Mersin’de hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Mersin’de cumartesi pazar yasak var mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle, “Şehir giriş/çıkış tedbirleri” Genelgesi kapsamında daha önce seyahat kısıtlaması kaldırılan Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla illerinde sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırıldı.

22 Mayıs Cumartesi Mersin’de sokağa çıkma yasağı var mı?

Yasak Cuma günleri saat 21.00’den başlayıp, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00’te sona erecek. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı 22 Mayıs Cumartesi ve 23 Mayıs Pazar günü tüm yurtta geçerli olacak.

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi günleri saat 22:00’den itibaren, pazar günleri ise tam gün uygulanıyordu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu da dahil olmak yasakların kaldırıldığını ancak 1 Temmuz’dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Mersin Yüksek riskli mi?

Yüksek risk grubunda yer alan iller (22 il): Antalya, Ardahan, Artvin, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak.

Adana’da hafta sonu yasağı var mı?

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kalktı. – 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gruptakilerin sınırlı saatlerde sokağa çıkma uygulaması Adana‘da kaldırıldı. – Akşam 21 ile sabah 5 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması sürüyor. – Okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim tüm sınıflarda başlıyor.

22 Mayis 2021 sokağa çıkma yasağı var mi?

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? … Buna göre hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam edecek. Yani 22-23 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günü sokak kısıtlaması olacak. Kısıtlama Cuma günü 21:00’de başlayacak ve pazartesi 05:00’te sona erecek.

22-23 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı?

Dolayısı ile yarın ve pazar günü sokağa çıkma yasağı, muaf olan kişiler harici devam edecek.

27 Haziran 2021 sokağa çıkma yasağı var mı?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 27 Haziran Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Haftasonu sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu?

Tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından kademeli normalleşme genelgesi yayınlandı. Kademeli normalleşme adımları ile yasaklarda yeni kararlar alındı. Hafta içi belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonunda tam zamanlı olarak devam edecek.

Pazar günü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?

“1 Haziran 2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir.

Hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak?

Türkiye genelinde tam kapanma döneminin saat 05.00’te sona ermesinin ardından 1 Haziran Salı günü saat 05.00’e kadar uygulanacak 15 günlük “kademeli normalleşme” süreci başladı.

Yüksek riskli illerde Cumartesi yasak var mı?

* Çok yüksek risk grubunda yer alan illerde ise hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma günü saat 21.00’de başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak.

Orta riskli illerde sokağa çıkma yasağı var mı?

Hafta sonlarında ise; düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında devam edecek. Çok yüksek riskli illerde ise sokağa çıkma kısıtlaması Cuma saat 21.00’de başlayıp Pazartesi 05.00’te bitecek.

Haftasonu yasagi ne zaman basliyor?

Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00’de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00’te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı sadece Pazar günü uygulanacak. Kademeli normalleşme adımları ile hafta içi günleri saat 22:00’ye çekilen sokağa çıkma yasağında hafta sonu için de düzenlemeye gidildi.