurye maaşları; saatlik ücret, paket başı ücret ve müşterilerden alınan bahşişlerin toplanmasıyla hesaplanıyor. Türkiye’de Getir kuryeleri saat başı ortalama 30 TL ve diğer ödemelerle ortalama 4.000-6.000 TL kazanç sağlıyor. Ancak maaşlar bölgeden bölgeye göre değişerek daha yüksek olabiliyor.

Getir %100 Türk mü?

Getir, ortalama 10-15 dakika içerisinde insanların en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri geniş kurye ağıyla 7/24 müşterilerine ulaştıran bir mobil ticaret uygulamasıdır. %100 Türk malı olan Getir kurulduğu bu günden bu yana 5 kat büyümüştür.

Getir şirketi Türk mü?

Şirket 9 Temmuz 2015 yılında Türk girişimci Nazım Salur tarafından kurulmuştur. 2019’un ikinci yarısında Getir, siparişlerini ikiye katlayarak o yılın Aralık ayında neredeyse 1,5 milyon siparişe ulaştı.