Selver Gözüaçık şimdi nerede?

Selver Gözüaçık nerede kaldı?

Tempo TV’de sunuculuk ve spikerlik de yapan Selver Gözüaçık, Savaş muhabiri olarak 2001 yılında Afganistan’a gitmiştir.

TRT spikeri Selver Gözüaçık niye çıkmıyor?

TRT spikeri Selver Gözüaçık‘ın korona virüse yakalandığı belirtildi. 10 bine yakın çalışanı bulunan TRT‘de korona virüs vakalarının ardı arkası kesilmiyor. Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; TRT‘nin Harbiye’deki binasında rejide görev yapan iki isimde korona tespit edildi.

Selver Gözüaçık hangi kanalda çalışıyor?

selver gözüaçık – Sunucu – TRT – Turkish Radio and Television Corporation | LinkedIn.

Selver Gözüaçık TRT ayrıldı mı?

TRT Haber’de Dün Bugün programıyla izleyicinin karşısına çıkan Selver Gözüaçık, kanala veda etti.

TRT Haber bugün ne var?

  • 06:00 Haber 06 (Canlı)
  • 06:55 Hava Durumu.
  • 07:00 Günaydın Hafta Sonu (Canlı)
  • 09:55 Hava Durumu.
  • 10:00 Haber 10 (Canlı)
  • 10:55 Hava Durumu.
  • 11:00 Haber 11 (Canlı)
  • 11:10 Vapurda Çay Simit Sohbet.

Oya Eren kimdir?

TRT Türk’teki Haber Editörlüğü, Spor Spikerliği ve program sunuculuğu görevlerinin ardından 2016 yılında TRT HABER’de haber spikerliği yapmaya başladı. Halen TRT HABER’de haber bültenleri ve yurttan haberlerin yer aldığı programları sunmaya devam ediyor. Oya Eren‘in en büyük tutkusu otomobiller.

TRT Haber spikeri kim?

TRT 1 Haber
Sunucu Ersoy Dede
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Yayın bilgileri

Serdar Gözüaçık ne oldu?

Vedasını bugünkü programdan sonra öğrendiğini dile getiren Gözüaçık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Eveet sevgili dostlar, her gün olduğu gibi bugün de programı tamamlarken “İnşallah pazartesi buradayız” diye tamamladım fakat önümüzdeki pazartesi nasip değilmiş…. Keşke bu sabah program başlarken haberim …

TRT Haber Gönül Dağı bugün var mı?

Ömrünü tükettiği uzun yollardan molasını verdiği duraklara kadar bizim insanımızın hikayesini TRT Haber ekranına yansıtan Gönül Dağı, her pazar 21.20’de TRT Haber‘de.

TRT 2 TRT Haber mi?

24 saat yayın hayatına devam eden TRT 2, 18 Mart 2010 tarihinde kendisine ait yayın frekanslarını TRT Haber‘e bırakmış ve yayından kaldırılmıştır.

TRT Haber Oya Eren kimdir?

TRT Türk’teki Haber Editörlüğü, Spor Spikerliği ve program sunuculuğu görevlerinin ardından 2016 yılında TRT HABER‘de haber spikerliği yapmaya başladı. Halen TRT HABER‘de haber bültenleri ve yurttan haberlerin yer aldığı programları sunmaya devam ediyor. Oya Eren‘in en büyük tutkusu otomobiller.

Meltem Eren nereli?

Meltem Erensoylu, 22 Kasım 1980 yılında Ardahan’da doğmuştur. Öğretmen baba, ev hanımı annenin 4 çocuklarından en büyüğü olarak dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinli olan Eren, İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Anadolu’da tamamlamıştır.

TRT Haber 18 sunucusu kimdir?

Zafer Cilasun
Türkiye’nin ilk televizyon haber sunucusu Zafer Cilasun 31 Ocak 1968’de TRT televizyonunun ilk haber programını sunuyor.
Doğum 1939 Mardin, Türkiye
Ölüm 18 Mayıs 1976 (37 yaşında) Ankara, Türkiye
Milliyet Türkiye

Fatih Çimen kaç yaşında?

26 Şubat 1992…

Ersoy Dede nerede yazıyor?

Sunuculuğun yanı sıra Star Gazetesi’nde yazarlık yapmaya da devam etmektedir. 15 Ağustos 2020 tarihinde 24 TV ile yollarını ayıran gazeteci Ersoy Dede 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren TRT1’de Işıl Açıkkar’dan boşalan ‘TRT Ana Haber Bülteni’ni sunacak.