Safe Moon Binance ne zaman çıkacak?

SafeMoon ne zaman çıkacak?

SafeMoon 8 Mart 2021 tarihinde piyasaya çıktı.

Bloktopia Binance listelenecek mi?

Binance, Bloktopia‘ya ait NFT’lerin Binance‘in Haziran 2021’de duyurduğu NFT pazaryerinde satışa çıkacağını bildirdi. NFT’ler, 31 Ocak’ta görücüye çıkacak. Binance ayrıca Bloktopia‘nın kurucusu olan Paddy Carol ile bir etkinlik düzenleyeceklerini de duyurdu.

Raca Binance listelenecek mi?

raca‘nın binance‘te listelenmeme ihtimali yok.) ve son olarak bitcoin 60k seviyelerine dönerse buradaki pek çok kişi emekliliğini ilan eder.

SafeMoon Coin kime ait?

SafeMoon, kurucusu John Karony olan, Merkeziyetsiz Finans (DeFi) tokeni, aynı zamanda kripto para birimidir.

SafeMoon hangi borsadan alınır?

SafeMoon Coin hangi borsa? SafeMoon ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.io, ZT, Bitrue, PancakeSwap (V2), ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

SafeMoon ne işe yarar?

SafeMoon protokolü, RFI belirteçlerinin ve otomatik likidite oluşturma protokolünün bir kombinasyonudur. Bir makaleye göre SafeMoon, değiştirilebilir olmayan bir token (NFT) değişimi, yardım projeleri ve kripto eğitim uygulamaları geliştirmeyi planlamaktadır.

Bloktopia hangi borsada?

Son dönemde ilginin çığ gibi büyüdüğü metaverse tokenları arasında popülerliği ve artan grafiği ile göze çarpan Bloktopia‘nın BLOK tokenı OKEx piyasasında listeleniyor.

Binance hangi Coinleri listeleyecek?

Binance, BinaryX’i (BNX) İnovasyon Alanında listeleyecek ve 2021-11-04 11:00 (UTC)’de BNX/BNB, BNX/BTC, BNX/BUSD ve BNX/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak BNX yatırmaya başlayabilir.

RACA Coin hangi borsalarda?

432,955,500,084 RACA coin. Radio Caca ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar OKX, Hotcoin Global, Bitget, BingX, ve .

Dogelon Mars hangi borsada?

Dogelon Mars ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar OKX, Huobi Global, KuCoin, Gate.io, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

SafeMoon Binance girecek mi?

SafeMoon, Mart 2021’de Binance Akıllı Zincir ağında piyasaya sürülen bir kripto para birimi sayılıyor.

SafeMoon coin amacı nedir?

SafeMoon ile, jetonlar satılırken jeton üzerindeki herhangi bir baskıyı kaldırmak için statik ödüller fikrini (ödülü işlem gören jetonun hacmine bağlı hale getirmeyi) amaçlamaktadırlar.

Dogelon Mars Coin nedir?

tam adı dogelon mars olan bir başka “meme” shit coin. tabi ki yine elon musk ve doge’u içerisinde barındırıyor. tek farkı henüz ilk gününde hem cmc’de ve gecko’da listelenmiş olması 320 m dolar gibi bir işlem hacmine ulaşması.

SafeMoon nasıl bir Coin?

SafeMoon, Mart 2021’de Binance Smart Chain blockchain’inde piyasaya sürülen bir kripto para tokenıdır. Mart ayında SafeMoon‘a 100 dolar koyulmuş olsaydı, sadece birkaç ay sonra 8 milyon dolarlık bir tutara tekabül ediyordu. SafeMoon fırsatını kaçırdıysanız, diğer bazı seçenekleri düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

SafeMoon coin Projesi Nedir?

SafeMoon, Mart 2021’de Binance Akıllı Zincir ağında piyasaya sürülen bir kripto para birimi sayılıyor. Mart ayında SafeMoon‘da 100 dolar tutmuş olanların yatırımlarından yalnızca birkaç ay sonra 8 milyon dolar değerine ulaştığı belirtiliyor.