TP-Link Turk Telekom mu?

TP Link hangi internet?

TP-LINK Contact Information

Türk Telekom/TTNET Kampanyalı Ürünler için (TD-854W, TD-864W, TD-W9970v3)
Servis Merkezi: Sentim Bilişim Teknolojileri San. Tic. A.Ş.
Telefon: +90 850 209 40 40
E-Posta: [email protected]
Web sitesi: http://www.sentim.com.tr/iletisim

Türk Telekom hangi modem daha iyi?

Bütçenize uygun ve mümkünse AC Dual Band destekli bir modem almanız daha uygun olacaktır. TP Link, AirTies, Asus, Zyxel, Keenetic gibi bilinen markaları alabilirsiniz.

TP Link modem hangi firmanın?

TPLINK Technologies Co., Ltd. (Çince: 普联技术, romanize: pǔ lián jìshù), Çin merkezli bir ağ donanımı ve bilgisayar donanımı şirketidir. Şirket, 1996 yılında Zhao Jianjun ve Zhao Jiaxing tarafından kurulmuş olup bilgisayarlar için ağ donanımı üretmektedir.

Türk Telekom hangi modemi kullanıyor?

Zyxel 11AX Broadcom DX3200 Wifi 6 Destekli, Yüksek Hız ve Performans sunan Premium Modemler Şimdi Türk Telekom‘da!

TP-Link modem nedir?

TPLink Modem Ne İşe Yarar? TPLink modem, bireysel ya da kurumsal kullanıma yönelik internet hatlarının kullanımını mümkün kılan bir ağ donanımı görevi üstleniyor.

TP-Link misafir ağ nedir?

TPLink‘in şu anda satılan hemen her model modem ve yönlendiricisinde (router) bulunan ‘Misafir Ağı‘ özelliği ile aileler evlerine gelen misafirler için ayrı bir şifre ile özel bir oluşturabilirler.

Türk Telekom hangi modemi Veriyor 2022?

Kampanya kapsamında Airties, Exper, Pikatel, Huawei, TP-LINK, ZTE ya da Zyxel markalı kablosuz modem alabileceksiniz.

En iyi modem markası hangisi?

En iyi modem markalarından olan TP-Link’in çokça tercih edilen TD-W9970 ürünü, yeni nesil VDSL2 teknolojisiyle karşımıza çıkıyor. Bu teknoloji TD-W9970’yi ADSL2+’dan neredeyse beş kat daha hızlı bağlantı sunmasını sağlıyor.

En iyi marka modem hangisi?

En iyi modem markası hangisi? Piyasada çok fazla modem markası bulunmaktadır. Kaliteleri birbirine yakın olan bu markaların en iyisi ise şüphesiz Zyxel’dir.

ZyXEL hangi ülkenin malı?

1989 yılında, Dr. Shun-I Chu tarafından Tayvan’da kurulan ZyXEL, kısa süre içerisinde dünyanın lider ağ ve genişbant teknolojileri şirketi haline geldi.

Hangi modemi kullanmalıyım?

İşte yüksek çekim gücüne sahip en iyi modem önerileri:

  1. Tenda V1200. ARTILAR. EKSİLER. …
  2. Keenetic Extra DSL. ARTILAR. EKSİLER. …
  3. 3. Zyxel VMG3625-T50B. ARTILAR. EKSİLER. …
  4. TP-Link Archer VR300. ARTILAR. EKSİLER. …
  5. Tenda V300. ARTILAR. EKSİLER. …
  6. 6. TP-Link TD-W9970. ARTILAR. EKSİLER. …
  7. 7. ASUS DSL-N16. ARTILAR. EKSİLER. …
  8. 8. Tp-Link Archer Vr400. ARTILAR.

Türk Telekom modem satıyor mu?

Bireysel müşterilerimiz, Türk Telekom abonelik sayısından bağımsız olarak aynı hizmet türünde senede 1, en fazla 2 adet modem alabilmektedir. Tüzel müşterilerimiz ise abonelik sayısına bağlı olarak farklı hizmet türünde toplamda en fazla 4 taneye kadar modem alabilirler.

TP-Link nedir ne işe yarar?

TPLINK 730RE’nin temel amacı menzil genişletici(kablosuz olarak aldığı sinyali menzili arttırara yeniden kablosuz olarak yaymak) fonksiyonudur. AP olarakta kullanılabiliyor fakat yaşadığınız sorun, kablo modem’in iki kullanıcının internete çıkmasına izin vermesinde kaynaklanıyor.

TP-Link modem iyi mi?

Tplink modem arayüzü Linksys ile aynıdır farkı türkçe arayüz özelliğidir. Ayrıca ucuz olması rakiplerine göre çalışma performans özelliği yönünden iyidir. İçerik filitreleme özelliği zayıftır. bunun dışında tavsiye edebileceğim modemdir.

Misafir ağ nasıl kurulur?

Misafir ağı açmak için web arayüzde ‘Ağlarım ve Kablosuz ‘ menüsü altında bulunan ‘Misafir Ağı‘ bölümüne gidin. Misafir ağı etkinleştirmek için başlığın hemen altında bulunan anahtar simgesini ‘Etkin’ konumuna getirin. ‘ Adı (SSID)’ alanına misafirlerinizin görmesini istediğiniz kablosuz ismini yazın.