Kıbrıstan Turkcell nasıl aranır?

Turkcell Kıbrıs’ı aramak ücretli mi?

​Alo Kıbrıs 1 Saat Paketi ile sadece 49,90 TL’ye Kuzey Kıbrıs’daki yakınlarınızı tam 1 saat arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok; Kuzey Kıbrıs’ın tüm cep ve sabit operatörlerine yapılan aramalarda geçerli. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Türkiyeden Kıbrıs Turkcell nasıl aranır?

– Kuzey Kıbrıs Turkcell hattınızdan 533kısa numarasını, diğer operatörler ve sabit hatlardan ise +905338780533 numarasını tuşlayarak Kuzey Kıbrıs Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.

Turkcell Kıbrıs paketi nasıl yapılır?

Paketi yeniden almak için KIBRIS 1 SAAT yazıp 2200’a göndermeniz gereklidir. Yurt dışı Özel Servis Numaraları* kampanya kapsamı dışındadır.

Türkiye’den Kıbrıs’ı aramak dakikası ne kadar?

Türkiye’den Yurt Dışını Arama Tarifesi

Fayda Yönü İçeriği
K.K.T.C. – Mobil Hatlar 1,78 TL/DK
K.K.T.C. – Sabit Hatlar 1,78 TL/DK
Diğer – Mobil Hatlar 5,25 TL/DK
Diğer – Sabit Hatlar 5,25 TL/DK

Kıbrısı aramak yurtdışı mı?

(Kıbrıs yönüne yaptığınız aramalar da yurt dışı arama olarak ücretlendirilmektedir.)

Kıbrıs yurt dışı sayılır mı?

Peki KKTC size göre yurtiçi mi sayılıyor, yurtdışı mı? – Yurtdışı ki dış hatlar terminalinden uçuyorsunuz. Peki yurtdışına nüfus cüzdanı ile çıkılır ? – Kesinlikle hayır.

Kıbrısta Türk hattı kullanılır mı?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs‘a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye’den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC’de süresiz çalışabilir.

Kktcell numaram ne?

Cep telefonunuzdan 533’ü tuşlayarak Turkcell’e ulaşmak sadece 3 rakam. Diğer hatlardan ise +90 533 878 0 533’ü tuşlayarak Kuzey Kıbrıs Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.

Turkcell paketleri Kıbrıs’ta geçerli mi?

Evet. Hattınızı yurt dışında kullanmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan “İşlem Merkezi” sayfasına Turkcell şifreniz ile giriş yaparak ulaşabilir, sol tarafta yer alan “Ayarlar” sekmesindeki “Yurt Dışı Ayarlarım” bölümünden “Yurt Dışında Kullanım”ı açık hale getirebilirsiniz.

Kıbrıs Askercell paket nasıl yapılır?

Askercell Ek Paket‘e abone olmak ; ASKER yazıp 4848’e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Başvuru ardına tüm faydalar anında hattınıza aktarılacaktır.

Yurt dışını arama dakikası kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları

Sabit Hat (TL/dk.) Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa 0,61 2,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika* 1,58 2,55
Orta Doğu 2,80 2,80
Diğer 3,47 3,47

Yurt dışını aramak kaç TL Turkcell?

Tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) 54,90 TL‘ye Yurt Dışını Arama 1 saat Paketi’ne sahip olabilirsiniz. KDV Oranı %18, ÖİV oranı 31.01.2021 tarihi itibarı ile %10’dur.

Yurt dışı yasağı olan biri Kıbrıs’a gidebilir mi?

Kıbrıs yurt dışında bulunan yani Türkiye’den bağımsız bir ülke olması sebebiyle buraya yapılan seyahatler de yurt dışına çıkma kapsamındadır. Dolayısıyla hakkında yurtdışına çıkış yasağı kararı verilmiş kişiler bu yasak devam ettiği müddetçe Kıbrıs’a da gidemeyecektir.

Kıbrıs’ta cep telefonu ucuz mu?

Kıbrısta telefonlar için belirlenen verdi ülkemize göre daha düşüktür. Bundan dolayı telefon fiyatları daha uygundur.

Kıbrıs yurt içi mi yurt dışı mı?

Peki KKTC size göre yurtiçi mi sayılıyor, yurtdışı mı? – Yurtdışı ki dış hatlar terminalinden uçuyorsunuz. Peki yurtdışına nüfus cüzdanı ile çıkılır ? – Kesinlikle hayır.