Kral FM canlı yayında kim var?

Kral FM sunucuları kimler?

  • Gönül Dostu Şener.
  • Harbi Kız.
  • Kezban Yaşamul.
  • Mehmet Akbay.
  • Mine Gonca.
  • Nöbetçi Erdem.
  • Seçil Gören.

Kral Fm sahibi kim?

Kral FM, merkezi İstanbul’da olan, ulusal çapta yayın yapan radyo istasyonudur. Uzan Grubu’na bağlı “Star Medya Grubu” dâhilinde kurulmuş ve uzun süre bu gruba bağlı kalarak yayınlarına devam etmiştir.

Kral Pop radyo kim sunuyor?

SUAT SUNA, FATMA TURGUT.

Ata Demirkaya kim?

10 yıl Kral FM’de radyo programcılığı, 4 yıl Şahin Özer’e ait Radyo Şahin’de (sonradan adı Radyo İlaç olarak değişti) yayın yönetmenliği ve radyo programcılığı, 4 ay radyo 2000’de radyo programcılığı yaptım. Meslek hayatıma başladığım ve Türkiye’nin en çok dinlenen radyosu Kral FM’de yeniden görev yapmaktan mutluyum.

Harbi kızın eşi kimdir?

Harbi Kiz, su an esi olan Ugur beyin sahibi oldugu radyoda baslamis kariyerine.

Kral FM harbi kızın gerçek ismi nedir?

Radyo masalı uzun yıllar önce başlar…

Gönül Dostu Şener Kimdir?

Türkiyeyi Uyandıran Adam – Gönül Dostu Şener. 1990 yılında ilk radyom 92.0 frekansından yayın yapan Metropol FM’di. Özel radyolar kapandıktan bir süre sonra Radyo 34 ve İstanbul Fm bünyesinde çalışmaya başladım. 1993 Yılında Star bünyesinde açılacak olan Kral Fm’e yayın sorumlusu olarak transfer oldum.

Harbi kızın adı ne?

Basbakan Recep Tayip Erdogan’in dinledigi tek radyocu olan Harbi Kiz‘in, popülaritenin vermis oldugu taninmisliga ragmen mütevaziligi ile dikkat çekti. Harbi Kiz‘in kariyeri de oldukça ilginç. Muhasebecilikten, radyoculuga geçisi hayli ilgi çekici. Radyoda kullandigi ismi de programini dinleyenler takmis kendisine.

Radyocu Ata nereli?

Sermin Baysal Ata
Doğum 1971 Ankara, Türkiye
Meslek Radyocu, haber spikeri
Etkin yıllar 1998-günümüz
Evlilik Musa Ata ile evlidir.

Nöbetçi Erdem Kimdir?

Radyoculuğa 1993 yılında universite için gittiğim Adapazarı’nda Radyo Ses’te başladığım zaman bu işin büyüsüne bu denli kapılacağımı düşünmemiştim. Radyoculuğa 1993 yılında universite için gittiğim Adapazarı’nda Radyo Ses’te başladığım zaman bu işin büyüsüne bu denli kapılacağımı düşünmemiştim.

Yeliz Aras Çelikel nereli?

Almanya’da doğup büyüyen Güzelarda, Almanca öğretmenliği okumasına rağmen radyoculuktan vazgeçmedi. Üstüne bir de bir zamanlar eğlence ve hobi olarak gördüğü radyoculuğu meslek edindi…

Kral FM Gönül Dostu Şener Kimdir?

Türkiyeyi Uyandıran Adam – Gönül Dostu Şener. 1990 yılında ilk radyom 92.0 frekansından yayın yapan Metropol FM‘di. Özel radyolar kapandıktan bir süre sonra Radyo 34 ve İstanbul Fm bünyesinde çalışmaya başladım. 1993 Yılında Star bünyesinde açılacak olan Kral Fm‘e yayın sorumlusu olarak transfer oldum.

Gönül Dostu ne anlama gelir?

Gönül dostluğu, dostun gönlüne yürümektir. Gönül dostluğu güvenmektir, inanmaktır, ikilikleri kaldırmak, dostla tek yürek olmaktır.

Harbi Kız kiminle evli?

Harbi Kiz, su an esi olan Ugur beyin sahibi oldugu radyoda baslamis kariyerine.

Afrikalı Ali hangi radyoda?

Afrikalı Ali – Kral fm canlı yayın.