Medical Park Mersin sahibi kim?

Mersin Medical Park Müdürü kimdir?

Alper Begen – VM Medicalpark Mersin Hastanesi Genel Müdür – MLPCARE | LinkedIn.

Medical Park Mersin Başhekimi kimdir?

Neslihan Günaşan – Başhekim – Vm Medicalpark Mersin | LinkedIn.

Medical Park Genel Müdürü kim?

Mehmet Uğur Dündar – Genel MüdürMedical Park Hastaneler Grubu | LinkedIn.

Turkven ne iş yapar?

Turkven, 2000 yılında kurulmuş Türkiye’deki ilk bağımsız girişim denetim şirketi. Şirket 2 milyar dolarlık bir sermayenin danışmanlığını yapıyor.

Aşkın pekbay kimdir?

Op. Dr. Aşkın Pekbay Kalp Damar Cerrahisi uzmanıdır. Skleroterapi, Koroner Arter Hastalığı, Koroner Arter Tıkanıklığı alanlarında hizmet veriyor ve Mekanik protez kapak, Homogreft kapak, Kalp bypass ameliyatı hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Hasan Hakan Erdibil kimdir?

Hasan Hakan ERDİBİL , İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise,İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladıktan sonra Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Hikmet Çavuş Kimdir?

2008-2013 yılları arasında kurucu ortaklarından olduğu Samsun Medical Park Hastanesi’nde Genel Müdürlük görevini üstlenen Hikmet Çavuş, 2013 yılından beri MLP Care’de Strateji ve Performans Grup Koordinatörü olarak görevini sürdürmektedir.

Elazığ Medical Park sahibi kimdir?

Yönetim. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Muharrem Usta yapmaktadır.

Turkven kime ait?

turkiye de bulunan, advent international ile ortak olan, bugune kadar uno ve intercitye yatirim yapmis olan venture capital sirketidir.

Turkven hangi ülkenin?

Turkven ismi, konunun ilgilileri dışında birçok kişinin yabancı olduğu bir isim. Kendilerini “Türkiye’deki ilk bağımsız girişim sermayesi şirketi.” olarak tanımlayan şirket; MNG Kargo, Flo, Koton, Migros gibi önde gelen markalara da yatırım yaptı.

Türkiyenin en iyi KBB doktoru kimdir?

En iyi KBB uzmanı Prof. Dr. Nazım Korkut, mesleğinde 32 seneden fala deneyimi olan ve 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan bir doktordur. Prof, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları eğitimini tamamlamıştır.

Hakan Erdibil hangi hastanede?

Op.Dr. Hasan Hakan ERDİBİL, İstanbul Maltepe’de bulunan Özel Mehmet Toprak Hastanesi‘nde hastalarına hizmet vermektedir.

Burcu Öztürk kaç yaşında?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Burcu Özberk yaş olarak şu anda 31 yaşındadır.

Muharrem Usta aslen nerelidir?

Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon’da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi. 1995 yılında Türkiye’nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park’ın temellerini attı.

Medical Park Hastanesi sahibi kim?

Medical Park‘ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muharrem Usta’dır. Aynı zamanda Medikal Park Hastanesinin sahibi de Muharrem Usta. Muharrem Usta, 1989 yılında DEÜ (Dokuz Eylül Üniversitesi) Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve 1992 yılında kulak burun boğaz uzmanı olmuştur.