Turkcell menüyü nasıl iptal edilir?

Turkcell Menü nasıl kullanılır?

TURKCELL MENU servisini tüm Turkcell‘liler kullanabilir. Başında “+” işareti olan/olmayan menülerin birbirinden farkı nedir? Başında “+” işareti bulunan menü tıklandığında bir alt menüye geçilir. Bir menü isminin başında “+” işareti olması, o menünün altında bir alt menü olduğu anlamına gelir.

SIM menü nasıl iptal edilir?

İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222’ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

Abonelik nasıl iptal edilir turkcell?

Abonelik İşlemleri Hattınızı iptal ettirmek isterseniz detaylı bilgi için 532 nolu Müşteri Hizmetlerimizi arayabilir veya Turkcell İletişim Merkezlerimize gidebilirsiniz.

Turkcell SIM araç seti nedir?

SIM Araç Kiti (STK), bir SIM kartın dış dünyayla nasıl etkileşime girdiğini tanımlayan bir dizi komut veya uygulamadır. Genellikle SIM karta programlanan araç kiti, kartın şunları yapmasını sağlar: Mobil cihaz arayüzünü sürün. Ağ uygulaması ile son kullanıcı arasında etkileşim oluşturma.

Turkcell Menu Kim aramış?

KIM yazıp 2200’a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS’lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS’le gelir.

Turkcell bildirim mesajı nasıl kapatılır?

Artık paketlerinizin kullanım bilgileriyle ilgili gelen SMS’leri almak istemiyorsanız, bu SMS’leri durdurabilirsiniz. Bu işlemi telefonunuzdan KAPAT BILGI yazıp 2200’a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması içinden “Hat Ayarlarım” bölümünden yapabilirsiniz.

SIM menü ne ise yarar?

sim menü bildirimi ile pop up olarak telefonu kullanırken rastgele bir anda beliren ve yanlışlıkla tamama basmanız halinde hiç fark etmeden sizi borç altına sokabilen tuzaktır.

Vodafone menü nasıl iptal edilir?

Ayrıca, KAPAT yazıp 7231’e mesaj atarak da servisi kapatabilirsiniz.

Abonelikler nasıl iptal edilir?

Android cihazda:

  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ödemeler ve abonelikler Abonelikler‘e dokunun.

E-devlet üzerinden hat iptali nasıl yapılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden eDevlete giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra iptal etmek istediğiniz aboneliği seçin. Abone sorgulama bağlantısına tıklayın. Karşınıza çıkan ‘fesih başvurusu yap’ sekmesinden iptal işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Sim Araç Kiti ücretli mi?

Telefonun menüsünde sim araç kiti diye bir sim uygulaması var, benim çocuk oynarken orayı açıyor ve kamera şakaları diye bir menüye dokunuyor ve dokunmasıyla beraber üyelik başlıyor (14 TL /ay) işte bu kadar basit.

Telefon kapalıyken kim aramış ücretsiz?

KIM yazıp 2200’a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS’lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS’le gelir.

Telefon kapalıyken arayanlar gözükür mü?

Telefon kapalıyken gelen çağrılar nasıl bilinir? Cep telefonunuz kapalıyken birinin sizi aradığını bilmenin doğrudan bir yolu yoktur. Bunun nedeni, cevapsız aramaların, telefonunuza gönderilmiş ancak cevaplayamayacağınız aramalar anlamına gelmesidir. Bu aramalar cevapsız arama olarak kaydediliyor.

Kullanım sonrası gelen bilgi mesajını nasıl kapatırım?

Ekran’a dokunun….

  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Bire bir görüşme veya grup mesajı açın.
  3. Diğer seçenekler Ayrıntılar veya Diğer seçenekler. Grup ayrıntıları’na dokunun. Mesaj bildirimlerini durdurma: Bildirimler. Sessiz’e dokunun. Öncelikli bildirimler alma: Bildirimler. Öncelikli’ye dokunun.

Turkcell bildirimleri nasıl kapatılır?

Bu işlemi telefonunuzdan KAPAT BILGI yazıp 2200’a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması içinden “Hat Ayarlarım” bölümünden yapabilirsiniz.