YouTube videosu kaç şikayette kalkar?

YouTube başkasının yüklediği video nasıl silinir?

Videoyu gelecekte izlemek isterseniz videonun yedeği olduğundan emin olun.

  1. YouTube Studio’da oturum açın.
  2. Soldaki menüden İçerik’i seçin.
  3. Silmek istediğiniz videonun üzerine gelip Diğer. Tamamen sil’i seçin.
  4. Videonuzun kalıcı olarak silineceğini kabul etmek için kutuyu işaretleyin.
  5. TAMAMEN SİL’i seçin.

YouTube video bildirince ne oluyor?

Bildirilen içerikler otomatik olarak yayından kaldırılmaz. Söz konusu içerikler şu kurallara göre incelenir: Topluluk Kurallarımızı ihlal eden içerik YouTube‘dan kaldırılır. Küçük yaştaki kitleler için uygunsuz olabilecek içeriğe yaş kısıtlaması getirilebilir.

Youtubede spam nasıl atılır?

Bir video veya kanalın yorumlar bölümünde:

  1. Spam olarak bildirmek istediğiniz yorumu bulun.
  2. Diğer Bildir’i seçin.
  3. İstenmeyen ticari içerik veya spam ve BİLDİR’i seçin.

YouTube’da neler yasak?

Şiddet barındıran veya tehlikeli içerik

  • Zararlı veya tehlikeli içerik politikaları
  • Şiddet barındıran veya sansürsüz içerik politikaları
  • Yasa dışı şiddet örgütleri politikası
  • Nefret söylemi politikası
  • Taciz ve siber zorbalık politikaları

YouTube Bildir ne demek?

Bir kanalı bildirme Bir kullanıcının kanalını bildirerek ilgili kullanıcının belirli yorum veya videolarını vurgulayabilir ve bizimle endişenizle ilgili daha fazla bilgi paylaşabilirsiniz. Kötüye kullanımın hedefi olduğunuzu düşünüyorsanız içerik bildirmek için en iyi seçeneğiniz bu araçtır.

YouTube bu içerik bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir ne demek?

Bazı içerikler, politikalarımızı ihlal etmese de 18 yaşından küçük izleyiciler için uygun olmayabilir. Bu tür durumlarda videolara yaş kısıtlaması uygulayabiliriz. Bu politika; videolar, video açıklamaları, özel küçük resimler, canlı yayınlar ve diğer YouTube ürünleri veya özellikleri için geçerlidir.

YouTube spam abone nedir?

Spam aboneler: Yapay yollarla (ör. üçüncü taraf bir hizmetten abone satın alma) edinilen abonelerdir.

YouTube spam nedir?

Spam Video: Aşırı sıklıkta yayınlanan, tekrarlanan veya hedefli olmayan ve aşağıdakilerden birini ya da birkaçını yapan içerik: İzleyicilere bir şey göreceklerini vadeder ancak bunun yerine onları site dışına yönlendirir. İzleyicilere hızlı para kazancı vadederek YouTube dışına tıklama, izlenme ya da trafik çeker.

YouTube Topluluk Kuralları Nelerdir?

Topluluk Kuralları, YouTube‘da nasıl davranılması gerektiğini belirleyen kurallardır. İçeriğiniz Topluluk Kuralları‘nı ihlal ederse kanalınız ihtar alır. İçerikler, Topluluk Kuralları ihlallerinden farklı nedenlerle kaldırılabilir. Birinci taraf gizlilik şikayeti veya mahkeme kararı bu tür durumlara örnek verilebilir.

YouTube Hizmet Şartları ihlali nedir?

Videolarınızdan birinin yanında “Video kaldırıldı: Kullanım Şartları ihlali” iletisini görüyorsanız söz konusu video, Kullanım Şartları veya telif hakkı ihlali nedeniyle kaldırılmış olabilir. Daha fazla bilgi için Hizmet Şartlarımızı ve telif hakkıyla ilgili temel bilgileri inceleyin.

YouTube’da kanal nasıl bildirilir?

Her kanalın alt kısmında bulunan bildirme akışı aracılığıyla kullanıcıları, uygunsuz arka plan resimlerini veya uygunsuz profil resimlerini bildirebilirsiniz.

  1. YouTube‘da oturum açın.
  2. Bildirmek istediğiniz kanal sayfasına gidin.
  3. Hakkında’yı tıklayın.
  4. Bildir’i. tıklayın.
  5. Sorununuza en uygun seçeneği belirleyin.

YouTube geri bildirim gönder ne demek?

Geri bildirim gönder‘i seçin. Yaşadığınız sorunu açıklayın. Bildirdiğiniz sorunla ilgili paylaştığınız her bilgi bizi çözüme bir adım daha yaklaştırır. Dilerseniz ekran görüntüsü de ekleyebilirsiniz (Ekrandaki herhangi bir bilgiyi vurgulayabilir veya gösterilen kişisel bilgileri kaldırabilirsiniz).

YouTube +18 içerik var mı?

Yalnızca YouTube veya YouTube Music’te oturum açan ve 18 yaşından büyük olan izleyiciler söz konusu içeriği görüntüleyebilir. Bu süreç, YouTube tarafından barındırılan videoların, nerede keşfedildiğinden bağımsız olarak yalnızca uygun kitlelere gösterilmesine yardımcı olur.

YouTube kaç yaş üstü?

YouTube tarafından yapılan bir incelemenin sonucu değildir. İzleyicilerin yaş kısıtlaması olan videoları izleyebilmesi için oturum açması ve 18 yaşından büyük olması gerekir. Bu videolar YouTube‘un belirli bölümlerinde gösterilmez. Yaş kısıtlamalı videolarda da sınırlı sayıda reklam gösterilebilir veya hiç gösterilmez.

Spam linki nedir?

Özellikle SEO çalışmalarında doğal olmayan aşırı backlink alımı “spam backlink” ya da “spam link” olarak tabir edilir. Forum sitelerinde bile bir kullanıcı tarafından ardı ardına gönderilen mesajlara verilen tepki “spam yapma” şeklindedir.