YouTube’da yorum beğenince bildirim gider mi?

YouTube beğeniler gözüküyor mu?

Herkese açık durumdaki “Beğenilen videolar” oynatma listeniz, 5 Aralık’tan itibaren gizli olacak. Dolayısıyla bu oynatma listesini artık yalnızca siz görebileceksiniz. Bununla birlikte, videoları beğenmeye devam edebilirsiniz ve videoların aldığı beğeni sayısı bu değişiklikten etkilenmez.

YouTube’da yorum bildirince ne olur?

Uygunsuz buldukları içerikleri bildirme veya işaretleme konusunda YouTube topluluğu üyelerine güveniyoruz. İçerik bildirme işlemi anonim olarak yapılır; bu sayede diğer kullanıcılar kimin bildirimde bulunduğunu öğrenemez. Bildirilen içerikler otomatik olarak yayından kaldırılmaz.

YouTube video beğenince ne oluyor?

Videolarını beğenerek içerik üreticilere çalışmalarından keyif aldığınızı belirtebilirsiniz. Oturumunuz açıksa bir videoyu beğendiğinizde bu videoBeğenilen videolar” oynatma listenize eklenir. Beğenmediğiniz bir video olursa beğenmeme seçeneğini kullanarak fikrinizi belirtebilirsiniz.

Öne çıkan yorum ne demek?

Öne Çıkan Yorum, öğrencinin kursta edindiği pozitif deneyimi vurgulamaya yardımcı olacak ve aday öğrencileri kaydolmaya teşvik edecek algoritmik olarak seçilmiş bir kurs incelemesidir.

YouTube’da Beğeniler neden gözükmüyor?

Youtube beğeniler neden gözükmüyor? Merhaba ilk olarak karşılaştığınız sorunun bir hata olmadığını belirtmek istiyorum kanal sahipleri Gelişmiş Ayarlara girip Kullanıcılar, bu video için verilen oylarını görüntüleyebilir seçeneğini kapattıkları için beğenileri göremiyor veya beğenemiyorsunuz.

YouTube’da beğendiğim yorumları nereden görebilirim?

YouTube‘da yaptığınız herkese açık yorumları görüntüleyebilirsiniz.

  • Yorum Geçmişi’ne gidin.
  • Yorumunuzu yayınladığınız asıl sayfaya gitmek için içeriği tıklayın veya içeriğe dokunun.

YouTube videosu kaç şikayette kalkar?

– 30 kere şikayet edilen videolar siteden kaldırılıyor.

YouTube bu içerik bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir ne demek?

Bazı içerikler, politikalarımızı ihlal etmese de 18 yaşından küçük izleyiciler için uygun olmayabilir. Bu tür durumlarda videolara yaş kısıtlaması uygulayabiliriz. Bu politika; videolar, video açıklamaları, özel küçük resimler, canlı yayınlar ve diğer YouTube ürünleri veya özellikleri için geçerlidir.

YouTube’da birinin videosunu beğenince bildirim gider mi?

1. Beğendiğiniz zaman kimin begendigi bildirim olarak gider.

YouTube video beğeni ne işe yarar?

Like yani Türkçe anlamıyla beğeni, izlenilen videonun beğenildiğini ve sevildiğini göstermek amacıyla kullanıcılar tarafından kanal veya videonun sahibine verilen bir destek biçimidir. Bir nevi “beğendim ve devamı gelsin” demektir.

YouTube dislike görünür mü?

YouTube sadece Dislike sayısını gizleyecek. Sadece kanal sahipleri yani içerik oluşturucular YouTube Studio’dan beğenmeme sayısını görebilecek.

YouTube abonelerim neden düşüyor?

Abone sayınız değişmiş veya azalmış görünüyorsa bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: İzleyiciler kanalınıza normal şekilde abone oluyor veya aboneliğini iptal ediyordur. Kanalınızdan spam içerikli aboneleri kaldırmışızdır. Bu durumdan etkilenirseniz YouTube Studio’da bir uyarı görürsünüz.

YouTube kişiselleştirilmiş bildirim nedir?

Bir kanala abone olduğunuzda, öne çıkan etkinlikleri içeren kişiselleştirilmiş bildirimleri otomatik olarak alırsınız. Abone olunan bir kanaldan tüm bildirimleri almak için Bildirim ziline dokunun. Zil, tüm bildirimleri seçtiğinizi belirtmek için çalan zil simgesine dönüşür.

YouTube yorumlarım neden siliniyor?

Yardımcı oldu mu? Ayrıca YouTube yorumları Video yayınlayan kanallar tarafından ve YouTube Yorum Politikalarını ihlal ediyorsa YouTube ekibi tarafından silinir.

YouTube’dan başkasının yüklediği video nasıl silinir?

Videoyu gelecekte izlemek isterseniz videonun yedeği olduğundan emin olun.

  1. YouTube Studio’da oturum açın.
  2. Soldaki menüden İçerik’i seçin.
  3. Silmek istediğiniz videonun üzerine gelip Diğer. Tamamen sil’i seçin.
  4. Videonuzun kalıcı olarak silineceğini kabul etmek için kutuyu işaretleyin.
  5. TAMAMEN SİL’i seçin.