Mustafa Reşit Akçay kimin Teknik Direktörü?

Mustafa Reşit Akçay aslen nereli?

Mustafa Reşit Akçay (d. 12 Aralık 1958, Trabzon), Türk teknik direktör.

Mustafa Reşit Akçay istifa etti mi?

Lig ekiplerinden Kocaelispor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay görevinden istifa etti. Basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Mustafa Reşit Akçay, “Farklı eksik oyuncularla geldik ama umut taşıyorduk. Kaybettik üzgünüz. Uzun süredir negatif bir enerjiyle donanıyoruz.

Mustafa Reşit Akçay kaç yaşında?

63 yaşında (12 Aralık 1958)Mustafa Reşit Akçay / Yaş

Mustafa Reşit Akçay hangi takımın antrenörü?

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, MKE Ankaragücü maçının ardından, “Bu lige yabancı gibi görünebiliriz fakat doğru oyunu ve saha duruşunu iyi çalışmamız gerekiyor” dedi. İşte detaylar…

Mustafa Reşit Akçay nerede?

2017-18 sezonu başında Aykut Kocaman’dan boşalan Konyaspor teknik direktörlük görevine getirilmiştir. Konyaspor’la 24 Ekim 2017’de yollarını ayıran teknik adam 27 Ocak 2020 tarihinde Ankaragücü ile anlaşma sağladı.

Gelişim Tekstil sahibi kimdir?

Mustafa AKÇAY – President – GELİŞİM TEKSTİL SAN. Ve TİC. A.Ş.

Mustafa Reşit Akçay hangi takımla anlaştı?

Kocaelispor, Mehmet Altıparmak ile anlaştıKocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay‘ın ardından yeni teknik direktör belli oldu. Mehmet Altıparmak 1.5 yıllığına Kocaelispor’u çalıştıracak. Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay görevini bıraktıSpor Toto 1.

Mustafa Reşit Akçay hangi takımda?

Süper Lig ‘de ilk olarak Trabzonspor ‘u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, daha sonra Akhisar Belediye, Osmanlıspor, Konyaspor ve Ankaragücü’nde görev aldı. Tecrübeli teknik direktör son olarak Kocaelispor’u TFF 1’inci Lig’e çıkardı.

Hikmet Karaman şu an hangi takımda?

Hikmet Karaman (d. 9 Mart 1960, Kocaeli), Türk teknik direktördür. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor takımının teknik direktörüdür.

Gelişim Tekstil sahibi nereli?

1964 yılında Konya Beyşehir’de doğdum. İlkokul öğrenimimi Durak Köyü İlkokulunda tamamladım. Devlet Parasız Yatılı Okulunu kazanarak ortaokul ve lise öğrenimime Konya Taşkent’te devam ettim.

Gelişim Tekstil ne iş yapar?

Bin 200’ü aşkın çalışanı ile örme ihracat hazır giyim üzerine üretim yapan Gelişim Tekstil‘in, yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 7 milyon adet’dir. … Dünyanın en ünlü markalarına üretim yapan Gelişim Tekstil, VF firması ile stratejik ortaklık yapmaktadır.

Hikmet Karaman Galatasaraylı mı?

Teknik direktörlük kariyeri Galatasaray‘da teknik direktör Reinhard Saftig’in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Daha sonra Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmıştır.

Ünal Karaman kaç yılında futbolu bıraktı?

1990’da transfer olduğu Trabzonspor’da kariyerinin büyük bir bölümünde oynadıktan sonra, 1999’da transfer olduğu MKE Ankaragücü’nde bir yıl futbol oynadı ve 2000 yılında futbolu bıraktı.

Gelişim Tekstil kimin?

GELİŞİM TEKSTİL sahibi, hemşehrimiz Mustafa Akçay ve Vedat Yavuz beyleri, şirket merkezinde Beyhuder adına ziyaret ettik. Dernek çalışmalarımızı anlatıp, fikir alışverişinde bulunduk. Hemşehrilerimize samimiyetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Hikmet Karaman şu an hangi takımı çalıştırıyor?

Hikmet Karaman Biyografisi 1994-1997 yılları arasında Kocaelispor ve Galatasaray kulüplerinde profesyonel takım antrenörlüğü yapmıştır. 1998 yılından günümüze kadar çeşitli futbol takımlarının teknik sorumlusu olarak görev yapmış ve halen Çaykur Rizespor futbol takımının teknik sorumlusu görevini devam ettirmektedir.