Susanoğlu denizi temiz mi?

Mersin Susanoğlu denizi nasıl?

Yosunsuz tertemiz bir denize sahip olan Susanoğlu Halk Plajının kumuda elenmiş ve altınkum standartlarındadır. Apart Tatil Konaklamalarınızı yaptığınız oteller ile arasında karayolu bulunması biraz size zahmet verecek gibi olsada bir çok noktada trafik ışıklarının ve geçişlerin olması işinizi kolaylaştıracaktır.

Kapızlı plajı nerede?

Kapızlı Mevkii’nde yer alan Kapızlı Plajı, Silifke ilçe merkezine yaklaşık 16 km uzaklıktadır. İnce kum tanelerine sahip olan plaja genellikle sakinlik ve sessizlik arayan kişiler tercih etmektedir. Aileler içinde oldukça uygun bir yer olan Kapızlı Plajı çevresinde herhangi bir ticari işletme bulunmamaktadır.

Susanoğlunda Nerede Kalınır?

Silifke şehrinde Susanoğlu yakınındaki konaklama yerleri

  • Liparis Resort & Spa. Resort. Susanoğlu 17.1 km uzaklıkta. …
  • Peri. Otel. 7.4(43 değerlendirme) …
  • Altın Orfoz Resort & Spa. Otel. …
  • Hotel Yaka Inn. Tüm Ev/Apart Daire. …
  • Villa Zeus Otel. Tüm Ev/Apart Daire. …
  • Barış Otel. …
  • Lamos Resort Hotel & Convention Center. Otel. …
  • Hira Otel. Otel.

Mersin en temiz denizi nerede?

Tisan Koyu, Mersin‘in Silifke ilçesinin Yeşilovacık Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İsmini ana karaya küçük bir geçişle bağlı olan yarımadadan alan koy şehrin en temiz ve en berrak deniz suyuna sahip.

Susanoğlu Plajı derin mi?

Bunun yanı sıra deniz de oldukça temiz ve berraktır. Sığ bir denize sahip olan Susanoğlu Plajında acemi yüzücüler dahi herkes rahat bir şekilde yüzebilir. Susanoğlu Plajı‘nın kumu ince yapılı ve altın sarısıdır. Temiz bir yapıya sahip olan Susanoğlu Plajı her yıl çok sayıda kişiyi misafir ediyor.

Susanoglu kimdir?

Susanoğlu, soyadını mahlas olarak kullanmıştır. Küçüklüğünden bu yana şiire ilgisi olan Susanoğlu, kendini geliştirmek için âşık toplantılarına katılarak gözlem yapmıştır. Âşıklığa ilgi duymasında ağabeyi Âşık Efendî’nin de etkisi vardır. 1976 yılından sonra Mevlüt İhsanî’den dersler almış ve onun çırağı olmuştur.

Mersin Kapızlı nerede?

Kapızlı Mersin ilinde yer almakta olup, Silifke Köyleri semtinde bulunan Kapızlı Silifke ilçesine bağlıdır. Kapızlı haritası konumu ise 36° 24′ 46.3140” Kuzey ve 34° 2′ 50.7696” Doğu gps koordinatlarıdır. Kapızlı bağlı olduğu Silifke ilçe merkezine 12 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Mersin Ayaş denizi nasıl?

Kumları, Kızkalesi Plajı’nda olduğu gibi incedir. Kumul alanın geniş olması daha çok güneşlenmek isteyenlerin gelmesine olanak sağlamıştır. Yaz aylarında oldukça kalabalık olan Ayaş Plajı’nda verilen hizmetler arasında duş, tuvalet, yemek, soyunma kabini, gözetleme kulesi, cankurtaran ve engelli erişimi vardır.

Mersin Susanoğlu hangi ilçeye bağlı?

Susanoğlu Halk Plajı, Mersin’in Atakent ilçesinde bulunuyor. Atakent ise Mersin Merkez’e 90 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Mersin Atakent nerede?

Atakent Mersin ilinde yer almakta olup, Atakent Silifke ilçesine bağlıdır.Atakent haritası konumu ise 36° 24′ 3.7836” Kuzey ve 34° 3′ 26.5968” Doğu gps koordinatlarıdır. Atakent bağlı olduğu Silifke ilçe merkezine 12 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Mersinin en guzel sahili neresi?

Mersin‘in en güzel plajlarından birisi de, Silifke’de bulunan Altınorfoz Plajı. Otele ait olan plaja, şemsiye ve şezlong ücreti ödeyerek girmeniz mümkün. Mavi bayraklı olan deniziyle, ailece güzel vakit geçirebilirsiniz.

Mersin’in en güzel sahili nerede?

Susanoğlu Atakent Plajı Narlıkuyudan geçtikten sonra yokuştan inince ilk ışıklarda sol taraftadır.Denizi tertemiz ve kumdur. Özellikle yaz aylarında çok kalabalık olmaktadır. Genel olarak Mersin in en güzel plajlarından birisidir.Plajda çadır kurulmamakta olup,çevrede birçok pansiyon ve motel bulunmaktadır.

Susanoğlu Plajı nereye bağlı?

Susanoğlu Halk Plajı, Mersin’in Atakent ilçesinde bulunuyor. Atakent ise Mersin Merkez’e 90 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Susanoğlu Plajına özel araçlar ile ulaşım sağlanabiliyor.

Susanoğlu hangi ilçeye bağlı?

Atakent, Mersin ilinin Silifke ilçesine bağlı bir beldedir. ve Mersin’i Antalya’ya bağlayan D-400 karayolu üzerinde bulunmaktadır. Kızkalesi, Adamkayalar, Uzuncaburç gibi tarihi yerlere yakın olup, tarihi oldukça eskilere dayanmaktadır.

Selefkia ne demek?

Silifkeli Rumlar ise mübâdele ile birlikte Yunanistan’da yeni kurulan, bugün Tesprotya iline bağlı, Adriyatik Denizi kıyısındaki Nea Selefkia (Yeni Silifke) adlı kasabaya yerleştirilmişlerdir. … Ayrıca Silifke’ye eskiden Bizans döneminde “Selefkos” denildiği için bazı turistler Silifke yerine hâlâ bu ismi kullanırlar.