4 Eylül Mavi Treni nereden kalkıyor?

Mavi tren nereye gidiyor?

İzmir Mavi Treni İzmir (Basmane), Çiğli, Menemen, Muradiye, Manisa, Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Savaştepe, Gökköy (Balıkesir), Balıkesir, Mezitler, Dursunbey, Gökçedağ, Balıköy, Demirli, Tavşanlı, Güzelyurt, Kütahya, Alayunt, Sabuncupınar, Gökçekısık, Kızılinler, Eskişehir, Alpu, Beylikova, Yunusemre, …

Konya Mavi Tren nereden kalkıyor?

Konya Mavi Treni‘nin durduğu duraklar Konya, Horozluhan, Pınarbaşı, Meydan, Sarayönü, Kadınhan, Ilgın, Çavuşcugöl, Argıthan, Akşehir, Sultandağı, Çay, Büyükçobanlar, Afyon A.Çetinkaya, Yıldırımkemal, Dumlupınar, Oturak, Banaz, Uşak, Eşme, Güneyköy, Alaşehir, Kavaklıdere, Salihli, Ahmetli, Turgutlu, Manisa, Muradiye, …

Ankara Kayseri tren nereden kalkıyor?

AnkaraKayseri Tren Seferleri Ankara Garından Kayseri Garına günde 4 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 11:20’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 7 saat 20 dakikadır. Son tren ise saat 18:55’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 6 saat 58 dakikadır.

4 Eylül Mavi Treni ne zaman başlıyor?

Çalışmalar 2018’de bitmesine rağmen o yıl tekrar seferlere başlamayan tren, 12 Temmuz 2021’de yeniden hizmete girmiştir. 4 Eylül Mavi Treni, İzmir Mavi Treni ve Konya Mavi Treni ile birlikte hâlâ hizmet vermeye devam eden 3 Mavi Tren‘den birisidir.

Ankara izmir Mavi Tren nereden kalkıyor?

Yolculuk süresi TCDD internet sitesinde Ankara‘dan kalkan tren için 11 saat 44 dakika, Alsancak’tan kalkan tren için 12 saat 10 dakika şeklinde belirtiliyor. Trenin Ankara-Basmane arası gittiği mesafe tek yönde 846 km’dir. İzmirAnkara yönündeki seferler ise her akşam 19.20’de Basmane Garı’ndan başlayacak.

İzmir’den trenle nereye gidilir?

İzmir çıkışlı ana hat trenlerinin durduğu şehir merkezleri şunlar: Manisa, Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Uşak, Afyon, Konya, Aydın, Denizli, Isparta.

Konya Mavi tren çalışıyor mu?

Konya Mavi Treni Konya ve İzmir (Basmane) arasında hizmet vermektedir. Konya– İzmir arasında her gün sefer yapmakta olan trenin yataklı, yemekli ve pulman vagonları bulunmaktadır. Konya Mavi Treni yataklı vagonlarının her kabininde iki yatak, lavabo, buzdolabı, elektrik prizi ve klimaya sahiptir.

Konya Mavi tren seferleri başladı mı?

Yenilenen İzmir-Konya demiryolu hattında yeni tren setiyle sefere başlayan Konya Mavi Treni ilk seferine çıktı.

Ankara Kayseri arası tren var mı?

Kayseri Garından Ankara Garına günde 3 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 02:39’da hareket etmekte olup yolculuk süresi 7 saat 29 dakikadır. Son tren ise saat 23:05’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 6 saat 52 dakikadır.

Ankara Kayseri tren kaç TL?

AnkaraKayseri Tren fiyatları: Güney Ekspresi Pulman Tam bilet:36 TL. 4 Eylül Mavi Pulman Tam bilet: 36 TL. Örtülü Kuşetli 36 TL. Güney Ekspresi Yataklı Vagon: 291 TL.

4 Eylül Mavi Treni hangi günler?

“4 Eylül Mavi Treni” Ankara > Malatya Tren Saatleri

Tren Adı-Kodu Kalkış Saati Sefer Günleri
4 EYLÜL MAVİ TRENİ ANKARA: 18:55 Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
MALATYA: 15:20

30 Oca 2022

Fırat Ekspresi çalışıyor mu?

FIRAT EKSPRESİ (TCDD) FIRAT EKSPRESİ (Elaziğ), her gün çalışıyor. Ek bilgi: FIRAT EKSPRESİ hattında 11 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 115 dakika.

Ankara’dan İzmir’e trenle nasıl gidilir?

Ankara-İzmir arasında düzenli olarak her gün sefer yapan İzmir Mavi Treni Ankara-Eskişehir-Kütahya-Balıkesir-Manisa-İzmir (Basmane) güzergahını takip etmektedir. Ankara-İzmir arasında seyir süresi ortalama 13 saat 40 dakika sürmektedir.

Ankara’dan İzmir’e tren var mı?

Ankara – İzmir Tren Garları arası TCDD’ye ait İzmir Mavi tren seti çalışmaktadır. Bu tren her gün iki şehir arasında karşılıklı hizmet vermektedir.

İstanbul İzmir arası tren var mi?

1 İstanbul (Türkiye) – İzmir (Türkiye) Yolculuk süresi 3 saattir. Eskişehir şehrinden İzmir şehrine tren yolculuğu (İzmir Mavi Treni). Yolculuk süresi 10 saattir. İstanbul‘dan saat 18: 00’de ayrılabilir ve saat 09: 45’da İzmir‘e varabilirsiniz.