Mutant turkce ne demek?

Mutant kadın ne demek?

mutant genel anlamda kadin cinsinin bozulmus,deforme olmus, kotu haline denir.halk arasinda bu yaratiga erkek dendigi de olmaktadir. temel yapısında derin bir değişime uğrayan ve bu nedenle artık ilk yaratıldığı andaki gibi olmayan.

Button türkçesi ne demek?

buttons {çoğul} düğmeler {çoğ.}

En güçlü mutant kim?

Franklin Richards, gerçekten de Marvel’ın sadece en güçlü mutantlarından biri değil, en güçlü karakterlerinden biridir ki bu en güçlülerin içinde Eternity, Phoenix Force, Galactus gibi kozmik devlerin de olduğunu söylemeden geçmeyelim. Çoğu kişi tarafından Marvel’ın en güçlü mutantı olarak kabul görmektedir.

Mutant birey nedir?

Genetik materyalin değişmesi sebebiyle bazı fiziksel ve biyokimyasal özellikler açısından bir önceki hücreden farklı olan, mutasyona uğramış yeni nesil canlılara mutant denir. Mutasyon, varyant ya da değişinim, bir canlının genomu içindeki DNA ya da RNA diziliminde meydana gelen kalıcı değişmelerdir.

Button ne ise yarar?

Buton, operatörün yaptığı işlemi (basma, çevirme gibi) makineye aktarır. Operatörün daha doğru kararlar vermesine yardımcı olup ve sistemin kontrolünü elinde tutmasını sağlar. Bu elektriksel cihaza buton denir. Kumanda devrelerinde, devrenin çalışmasını ve kontrolünü sağlayan basit bir geçiş mekanizmasıdır.

Bat turkcesi ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri Spor (a) (beyzbol, kriket vb. oyunlarda topa vurmaya yarayan) sopa, (b) (pinpon vb. için) raket, (c) kamçı, (d) sopa ile topa vuruş. değnek, çomak, tokmak, tokaç.

Scarlet Witch ne kadar güçlü?

Kızıl Cadı

Wanda Maximoff (Earth-616)
Yayım bilgileri
Önemli takma adları Kızıl Cadı Wanda Frank Wanda Magnus Ana Maximoff
Güçleri Kaos Büyüsü , enerji manipülasyonu , gerçekliği değiştirme , zaman manipülasyonu , uçuş , 3D illüzyonlar , nekromansi , astral form ,hex büyüsü , telepati , telekinezi , teleportasyon.

Odin ne kadar güçlü?

Odin. Asgard’ın kralı ve tarihteki en güçlü Asgardian olan Odin, oğlu Thor’dan bile güçlüdür. Odin, sihiri güç, boyut artışı, türlü büyüler ve ateş enerjili patlamalar yar atmak için manipüle edebilir.

Mutasyona uğramış bireye ne denir?

Mutasyon ya da değişinim, bir canlının genomu içindeki DNA ya da RNA diziliminde meydana gelen kalıcı değişmelerdir. Mutasyona sahip bir organizma ise mutant olarak adlandırılır.

Mutasyona uğramak ne demek?

Virüsler, genetik yapılarını oluşturan RNA’larını canlı hücre içerisine aktararak burada kopyalar ve bu şekilde çoğalır. RNA’nın kopyalanması esnasında meydana gelen herhangi bir sorun, RNA üzerindeki genetik dizilimi değiştirdiğinde bu durum mutasyon olarak adlandırılır.

Buton ve anahtar arasındaki fark nedir?

Buton ile anahtar arasındaki fark ise; butona basıldığında konum değiştiren (elektrik akımının geçişine izin veren), bırakıldığında tekrar eski konumuna dönen (elektrik akımının geçişine izin vermeyen) devre elemanı olup, buna liht de denir. Anahtar ise tekrar konum değiştirmez yani ilk konumunu muhafaza eder.

4 bacaklı buton ne işe yarar?

Dört bacaklı olması nedeniyle devre tahtasına ve baskı devreye daha sağlam tutunur. Bu butonda toplam dört adet bacak bulunmaktadır. Butona basıldığı zaman A1 ve A2 bacakları kısa devre olur. … Elimizi çektiğimiz zaman ise A1-A2 arası açık devre haline gelir, yani, iletim kesilir.

BAT ne demek Osmanlıca?

Bâtıl, boş, abes.

BAT Coin ne kadar?

BAT Fiyatı Canlı Veri Basic Attention Token bugünkü fiyatı ₺9.69 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1,188,165,410 TRY.

Wanda en güçlü mü?

Comic Book’ta yer alan habere göre New York Film Academy’de gerçekleştirdiği bir soru cevap etkinliğinde Feige, Wanda Maximoff diye de bilinen Scarlet Witch’in Marvel Sinematik Evreni’ndeki en güçlü süper kahraman olduğunu belirtti.