Garanti Bankası müşteri danışmanı ne kadar maaş alır?

Müşteri danışmanı garanti ne iş yapar?

Müşteri Danışmanı olarak göreve başlayan kişiler müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde ürün ve hizmet satışından sorumludurlar. Tüm müşterilere para yatırma ve çekme, ödeme, para transferi, çek ve senet ödemeleri vb. nakit işlemlerinde hizmet sunar.

Garanti Bankası çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Daha önce 4 bin 700 brüt maaş alan bu kadrolar, ocak ayından itibaren bürüt 7 bin lira maaş alacaklar. Bu yaklaşık 5 bin liraya denk geliyor. Garanti BBVA asgari ücreti beklemeden taban maaşı 7 bin brüte çekerken, diğer bankaların komisyondan çıkacak kararı bekledikleri öne sürüldü.

Müşteri danışmanı ne demek?

Müşteri danışmanı, kurum müşterilerine ürün veya hizmetler hakkında bilgi sunmak ve şikayetleri yönetmekle sorumludur.

Banka çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Örneğin gişe personeli 4.500 – 5.600 TL lira aralığında bir maaş alır. Gişe asistanı ise 4.800 – 5.900 TL arasında bir ücret kazanır. Banka müfettişi ise bu yıl için 5.600 – 9.800 TL aralığında kazanırken, şube müdürleri 6.400 – 18.000 TL arası ücret alır.

Satış danışmanı ne iş yapar?

Hizmet veya ürünün tüketiciye sunumu, ürün veya hizmetle ilgili sorunların çözümü, planlama ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik çalışmaları yürüten personele satış danışmanı denir.

Qnb Finansbank müşteri danışmanı ne iş yapar?

QNB Finansbank Telefon Bankacılığında çoğunlukla evden çalışıyor, müşterilerimizin taleplerini alıp tüm bankacılık işlemlerini yapıyoruz. İstek, öneri ve şikayetlerini dinleyerek çözüm üretiyor, ürün ve hizmetlerimizin tanıtım ve satışını gerçekleştiriyoruz.

Garanti Bankası çalışanlarına ne kadar zam yaptı?

Garanti Bankası personeline bir ay aradan sonra ikinci zammı da yaptı. Buna göre, banka geçen yıl personeline yaptığı yüzde 25 genel zamdan sonra nisan ayından geçerli olmak üzere yüzde 23 daha yaparak yüzde 53’e yükseltti. Garanti Bankası çalışanlarını bir kez daha sevindirecek maaş zammı haberini açıkladı.

Garanti Emeklilik maaşı ne kadar?

Bankamız 1 Mart-31 Mart 2022 tarihleri arasında, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.650 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.100 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.500 TL nakit promosyon ödemesi yapacaktır.

Satış danışmanı nerelerde çalışır?

Satış danışmanları özel sektörde çalışmaktadır. Yiyecek- içecek, giyim, ayakkabı, çanta, takı- toka, teknolojik mağaza, market, mobilya gibi birçok sektörü kapsar. Bu alanlar içerisinde gerek AVM gerek normal mağazalarda çalışma imkanları vardır.

Satış danışmanı ne kadar maaş alır?

Aktif satış danışmanı maaşları aylık ortalama 4.000 TL ile 5.000 lira arasında değişkenlik göstermektedir. Aktif satış danışmanları sabit maaş ve prim sistemi ile çalışmaktadır.

Qnb Finansbank Telefon Bankacılığı müşteri Danışmanı ne iş yapar?

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlayacak şekilde ve size verilen hedefler doğrultusunda telefonda müşterilerimizin taleplerini alıp işlemlerini yapmanızı, Bankamızın ürün ve hizmetlerini müşterilerimize tanıtarak telefonda satış işlemlerini gerçekleştirmenizi bekliyoruz.

Saha satış Danışmanı ne iş yapar?

Saha Satış Temsilcisi, sorumluluğundaki ürün/müşteri grubundan elde edilecek satış, kar ve müşteri memnuniyeti hedeflerini gerçekleştirme amacıyla, müşterileri arama ve şirkete kazandırma görevini üstlenir. Satış faaliyetlerinde aktif görev alır.

Firmalar ne kadar zam yaptı?

2021 yılında yabancı sermayeli firmalar yüzde 19,9 oranında, yerli sermayeli firmalar ise yüzde 25,3 oranında ücret artışı yaptı. Toplamda ücret artışı oranı ise yüzde 21,7 olarak gerçekleşti. Mavi yaka çalışanlar yüzde 22,8 ücret artışı alırken, uzman pozisyonlarında yüzde 20,9 oranında zam artışı oldu.

Banka çalışanlarına ne kadar zam?

İş Bankası ile Banka-Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, anlaşma ile bitti. Düşük maaş alanlara yüzde 68 zam yapılırken, banka çalışanlarının ortalama maaş artışı yüzde 51 oldu.

Satış danışmanı hangi sektöre girer?

Satış Danışmanının birçok adı vardır. Aynı zamanda ‘Satış Görevlisi’ , ‘Mağaza Asistanı’ gibi isimlerle de anılmaktadır. Pazarlama sektörü içerisinde yer alır. Büyüme hedefiyle yola çıkan sektördür.