Kral Fm deki Kezban kimdir?

Kral Fm sunucuları kimler?

  • Gönül Dostu Şener.
  • Harbi Kız.
  • Kezban Yaşamul.
  • Mehmet Akbay.
  • Mine Gonca.
  • Nöbetçi Erdem.
  • Seçil Gören.

Mine Gonca kimdir?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde okudu… Mesleğe 90’lı yıllarda Eskişehir’de özel radyolarda başladı… 4 yıl Show Radyo, 10 yıl da Power Grup radyolarında editör spiker olarak çalıştı.

Kral Fm radyo sahibi kim?

Uzan Grubu’na bağlı “Star Medya Grubu” dâhilinde kurulmuş ve uzun süre bu gruba bağlı kalarak yayınlarına devam etmiştir. TMSF’nin Kral FM dâhil olmak üzere birçok Uzan Grubu şirketine el koyması ile radyo istasyonu devletin eline geçmiştir.

Kezban’ın Günlüğü kimdir?

KEZBANIN GÜNLÜĞÜ Kezban Yaşamul’un hazırlayıp sunduğu Kezbanın Günlüğü, hafta içi hergün 09:00 – 11:00 saatleri arasında Kralcılarla birlikte yaptığımız son derece interaktif bir program.

Harbi kızın eşi kimdir?

Harbi Kiz, su an esi olan Ugur beyin sahibi oldugu radyoda baslamis kariyerine.

Mert ruscuklu kim?

Kariyerinde ulusal radyo ve televizyon kanallarında program yapımcısı, sunucu ve seslendirme sanatçısı olarak görev aldı. 2000 yılından bu yana birçok uluslararası markanın ve tv kanalının kurumsal sesi oldu. Kral Pop Radyo’da ve TRT Kent Radyo’da Halen programlarını yürütmektedir.

Gonca Mine Çelik kaç yaşında?

1985 yılında doğdu. Ankara ve Tübingen Üniversitelerinde Eğitim Bilimleri okuduktan sonra öğretmenlik, doğa koruma alanında proje koordinatörlüğü ve çiftçilik yaptı.

Mine Gonca kaç yaşında?

Gonca Mine Çelik, 1985’te Konya’da doğdu, İstanbul’da yaşıyor.

Harbi Kız ın gerçek adı nedir?

Radyo masalı uzun yıllar önce başlar…

Kezban Yaşamul şimdi ne yapıyor?

gerçek mesleği hemşirelik olan sunucu. bir dönem tgrt’de de kezbanın günlüğü programını sunmuş, jenerik müziği olarak da barış manço’nun kezban şarkısını kullanmış sempatik kişi. shçek’te büyümüştür. bugünlerde kral fm’de sabah programcısı olarak yeniden radyo camiasına girmiştir.

Yeliz Aras Çelikel nereli?

Almanya’da doğup büyüyen Güzelarda, Almanca öğretmenliği okumasına rağmen radyoculuktan vazgeçmedi. Üstüne bir de bir zamanlar eğlence ve hobi olarak gördüğü radyoculuğu meslek edindi…

Kral FM Gönül Dostu Şener Kimdir?

Türkiyeyi Uyandıran Adam – Gönül Dostu Şener. 1990 yılında ilk radyom 92.0 frekansından yayın yapan Metropol FM‘di. Özel radyolar kapandıktan bir süre sonra Radyo 34 ve İstanbul Fm bünyesinde çalışmaya başladım. 1993 Yılında Star bünyesinde açılacak olan Kral Fm‘e yayın sorumlusu olarak transfer oldum.

Mine Çelikler kimdir?

Gonca Mine Çelik, 6-8 Yaş, Çocuk & Gençlik, Çocuk Öykü & Roman kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Bay Limoni, Bir Maymunla Nasıl Dost Oldum?, Hoi Hoi, Koyunlar Gibi Yünümüz Olsa, Minik Üzgün Kaktüs, Sakalını Taşıyan Adam olarak sayılabilir.

Harbi Kız kiminle evli?

Harbi Kiz, su an esi olan Ugur beyin sahibi oldugu radyoda baslamis kariyerine.

Harbi kızın adı ne?

Ticaret meslek lisesi mezunu, ailenin tek çocuğu ve sadece olduğu gibi görünmeyi seven biriyim. Ailemle gezmek, bilmediğim yerleri görmek benim için hayattaki en önemli şey… İstanbul Gaziosmanpaşa doğumluyum.