Türkiyenin en iyi beyin ve sinir cerrahı kimdir?

Mustafa Gök hangi hastanede?

Dr. Mustafa GÖK | ÖZEL ATANUR GÖZ HASTANESİ, ISPARTA | www.atanurgoz.com.tr.

Dünyanın en iyi beyin doktoru kimdir?

Dünyanın en iyi beyin cerrahları arasında yer alan Prof. Madjid Samii, kariyeri boyunca, birçok prestijli ulusal ve uluslararası ödül, şeref ve madalyanın sahibi oldu. Beyin cerrahisi alanında şimdiye kadar 17 kitabı ve 500’den fazla bilimsel makalesi yayınlanan Prof.

Prof Dr Mehmet Zileli nereli?

1956 Kırkağaç doğumlu olan Dr.Mehmet Zileli, 1974 te İzmir Buca Lisesi ni, 1980 de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Aynı fakültede 1986 da nöroşirürji uzmanı oldu. 1987-1988 yıllarına Almanya’nın Erlangen Üniversitesinde Prof.J.Schramm ın yanında araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Op Dr Yurdal Gezercan kimdir?

kendisi çukurova bölgesinde ki operasyonel başarısı çok iyi olan bir beyin ve sinir cerrahisi hekimidir. mesleğinde iyi olması türk milleti adına büyük bir kazanç olsa bile götünün aşırı derecede kalkık olması gariban milletim için üzücüdür.

Doç Dr Hamza Karabağ kimdir?

Dr. Öğr. Üyesi Hamza Karabağ Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Maraşlı Mustafa Gök kimdir?

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde elektrik akımına kapılan İşçi Mustafa Gök hayatını kaybetti. Maraş Dulkadiroğlu ilçesi Terziler Sitesi’ndeki işyerinin çatısında demir kesimi işiyle uğraşan Mustafa Gök (47), demirin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Prof Dr Orhan Şen hangi hastanede?

İhtisasını ise Ankara Hastanesi Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi) kliniğinde ve Ç. Ü Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim dalında gerçekleştirmiştir. Halen özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Selçuk Peker hangi hastanede?

Selçuk Peker | Koç Üniversitesi Hastanesi.

Prof Dr Taşkın Yurtseven kimdir?

1968 Ödemiş (kaymakçı) doğumlu olan Beyin cerrahı Profesör Taşkın Yurtseven ilk ve orta öğrenimini Ödemişte, lise öğrenimini İzmir Atatürk Lisesinde tamamlamıştır. Liseden sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Kemal Yücesoy hangi hastanede?

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kutlama bana Medicana İzmir Hastanesi‘nde 250 ameliyatı geçtiğimi hatırlattı. Ben de tüm hastalarım adına, onların sağlıklı ve mutlu olmalarını dileyerek üflüyorum mumları.

Zeki Boğa Ne doktoru?

Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi.

Dr Zeki Boğa hangi hastanede?

Dr. Zeki Boğa Çukurova Dr.aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Hamza Karabağ hangi hastanede?

Üyesi Hamza Karabağ Harran Üniversitesi bünyesinde çalışıyor.

Kadri Burak Ethemoğlu kimdir?

Kadri Burak Ethemoğlu, 1999 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. … Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak hizmet görevini yerine getiren Op. Dr. Burak Ethemoğlu Şanlıurfa ve çevre ilçelerden birçok hastayı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu.

Prof Dr Serdar Baki Albayrak hangi hastanede?

İAÜ VM Medical Park Florya Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) tıbbi biriminde hasta kabul eden Prof.