Mavera 2 sezon olacak mı?

Mavera niye final?

Mavera dizisi mini dizi olarak hazırlanması sebebiyle Ramazan ayına bir hafta kala ekranlara veda edecek. Toplamda 26 bölümden oluşan dizinin dün (6 Mayıs’ta) 25. bölümü yayınlandı. Kalan 1 bölümün yayınlanmasının ardından Mavera dizisi 7 Mayıs’ta yayınlanacak olan 26. bölümle ekranlara veda edecek.

Mavera ne zaman final yapacak?

Dizinin çekimleri, 2020 yılının yaz ayında Konya’da gerçekleştirilmiştir ve 2021 yılının Ramazan ayında yayınlanması hedeflenmiştir. Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı, Ramazan ayına özel mini bir dizi olan Mavera, 7 Mayıs 2021 gecesi 26. bölümü ile sona ermiştir.

Adrian can hangi dizilerde oynadı?

SOKO MünchenHakan Can / TV şovları

Maveradaki Saltuk kimdir?

2021’de TRT ekranlarına gelen Mavera dizisinde Sarı Saltuk‘u Görkem Sevindik canlandırmıştır.

Mavera bitti mi?

Mavera dizisi 12 Nisan 2021 Pazartesi günü yayınlanmaya başladı. Dizi hafta içi her gün yayınlanıyor. Mavera dizisi 11 Mayıs Salı akşamı 30. bölümü ile final yapacak.

Mavera devam edecek mi?

Hâce Ahmed Yesevi’nin destansı hikayesini anlatan ‘Mavera‘ dizisi Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.45’te TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Ancak artık final geldi… Mavera dizisi 7 Mayıs Cuma akşamı son bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Dizinin son bölümünün fragmanı paylaşıldı.

Mavera ne kadar sürecek?

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, tarihteki ilk Alperenlerin hikayesi Mavera, 12 Nisan Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına geçti. Ramazan ayına özel olarak çekilen Mavera dizisi Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.45’de TRT1 kanalında yayına girecek ve 12 Mayıs tarihinde bitecek.

Mavera Hamza kim?

Mavera Hasan Küçükçetin kimdir? Pehlivan Hamza, eski pehlivandır, eski bitirimlerdendir. Hace ve Mahmud’un küçükken koruyucusu ve eğiticisidir. İlerlemiş yaşına rağmen atletiktir.

Mavera Nejat kim?

Adrian Can- Necat Ortaokuldan sonra Almanya’da oyunculuk eğitimi aldı. Olay Yeri, Suç Mahali, Elbette Davetlisin ve Anna dizi filmlerinde rol aldı. Adrian Can Trt1 de Ramazan ayında yayınlanacak olan Mavera dizisinde rol aldı.

Mavera oyunculari kimdir?

Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda; Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Adrian Can, Evren Erler, Mehmet Korhan Fırat, Nusret Çetinel, Erdem Ergüney, Nur Berfin Çiroğlu, Dilara Yeşilyaprak, Recep Usta, Sedat Mert, Muharrem Özcan, Demircan Kaçel, Handan Yıldırım, …

Mavera Aytolu kimdir?

Mavera‘nın Aytolu‘nu Nur Berfin Çiroğlu, 1993 İstanbul doğumludur. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunudur. Adını Sen Koy dizisinde rol alan oyuncu Nur Berfin Çiroğlu Bir Litre Gözyaşı, Bizim Hikaye, Mucize Doktor dizi filmlerinde rol aldı.

Mavera dizisi ne oldu?

Es Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı ramazana özel mini bir dizi Mavera, 12 Nisan 2021 tarihinde ilk kez TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başladı. Toplamda 30 bölümden oluşan dizi Ramazan bayramında son bulacak.

Mavera dizisi kaç bölüm olacak?

Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Mavera dizisi, bir mini dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle beraber final veren dizi, toplamda 26 bölümden oluşuyor.

Mavera dizisi her gün mü?

Ramazan ayına özel olarak çekilen Mavera dizisi 12 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümü ise 12 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Mavera dizisi, Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.45’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Mavera her gün mü?

Ramazan ayına özel olarak çekilen Mavera dizisi 12 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümü ise 12 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Mavera dizisi, Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.45’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.