Max Bendo nereli?

Max Bendo Türk mü?

Max Bendo (d. 1972), Kenya asıllı Türk dizi ve film oyuncusu. En Son Babalar Duyar dizisindeki Rafi rolü ile tanınmıştır.

Max Bendo ne iş yapıyor?

OyuncuMax Bendo / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Rafi Maranga kaç yaşında?

1972 Kenya doğumlu 49 yaşındaki Max Bendo, En Son Babalar Duyar dizisinde canlandırdığı Rafi Maranga, ardından “Akasya Durağı” dizisinde canlandırdığı Obayana rolü ile hafızalara kazınmıştı. En Son Babalar Duyar ile oyunculuğa adım atan Bendo, “obayanaofficial” kullanıcı adı ile Instagram’da paylaşım yapıyor.

Max Bendo hangi dizilerde oynadı?

En Son Babalar Duyarşu tarihten beri: 2002
Metropol CafeAkasya Durağı2008 – 2012Komedi türk
Max Bendo/TV şovları

Akasya Durağı dizisi neden bitti?

Kanal D’den Star Tv’ye transfer olan Akasya Durağı da yayından kaldırılan dizilerden biri oldu. Kanalın yeni yayın politikasına uymadığı gerekçesiyle, yeni yönetimin isteği üzerine yayından kaldırılan Akasya Durağı beklenen reytingleri de alamıyordu. Dizinin bu haftadan sonra yayınlanması beklenmiyor.

Ece Filiz kimdir?

Dünyaca ünlü model Paris Hilton’a benzetilen güzel oyuncu aslen 1985 İzmir doğumludur. Akasya Durağı dizisinden sonra 2013 yılında Şipşak Anadolu isimli sinema filminde rol almıştır. Oyunculuk ve modelliğin yanı sıra bir dönem Number 1 ve Fashion Tv gibi kanallarda sunucu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Max Bendo hangi filmlerde oynadı?

Ver KaçMax Bendo / Filmler

Akasya Durağı Melahat neden ayrıldı?

Melek Baykal “Akasya Durağı”ndan ayrılacak. Dizide Taksici Melahat karakterini canlandıran Baykal yakın çevresine oynadığı rolden çok sıkıldığını başka işler yapmak istediğini ve bu nedenle “Akasya Durağı”ndan ayrıldığını söyledi.

Akasya Durağı narin kim?

Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Arif Keser nereli?

Makedonyalıdır ve sanatçı Arif Şentürk’ün amcasının oğludur.

Akasya Durağı mert kimdir?

Arda Öziri 14 Eylül 1978 senesinde İzmir’de dünyaya geldi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde başarıyla bitirdi.

Akasya Durağı Melahat öldü mü?

Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe (Zeynep Dörtkardeşler) ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal’in 15 yıllık özel taksi şoförü olan Nuri Bey (Zeki Alasya), Melahat‘ın taşındığı evde onunla konuşarak, kurduğu Akasya Durağı‘nda çalışmasını ister.

Akasya Durağı narin erkek mi?

Rüzgar Erkoçlar ve Neslihan Doğrusöz’ün cinsiyet değiştirmelerinin ardından Aybike Esin Tumluer’in de 2 yıl önce cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

Akasya Durağı Mehmet hoca kimdir?

Suat Sungur, tiyatro dışında yaklaşık 30 yıldır birçok sinem filmi ve dizide rol almaktadır. Yakın zamanda rol aldığı Sihirli Annem dizisinde ki Avni rolü ve Akasya Durağı dizisinde ki Mehmet Hoca rolü ile hemen herkes tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Timur Acar yeni eşi kim?

Eda Özerkane. 2016
Özlem Karabaye. 2007–2009
Timur Acar/Eşi