Kıbrısta Türk hattı kullanılır mı?

Kıbrıstan alınan telefon Türkiye’de çalışır mı?

Yurtdışından getirilen telefonlar 60 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 60 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır. IMEI bilgisine sahip cihazların tamamının kayıt altına alınması gerekmektedir.

Kıbrıs yurt dışı sayılır mı?

(Kıbrıs yönüne yaptığınız aramalar da yurt dışı arama olarak ücretlendirilmektedir.)

Kıbrısta Askercell kullanılıyor mu?

Kuzey Kıbrıs Turkcell, T.C. Genelkurmay Başkanlığı’nın kışlalarda er ve erbaşların serbestçe konuşabilmesi için şart koştuğu koşulları yerine getirerek, Kuzey Kıbrıs’ta ilk defa Askercell‘i ücretsiz olarak er ve erbaşların emrine sunuyor, müşterilerimiz kışlalarda doya doya konuşuyor.

Kıbrıs girişi ile telefon kayıt edilir mi?

Pasaport telefon kaydı yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan temel belge. Yurt dışına çıkış yapıldığını kanıtlayan pasaportun yanı sıra kimlikle çıkış yapılan Gürcistan, Moldova, Azerbaycan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seyahatleri de telefon kaydı yapabilmek için yeterli.

KKTC ye girişte karantina var mı?

Hava-deniz yolları ve ada dışından gelip kara sınır kapılarını kullanarak KKTCye giriş yapacak 6 yaş ve üzeri olan herkes, seyahatten önceki son 72 saat içinde Güvende Kal uygulaması veya Güvende Kal web sitesinde yer alan KKTCye Giriş Formu bölümünden Dijital Seyahat Belgesi oluşturması gerekmektedir.

Yurt dışı arama kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa 0,61 2,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 1,58 2,55
Orta Doğu 2,80 2,80
Diğer 3,47 3,47

KKTC Üniversiteleri Yurtdışı mı?

KKTC ÜNİVERSİTELERİ: YÖK KARAR VERECEK Bunlardan biri KKTC üniversitelerine ÖSYM kılavuzuna ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanlarına göre merkezi yerleştirme yapıldığını söyleyerek, bu üniversitelerin yurtdışı üniversite kapsamında olmadığını dile getirenler.

Kıbrıs hattı kaç TL?

​Alo Kıbrıs 1 Saat Paketi ile sadece 49,90 TL‘ye Kuzey Kıbrıs‘daki yakınlarınızı tam 1 saat arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok; Kuzey Kıbrıs‘ın tüm cep ve sabit operatörlerine yapılan aramalarda geçerli. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Kktcell Askercell Paket Yükleme Nasıl Yapılır?

Askercell Ek Paket‘e abone olmak ; ASKER yazıp 4848’e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Başvuru ardına tüm faydalar anında hattınıza aktarılacaktır.

KKTC telefon kaydı nasıl yapılır?

Gümrük ve Rüsumat Dairesi’ne yapılan ödeme sonucunda alınan evrak ile MCKS kayıt biriminden alınan fatura veya makbuzunuzu ilçe veya kampüs içerisinde bulunan Kuzey Kıbrıs Turkcell veya Telsim abone kayıt merkezine ileterek kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Kıbrıs telefon kaydı ne kadar?

Kurumda Kıbrıs telefon kayıt işlemleri için zorunlu bir form dolduracaksınız. Formu kurumdan temin edebilirsiniz. Bu form ve diğer evraklarınızla sıranız gelince vezneye gideceksiniz. Vezne memuru işlemleri tamamladığı zaman 20 Türk Lirası bir ücret ödeyeceksiniz.

Türkiye girişlerde PCR testi istiyor mu?

Türkiye‘ye girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya azami 48 saat önce yapılmış negatif hızlı antijen test sonucunu ibraz edenler için karantina tedbiri uygulanmayacaktır.

Türk vatandaşları Kktc’de kaç gün kalabilir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine Gitmek İçin Gerekli Evraklar KKTC‘ye seyahate etmeyi planlayan Türk vatandaşlarının Kuzey Kıbrıs’ta kalabilme süresi 3 ay yani 90 gündür. 90 günü aşan bir seyahat planı yapan Türk Vatandaşlarının Umuma mahsus (Bordo) Pasaporta sahip ise pasaport tarihlerinin seyahat bitim tarihinden …

Yurt dışını aramak kaç TL Turkcell?

Tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) 54,90 TL‘ye Yurt Dışını Arama 1 saat Paketi’ne sahip olabilirsiniz. KDV Oranı %18, ÖİV oranı 31.01.2021 tarihi itibarı ile %10’dur.

Yurt dışındaki birine nasıl ulaşılır?

Yurt dışındaki sevdiklerinizle avantajlı fiyatlarla mesajlaşmak için tıklayın….Türkiye’den yurt dışındaki bir numarayı arayabilmek için sırasıyla,

  1. Türkiye uluslararası çıkış kodu(00)*,
  2. Aranılan kişinin ülke kodu**,
  3. Aranılan kişinin kullandığı şebekenin prefiksi,
  4. Aranılan kişinin numarasını tuşlayabilirsiniz.