Jale capraz kimdir?

Jale çapraz kim?

Elektronik şirketi Yu-Ma-Tu’nun sahiplerinden iş insanı Tuncay Çapraz‘ın boşanma aşamasındaki eşi Jale Çapraz görevdeki emniyet müdürlerine kadar uzanan iddialarda bulundu. Çapraz, boşanma aşamasındaki eşinin emniyetçilere verdiğini iddia ettiği rüşvetlere kendisinin zaman zaman aracılık ettiğini söyledi.

Tuncay Çapraz eşi kimdir?

İş insanı Tuncay Çapraz‘ın boşanma aşamasındaki eşi Jale Çapraz, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek, koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesi talebinde bulundu.

Iş insanı Tuncay Ç kim?

Türkiye’de ünlü bir elektronik şirketinin sahibi olan adamı Tuncay Ç.’ye geçen yıl Temmuz ayında 32 yıllık eşi Jale Ç. boşanma davası açtı. Boşanma davası sürerken, mahkeme müşterek evin Jale Ç. ve kızına tahsis edilmesine karar verdi. Mahkemenin kararının ardından tahsis edilen villa iddiaya göre Tuncay Ç.

Jale Ç kimdir?

İş insanı Tuncay Ç.’nin eşi Jale Ç. , 31 yıldır şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. 31 yıl boyunca çocukları ve aile düzeninin bozulmaması için her türlü şiddeti göğüslediğini söyleyen Jale Ç. , “14 ay önce beni ve kızımı evden attı.

YU-MA-TU nun sahibi kim?

Olayla ilgili olarak YU-MA-TU’nun sahipleri Yusuf Çapraz, Mahmut Çapraz ve Tuncay Çapraz ile Akanis adlı firmanın sahibi Halil Gürşit gözaltına alındı.

YU-MA-TU nerede üretiliyor?

55 yıllık bir geçmişe sahip olan YU-MA-TU Güneşlide 20000 m2 kapalı 6000 m2 açık toplam 26.000 m2’lik bir alana kurulu dev tesisde faaliyet göstermektedir.

YU-MA-TU hangi ülkenin?

Yumatu İstanbul Güneşli’de 20 bin metrekare kapalı alan, 6 bin metrekare açık alan olmak üzere toplam 26 bin metrekarelik bir alana kurulu dev tesislerde faaliyet gösteren Türk firmasıdır. YUMATU bu tesislerde Avrupa standartlarında çevre dostu kurşunsuz (RoHS) üretim yapmaktadır.

YU-MA-TU nerenin malı?

Yumatu İstanbul Güneşli’de 20 bin metrekare kapalı alan, 6 bin metrekare açık alan olmak üzere toplam 26 bin metrekarelik bir alana kurulu dev tesislerde faaliyet gösteren Türk firmasıdır.