Mavi Jeans kime satıldı?

Mavi Jeans markası kime ait?

Ali Taran’ın unutulmaz reklam spotuyla “çok olan” Mavi Jeans’in sahibi Sait Akarlılar ve oğlu Ersin Akarlılar bize ailelerini, şirketteki yeni dönemi, hobilerini anlattılar. Sait Akarlılar kimdir, kaç yılında nerede doğdu? Sait Akarlılar: 31 Ekim 1940’ta İstanbul’da doğdum. Babam ve annem Saraybosna’dan göç etmişler.

Akarlılar ailesi kimdir?

Mavi Jeansın patronu Sait Akarlılar‘ın oğlu ve Üst Yöneticisi (CEO) Ersin Akarlılar‘ın eşi Tracei Akarlılar, üçüncü çocuğunu Marmaris’te demirli bulunan yatlarındaki özel bir havuzun içerisinde, doktor kontrolünde kimseden yardım almadan dünyaya getirdi.

Mavi ihracat yapıyor mu?

İhracata 1994 yılında başlayan Mavi Jeans, 1996’dan sonra sistemli bir şeklide Amerika ve Almanya başta olmak üzere Kanada, Avusturya, Belçika, Hollanda, İngiltere, İsviçre gibi birçok ülkeye ihracat yapıyor.

Sait Akarlılar kimdir nerelidir?

boşnak işadamımız sait akarlıları tanıyalım; ailesi, saraybosna’dan istanbula gelmiş olan sait akarlılar, 1940 yılında istanbul’da doğdu.saraybosna boşnakların’dandır. iş hayatına ailesinin ekonomik sıkıntıları nedeniyle çocuk denecek bir yaşta tüm gençlik yıllarını geçirdiği gedikpaşa’da 12 yaşında başlamış.

Mavi Jeans kime ait?

25 yıl önce Mavi Jeans doğduğunda Sait Akarlılar 51 yaşındaydı. Kendisi 14 yaşında tekstil sektöründe çalışmaya başlamıştı. 37 yıllık deneyimi ve birikimi Mavi‘yi ortaya çıkardı.

Mavi CEO Cüneyt Yavuz kimdir?

28 yıldır Perakende Sektöründe olan Cüneyt Yavuz, 1992 -2008 yılları arasında Procter & Gamble’da çalıştı. 16 yıl boyunca Gillette, Duracell, Oral-B ve Braun markalarında Türkiye, Balkanlar ve İsrail bölgelerinden sorumlu olmak üzere satış ve pazarlama alanlarında çeşitli yöneticilik görevleri üstlendi.

Ersin Akarlılar kim?

mavi jeansin kurucusu sait akarlilar‘in oglu. markanin simdiki patronu. mavi amerika ‘nın başarısındaki baş mimar. kendisi mavi jeans ceo’sudur.

Perfect Fit nedir?

Perfect Fit anlayışıyla müşterilerinin hayat tarzına, vücuduna ve kalite beklentisine mükemmel uyan jean’ler tasarlayan Mavi dünya premium jean markaları arasında ilk sıralarda gösteriliyor. Mavi’nin küresel satışlarında, denim ürünler kategorisi %42, lifestyle giyim kategorisi %58 pay alıyor.

Mavi Türk malı mı?

Mavi, 1991 yılında İstanbul’da kuruldu. 30 yıldır Türkiye’de moda sektöründe varlığını sürdüren Mavi; ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, Avustralya ve Rusya’nın aralarında bulunduğu 35 ülkede 394’ü Mavi Shop olmak üzere 5.000’in üzerinde noktada hizmet vermektedir.

Denim nerenin markası?

Neuw Denim, 2009 yılında kurulan Threebyone Pty Ltd. bünyesindeki denim, kot pantolon, giyim ürünleri markasıdır. Threebyone Pty Ltd. Avustralya merkezlidir.

Cüneyt Yavuz kaç yaşında?

1968 doğumlu olan Cüneyt Yavuz, Robert Kolej’i bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Amerika’da, Johns Hopkins Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.

Serpil Berkan Kimdir?

SERPİL BERKAN İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitirdi. 1991 yılında iş hayatına A&B İletişim’de baş- ladı, çalıştığı yedi yıl süresince en sevdiği müşterisi Mavi oldu. 1997 yılında Mavi’de Halkla İliş- kiler Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Mavi Perfect Fit ne demek?

Perfect Fit anlayışıyla müşterilerinin hayat tarzına, vücuduna ve kalite beklentisine mükemmel uyan jean’ler tasarlayan Mavi dünya premium jean markaları arasında ilk sıralarda gösteriliyor. Mavi‘nin küresel satışlarında, denim ürünler kategorisi %42, lifestyle giyim kategorisi %58 pay alıyor.

Mavili olmak ne demek?

Mavi‘li olmak, her bir üyenin bir diğerine saygı duyduğu bir ortamda çalışıyor olmanın ayrıcalığını hissedip, üç bini aşkın nüfuslu bu yapıya katkıda bulunmak demektir. … Mavi‘li olmak, sektöründe lider olan bir markanın üstlendiği misyon ve sorumlulukları paylaşmak, benimsemek ve sürdürmekte samimi olmak demektir.

Mavi Bandrol hangi ülkenin?

Özellikle denim ürünleriyle bilinen ve testil firması olan Mavi, Türkiye’den Dünya’ya açılan bir moda markasıdır. 1991 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Yapılan araştırmalara göre Mavi, Türkiye’nin yanı sıra Yurt Dışı’nda da en iyi markalar arasında yer almaktadır.