Turkcell hangi ülkeye ait?

Turkcell kime ait?

Ortaklık Yapısı

Ortaklar Nominal (TL) Pay Oranı (%)
TVF Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yat. San. ve Tic. A.Ş. 576.400.000,24 &,2
IMTIS Holdings S.A.R.L. 435.600.000,00 ,8
Diğer (Halka Açık)* 1.187.999.999,76 T,0
TOPLAM 2.200.000.000,00 0,00

Turkcell devletin mı?

Türkiye’nin ilk özel GSM operatörü Turkcell‘in hakim ortağı devlet oldu. Yıllardır gergin genel kurullarla, kâr dağıtımındaki sıkıntılarla gündeme gelen şirkette hakim ortak yüzde 26,02’lik payla artık Varlık Fonu.

Turkcell kaç ülkede faaliyette?

9 ülkede 68,9 milyon müşterimize hizmet veriyoruz!

Cukurova Holding ne oldu?

TMSF, Çukurova Holding‘e ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Holding‘e ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri’nin satışı için ihale 13 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Paycell kimin?

Turkcell Finansman A.Ş.

Turkcell kime devredildi?

Haziran 2020’de Turkcell‘in dolaylı en büyük ortağı konumunda olan Telia Company, %24,02 oranındaki dolaylı hissesini 530 Milyon Dolar’a Türkiye Varlık Fonu’na ve LetterOne’ın kurdugu IMTIS Holdings’e sattı. Çukurova Holding ise %13.76 dolaylı rehinli hissesini 1.61 Milyar Dolar’a Türkiye Varlık Fonu’na sattı.

Turkcell sahibi kim ve nereli?

Turkcell‘in hisselerinin %26,2’si TVK Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yat. San. ve Tic. A.Ş’ye, %19.8’i ise Rusya uyruklu iş adamı Mikhail Maratovich Fridman tarafından kurulan LetterOne Holdings S.A’ya ve IMTIS Holdings SARL’ye aittir.

Turkcell hangi ülkelerde var?

Geçerli ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda), Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Faroe Adaları, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Kanada, Kanal Adaları, KKTC, Polonya, Portekiz, Porto Riko, San Marino, Slovenya, …

Turkcell kaç yıldır var?

Turkcell, Türkiye’de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır. Türkiye’de mobil iletişim, Şubat 1994’te Turkcell‘in hizmete girmesiyle başladı.

Karamehmet e ne oldu?

İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Mehmet Emin Karamehmet‘i yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptığı dönem içerisinde Pamukbank’tan kullandırılan bazı kredilere ilişkin olarak zimmet suçundan 11 yıl 8 ay hapis ve 471 milyon 950 bin 66 lira adli para cezasına mahkûm etti.

Çukurova Holding TMSF borcu ne kadar?

Çukurova Grubu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF), borçlarına mahsuben 947 milyon 190 bin 442 dolarlık ödeme yaptı. Kalan borç için görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Paycell güvenli mi?

Yeni nesil dijital ödeme aracı olan Paycell‘i, hassas verilerinizi hiçbir firma ile paylaşmadığı için güvenle kullanabilirsiniz. Paycell logosunun bulunduğu iş yerleri, Paycell ile anlaşmalı iş yerleridir. Bu logonun bulunduğu iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde Paycell‘i kullanabilirsiniz.

Paycell hangi bankaya ait?

Banka olarak “Denizbank A.Ş (134)” seçilir. Şehir olarak “İstanbul” seçilir. Şube olarak “PAYCELL (3276)” seçilir. Alıcı adı kısmına yükleme yapılan Paycell Kart sahibinin ad ve soyadı girilir.

Paycell kime ait?

Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri Anonim Şirketi, 2000 yılında yenilikçi ödeme metodları ve fark yaratan kullanıcı deneyimleri ile müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek amacıyla kurulmuştur.

Turkcell Kayyumda mi?

Turkcell‘in bugün yapılacak Genel Kurul’u öncesi mahkemeden ortakları sarsacak bir ‘kayyum‘ karar çıktı. … Karara göre adaylar Turkcell‘in üç büyük ortağı olan Çukurova, TeliaSonra ve Alfa tarafından ortaklaşa isimlendirilecek. Mahkeme ortaklara yardımcı olmak üzere bir de kayyum tayin etti.