Mustela nedir ne için kullanılır?

Mustela nedir ne işe yarar?

Mustela, özel olarak çok kuru cilde sahip bebek ve çocuk ciltlerini nemlendirmek ve rahatlatmak için geliştirilmiş banyo,hijyen ve bakım ürününden oluşan Stelatopia® cilt bakım serisinin kullanılmasını tavsiye ediyor.

Mustela hangi ülkenin malı?

Fransız bebek ürünleri markasıMustela‘, dünyada ilk kez pişik koşullarını laboratuvar ortamında oluşturduğu bebek cildi üzerinde yaptığı testlerle yeni pişik kremini geliştirdi.

Mustela pişik kreminde çinko var mı?

– Koruyucu ve anti-enzimatik özelliklere sahip çinko oksit içerir. Bebek pişik kremimiz, ˜ oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur.

Mustela Stelatria krem ne işe yarar?

Mustela Stelatria Dermo-repairing Care 40ml Yenidoğanlarda ve bebeklerde kuruluk ve lokal irritasyona bağlı olarak gelişen cilt çatlakları, isilik ve atopik ciltler ile ayrıca ağız kenarlarında oluşan tahrişe karşılık geliştirilmiş bir emülsiyondur.

Her alt değiştirmede pişik kremi sürülür mü?

Pişik kremini gün içinde her alt değişiminde kullanınız. Pişik kreminin özellikle bebeğin cilt kıvrımları arasına da nüfuz etmesine dikkat ederek ince bir tabaka halinde sürmelisiniz. Bebeğin altını sık sık açık bırakıp hava almasının sağlanması iyi olur. Eğer bebeğiniz pişik olduysa altını daha sık değiştiriniz.

Mustela Stelatopia krem neye iyi gelir?

Mustela Stelatopia Emollient krem En kuru ciltler bile yoğun beslenmeyle yumuşaklık ve esnekliklerine tekrar kavuşur. Cilt, koruyucu bariyerini oluşturan lipidler ile yüzeyden beslenir. Mustela Stelatopia Emollient krem i Kaşıntı ve tahrişleri rahatlatmaya yardımcı olur.

Mustela ürünleri bitkisel mi?

Mustela, bebek-çocuk bakım ürünlerinde ortalama %95 oranında; çok hassas ciltler ve bez değiştirme ürünlerinde %98 oranında doğal kökenli içeriklere öncelik vermektedir.

Mustela nasıl bir marka?

Mustela Dermokozmetik bebek bakım ürünleri alanında Türkiye ve Avrupa’nın en önde gelen markası. En çok tercih edilen Mustela Bebek ürünlerinin başında ise Mustela Gentle Cleansing Jel ve Mustela Vitamin Barrier Pişik kremi. Ayrıca Mustela Bebek Güneş kremleri de çok beğenilen ürünler arasında yer alıyor.

Mustela PEAU normale normal skin nedir?

Tüm bebek ve çocuk cilt bakım ürünlerimiz doğumdan itibaren, günlük olarak kullanıma uygundur. Normal ciltlere özel bebek bakım ürünlerimiz, onların kırılgan ciltlerine günlük nemlendirme ve uzun süreli koruma sağlamak için özel olarak geliştirilmiştir.

Mustela isilik kremi hangisi?

Yaz günü oluşan isilik, bahçede yuvarlanırken oluşan kızarıklıklar… Cicastela Onarıcı Bakım Kremi tüm uf’larda yanınızda.

Her bezde pişik kremi sürülür mü?

1-)Bebeğin bezlenen bölgesi her değişiminde yıkanmalı ve kurulanmalı.2-)Pişik kremi özellikle bebeğin cilt kıvrımları arasında da nüfuz etmesine dikkat edilerek, ince bir tabaka halinde sürülmeli.3-)Pişik kremi her bez değişiminde kullanılmalıdır.4-)Pişik kremini eczanelerden temin edebilirsiniz.

Uyuyan bebeğin altı değiştirilir mi?

Bebeğinizin bezini değiştirmek için uyuyan bebeği kaldırmanız gerekmez. Eğer bebek çok ıslak ve rahatsız olmadığı ya da bağırsak hareketleri artamadığı sürece gece beslenmeleri sırasında bezini değiştirmenize gerek yok. Çünkü bebeğin uyanıp hareketlenmesi ve ortamdaki ışık bebeğinizin tekrar uyumasını güçleştirebilir.

Mustela Stelatopia krem yüze sürülür mü?

KULLANIM ÖNERİSİ: Sabah akşam, kuru ve temiz cilt üzerine, bütün vücuda ve yüze uygulayınız. Nüfuz etmesini kolaylaştırmak için masaj yapınız. Açık yaralar üzerine sürmeyiniz. Bakım etkinliğini optimuma çıkarmak için, tamamlayıcı olarak STELATOPIA® ürün serisinin diğer ürünlerini de kullanabilirsiniz.

Mustela Stelatopia Krem Nasıl Kullanılır?

Stelatopia Emolyent Krem

  1. Adım: Tüpten kremi elinize alın.
  2. Adım: Günde iki kez nazikçe masaj yaparak vücuda ve yüze uygulayın.
  3. Adım: Mümkün olduğunda, bebeği giydirmeden önce bu rahatlatıcı anın tadını çıkarmasına izin vermek için onu biraz bırakın.

Mustela ürünleri vegan mı?

Hayır, bu bileşeni ürünlerimizde kullanmıyoruz.