Mustafa Sandal babası kim?

Mustafa Sandal kimin oğlu?

Yusuf Sandal
Tülin İleri
Mustafa Sandal/Ebeveynleri

Mustafa Sandal annesi kimdir?

Tülin İleriMustafa Sandal / Annesi

Mustafa Sandal Oxford mezunu mu?

Eğitim. Mustafa Sandal, ilköğrenimini Tarabya’daki Özel Dost İlkokulu’nda tamamladı. Daha sonra orta ve lise öğrenimi için İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Léman Koleji’ne gitti. 8 yıllık tahsil süresinden sonra yükseköğrenim için ABD’nin New Hampshire eyaletindeki New Hampshire Üniversitesi’nde okumaya başladı.

Mustafa Sandal kaç çocuğu var?

Yaman Sandal
Yavuz Sandal
Mustafa Sandal/Çocukları

Mustafa Sandal pilot mu?

Pop şarkıcısı Mustafa Sandal, Amerika’da uçuş dersi gördükten sonra pilot lisansıyla birlikte 350 bin dolara aldığı Cirrus SR 20 model özel uçağını eşi Emina için sattı.

Mustafa Sandal’ın annesi babası kimdir?

Yusuf Sandal
Tülin İleri
Mustafa Sandal/Ebeveynleri

Mustafa Sandal memleketi neresi?

Mustafa Sandal kimdir? Mustafa Sandal, 11 Ocak 1970’de İstanbul, Beşiktaş’ta dünyaya geldi. Babası Erzincanlı Yusuf Sandal ve annesi Adanalı Tülin İleri’dir. Annesinin babası yani dedesi TRT eski sanatçılarından, Ritim – Saz ustası Hüseyin İleri’dir.

Mustafa Sandal’ın çocuğu var mı?

Yaman Sandal
Yavuz Sandal
Mustafa Sandal/Çocukları

Emina Jahovic kac cocugu var?

Yaman Sandal
Yavuz Sandal
Emina Jahović/Çocukları

Mustafa Sandal kimlerle evlendi?

Sandal, 13 Ocak 2008 tarihinde Boşnak asıllı şarkıcı Emina Jahovic ile evlendi. İkili, 2018 yılında yollarını ayırma kararı aldı. Çiftin bu evlilikten Yaman (d: 2009) ve Yavuz(d: 2012) adında 2 erkek çocuğu vardır.

Melis süt şurup kim?

33 yaşında olan Melis Sütşurup, butik sahibidir. Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan ve ayrılan Sütşurup‘un bir oğlu vardır. 2022 yılı itibarıyla 33 yaşında olan Sütşurup, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünya evine girmek için bir adım daha attı.

Melis Şütşurup kimdir?

Türkiye’nin Mustafa Sandal’ın sevgilisi olarak tanıdığı Melis Sütşurup, 1989 doğumlu ve butik sahibidir. Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan ve ayrılan Sütşurup‘un bir oğlu var. Melis Sütşurup Mustafa sandal ile üç yıldır birliktelik yaşıyor.

Mustafa Sandal eski eşi nereli?

Boşnak kökenli bir Müslüman’dır. Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahović, İstanbul’da yaşamaktadır.

Emina Jahovic kaç yaşında?

40 yaşında (15 Ocak 1982)Emina Jahović / Yaş

Emina Jahovic kimin kardeşi?

Mirsad Türkcan
Sabina Jahović
Emina Jahović/Kardeşleri

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan‘ın kız kardeşi, şarkıcı Mustafa Sandal’ın eski eşidir. Ülkesinde Emina Jahović (Emina Yahoviç), Türkiye’de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdžan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamıştır.