Matrix 4 ne anlatıyor?

Matrix 4 ne anlatiyor?

Seçilmiş kişi gerçek dünya sandığı bir evrende uyanıyor, dışarıdan bir kişi onu buluyor ve kırmızı haplar içiliyor. Böylece kahramanımız Neo gerçek “gerçek dünya”ya uyanıyor. Fakat uyandığında Matrix‘te kalmış diğer kişilere üzülüp sisteme geri girerek onları oradan çıkarmaya çalışıyor.

Matrix 4 neden çekildi?

Keanu Reeves, dördüncü bir film için The Matrix‘e geri dönmesinin tek sebebinin, film yapımcısı Lana Wachowski’nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını söyledi. Reeves; “Lana Wachowski benimle frekans yakalayan harika bir hikaye ve güzel bir senaryo yazdı. Bunu yapmanın tek nedeni bu.

Matrix 4 ne zaman sinemada?

01.03.2021 Filmin Adı; “Matrix Resurrections” olarak değişti. (Eski Adı: “The Matrix 4” idi.) 02.11.2020 Vizyon tarihi 22.12.2021 olarak değişti. 30.06.2020 Vizyon tarihi 01.04.2022 olarak değişti.

Matrix 4 hangi siteden izlenir?

Merakla beklenen The Matrix Resurrections nihayet Türkiye’de de vizyona girdi. Bizim de uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz film aynı zamanda HBO Max üzerinden de yayınlandı.

Matrix kaç yaş üstü?

DUVAR – Lana Wachowski’nin yönetmeni olduğu “Matrix Resurrections”, r-rated olarak izleyici karşısına çıkacak. Yani filmi yalnızca 18 yaşın üzerindeki izleyiciler sinemalarda izleyebilecek.

Matrix 4 nerede çekildi?

San Francisco’da başlayan Matrix 4 çekimleri, Berlin’de devam etmek üzere planlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kendine özgü tanıtımıyla dikkatleri yeniden çeken Matrix 4: Resurrections filminin ilk resmi fragmanı 9 Eylül 2021’de yayınlandı ve vizyon tarihi olarak 22 Aralık 2021 tarihi işaret edildi.

Matrix 3 ün sonunda ne oldu?

The Matrix Revolutions, Neo’nun nihai ölümünü göstermiş olsa da Neo daha önce de ölüyor. Matrix‘te Trinity ve Neo, Morpheus’u kurtarmak için Matrix‘e giriyor. Neo kendini feda etmeye de hazır bunun için. Trinity ve Morpheus, Matrix‘ten canlı olarak çıkıyor ancak Neo, Ajan Smith tarafından tuzağa düşürülerek ölüyor.

Matrix 4 Kim yaptı?

Matrix Resurrections (özgün adı: The Matrix Resurrections), The Matrix serisinin dördüncü filmidir. 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan film, önceki üç filmi yöneten Wachowski kardeşlerden biri olan Lana Wachowski tarafından yazıldı ve yönetildi.

Matrix ne zaman sinema?

ABD’de 22 Aralık 2021’de vizyona gireceği duyurulan MAtrix 4 Türkiye’de 24 Aralık’ta çıkması bekleniyor.

Matrix ne zaman vizyon?

3 Temmuz 1999 (Cakarta)Matrix / Gösterime giriş tarihi

Matrix 4 Hangi dijital platformda?

Film sinemalarla aynı anda, dijital platform HBO Max’te de yayınlanacak. Son zamanlarda, özellikle pandemiyle birlikte filmlerin vizyona girer girmez dijital mecralarda da yayınlanması sıklıkla karşımıza çıkan ve büyük tartışmalar yaratan bir uygulama. Keanu Reeves ise bu duruma olumlu yaklaşıyor.

Matrix 4 hangi kanalda?

ABD’de 22 Aralık’ta vizyona girecek olan The Matrix Resurrections Türkiye ise 24 Aralık 2021’de sinemalara gelecek. Filmi, aynı tarihte HBO Max dijital yayın platformu üzerinden izlemek de mümkün olacak.

Matrix 4 +18 mi?

Keanu Reeves’in 4. kez başrolünde yer alacağı Matrix serisine ait film, kırmızı kategoride damgalandı. Filmi +18 kitlesinin izleyebileceği duyuruldu.

The Matrix 4 kaç yaş üstü?

Film +18 olacak.

Matrix filmi nerede çekildi?

Film, yapımcılar için vergi cenneti olarak anılan Sidney’de çekildi. Mali şartlar dolayısıyla tercih edilen Sidney, Matrix filminde geçen isimsiz şehir olarak biliniyor. Filmde geçen yer isimleri ise Wachowski kardeşlerin doğup büyüdüğü Şikago’dan.